rezil oldum :((

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar benim görüstğm biri vardı komşumuzun oğlu 1aydır iyi gidiyodk bu bana bi gün yazmadı bendee sinirle daha fazla devam edemicem dedim oda kabıl etti sen bitirmişsin dedi diyecek birsey kalmıyor dedi. Bu kadr cabuk kabul edeceğini düsünmemistm. İki gün sonra ben mesaj attım fevri davrandım böyle bitmesin güzel gidiyodk dedim.kusura bakma dün gece sen herşeyi bitirdin ben diyeceğimi dedim dedi.Ben bunu sinirle söylediğini düsünmstm 1 hafta sonra bugün mesaj attm hayırlı cumalar diye gördü cevap vermedi bende ufacık bisyde bitiriosn sen bana imalarda bulunduğunda affetmstm ben dedim gördü ve direk whatsaptan engelledi beni su an cok kötüyüm kendimi rezil ettim bide aileler tanısıo babalarımız ne yapıcam cok kötüyüm

aileler tanışsın ne farkeder ki nişanlın değil bişeyin değil niye çekindin ki. Artı Çocuk zaten seni istemiyormuş.

1 aylık ilişki kapris blöf kaldırmaz ki.. Geçmiş olsun

Kızlar benim görüstğm biri vardı komşumuzun oğlu 1aydır iyi gidiyodk bu bana bi gün yazmadı bendee sinirle daha fazla devam edemicem dedim oda kabıl etti sen bitirmişsin dedi diyecek birsey kalmıyor dedi. Bu kadr cabuk kabul edeceğini düsünmemistm. İki gün sonra ben mesaj attım fevri davrandım böyle bitmesin güzel gidiyodk dedim.kusura bakma dün gece sen herşeyi bitirdin ben diyeceğimi dedim dedi.Ben bunu sinirle söylediğini düsünmstm 1 hafta sonra bugün mesaj attm hayırlı cumalar diye gördü cevap vermedi bende ufacık bisyde bitiriosn sen bana imalarda bulunduğunda affetmstm ben dedim gördü ve direk whatsaptan engelledi beni su an cok kötüyüm kendimi rezil ettim bide aileler tanısıo babalarımız ne yapıcam cok kötüyüm
çok kötü bir duruma düşmüşsün. Sakın bir daha konuşma. Yolda görsen dahi..

Aşkından ölüp bitmiyorsun, ayrılalım diyebildigine göre de ayrıldıktan sonra neyin peşine dusuyorsun?
Adama göre şu anda yakasından düşmeyen yapışkan kız oldun.

Siz sevgili olmuş muydunuz? Yani adını koymuş muydunuz? Bana biraz karşılıksız duygular gibi geliyor bana başından beri konularınızı biliyorum. Adamın size karşı duygusu yok gibi sadece sizin ısrarınız ve üstelemeleriniz var.
Bu kadar üstelemeyin biraz rahat bırakın artık kendinizi daha gençsiniz, çok genç

Back
X