• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum

Desteginiz icin cok sagolun. Su an en cok ihtiyacim olan sey sanirim. Ben farkindayim. Derse gec kaldim, dersi boldum rahatsiz ettim ama elimde degil kasiliyorum. Ne gunaydin ne nasilsin. Yabani gibiyim resmen. Sadce bu durum degil beni uzen. Neden biyleyim diye uzuluyorum. Sevilmeyen, yabani, konusmayan bi dag kecisi sanki
Seninki sevilmemek değil tanınmamak. İnsanlardan bu kadar uzak durursan onlarda senden uzak dururlar. Biraz çaba göstermen lazım bu konuda. Kurslara galan gitmen yardımcı olabilir. Psikolojik destek alırsan çok daha kolay halledersin bence.
hiç rezil de olmamışsın boşver. Benim 4 senem böyle geç kalarak geçti:).

:):) Öğrencilik halleri olur öyle şeyler.
Ben şu kendisine gülünürken insanlarla birlikte gülen, kendi ile dalga geçebilen insanlara hayranım mesela. :)

Pek de rezil oldun sayılmaz. Millet neler yaşıyor.

Ben de bir gün üniversite 3. :)

Bir matematik öğretmenimiz vardı ama ne sıkıcı ders işlerdi anlatamam, üstüne ara vermek istemezdi.
Millet fenalık geçirirdi, bir ara verelim deyince yavrusuna kavuşmuş ana gibi koşarak çıkardı herkes sınıftan :D
Ben de çok konuşurdum onun dersinde, elimde değil dikkatim dağılıyor, çatlıyorum :oops:
Bana kafayı öyle takmıştı, adımı pek kolay öğrendi bu yüzden.

Bir gün yine onun dersinde o gün oruçluyum, açlıktan kafa gitti son saatler
kardeşimle mesajlaşıyorum ne yemek var diye :D

Bu farketti dinlemediğimi, ordan biri saçmasapan bir soru sormuş.
Eveeeettt bu soruyu sevgili arkadaşımız nomunomu.. cevaplasın dedi.
Ben bir şok tabi. :D

Kusura bakmayın hocam anlamadım dedim.
Bir daha sordu soruyu oğlan. Ben yine anlamıyorum.
Dedim hocam yine anlamadım.

Bu başladı dinlemezsen anlamazsın tabi falan.

Hiç altta kalmadım valla.
Kusura bakmayın hocam ben 120 dklık bir dersi ara vermeden pür dikkat dinleyemem dedim.

Sonra ufak tartıştık tabi.

Ama haklıydım hıhh hiç de susamam haklıyken:KK14:

Bence sende haklı olduğun yerde susma kesinlikle..;)

Yok yahu bu utanılacak, rezil olunulacak bir durum değil ki sadece siz çok büyütmüşsünüz dışarıdan bakan biri aa kıza bak rezil oldu diye düşünmez güler geçer sadece. Bak asıl rezillik budur aslında: üniversitenin ilk günü hem geç kalmış hemde 1. sınıf yerine 2. sınıfın dersliğine girmiştim herkes kafasını çevirip bana bakıyor tabi :KK53: Hoca bile bu kim der gibi baktı ilkten. Sonra öğrenci kimlik kartımı çıkarınca yanımdaki kız, sen 1. sınıf mısın dedi şaşkınlıkla. ben de evet, 1. sınıf değil mi burası dedim, o da hayır der demez kolumdan tuttu hocam bu kız 2. sınıf değil 1. sınıfmış yanlış gelmiş falan diye zırvaladı rezil etti beni herkese. Ya dedim kızım napıyosun bana söylesen sessizce çıkardım diye çaktırmadan göz belertiyorum bende bir yandan. Sonuç olarak herkes bütün kafaları çevirip bana bakarak güldü o an nasıl utandığımı çok iyi hatırlıyorum ama sadece anlık ve şaşkınlıktan dolayı, ben de hocaya "hııı hocam kusura bakmayın ya çıkayım ben madem okulda yeni olduğumu ancak bu kadar belli ederdim eheh" der demez çıktım hemen koşar adım. Valla ilk günden kendi kendimi trolledim resmen nasıl bir başlangıç yaptığımı gör. Girdiğim o sınıfta alttan ders alan yani 1. sınıftan ders alan 2 çocuk vardı bir de bir gün ilk defa geldiler bizim derse beni görünce birbirlerini dürterek güldüler :KK70: Yani benim hevesim kırılmamış, sadece anlık rezillik yaşadım kendime göre daha sonra hep hatırlayarak güldüğüm bir anım oldu.Senin yaşadığın olaydan daha rezil bir an olduğunu düşündüğüm için cesaret vermek adına anlatmak istedim birazda. Salla gitsin yahu en ufak şeye bu kadar takılacaksan çok yaşamazsın benim gibi gül geç : )

Ay senin rezilliğimi bi duysan mezar A yatar üstüne toprak attırırım sanırım :eek: hemen birini anlatayım aslında çok fazla en uyandıklarında biri. Aslında ben de sen gibiyim çok utangacımdır sosyalfobim vardır. Sırf bi yüzden derslere Nile gitmezdim. Neyse üni de iken uzun zaman derslere gitmedim normalde ikinci öğretim idim sınav zamanı yaklaşınca bi gideyim dedim ama kendi sınıfıma gitmek istemedim birinci öğrenimlerini dersine gittim. Derste hoca kürsüye çağırdı soru sormak için ben nasıl heycan oldum nasıl panik oldum anlatamam neyse elim ayağım dolana dolana gittim sonra yerime geçtim herkes bana baka baka gülüyor bende soruyu yanlış çözdüm sandım ağlayacak duruma geldim. Ders bitti koşarak çıktım lavaboya gittim bide ne göreyim aynaya bakınca ben zıbını bağlamayı unıttuğum gibi kotun için e katmayı da unutmuşum. Okuldan çıkış o çıkış o günden sonra sadece sınavlara gittim.:KK48:

ben de senin gibiydim üni ye başladığımda sosyofobi hastasıydım sonra doktora gittim ve antidepresanlarla birlikte özgüven patlaması yaşadım resmen hatta bir çok kez 60 kişilik sınıf önünde çok rahat sunum yaptım
eğer bu durumun hastalıksa mutlaka doktora gitmelisin hayatın değişir

o hooo ben daha beterlerini yaşadım birde sınıfıda tanımıyorum
Takma bende oyleydım ama ögrendim bir şekilde takmamayı..

bu kadar abartılacak bir olay değil. herkesin günlük hayatında yaşadığı aksiliklerden biri. ama sen durumundan dolayı biraz fazla etkilenmişsin o kadar. iki güne kadar herkes unutur gider. hiç merak etme.. bak ben sana bir anımı anlatayım. dershanedeydim. tahtaya kalktım matematik problemi çözmek için. herkes bağırmaya gülmeye deli gibi hareketler yapmaya başladı. o an farkettimki adet olmuşum ve pantolonumun arkası hep kan. sence hangimiz daha fazla utanmışızdır :)

O ne ya lise gibi. Sen geç dersini ver kim girdi kim cıktı sanane yani. Amma kaprisli hocaymış. Bizde hic laf etmezlerdi. Kahve içip geri geldiğimiz olurdu. Lise değil ki sonuçta..

Back
X