• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum:(

Ucunda ölüm yok ya. Yazdın oldu bitti. Kaçan kovalanır stratejisi bnde hiç yaramadı mesela. Bu stratejiyle kaybettiğim oldu, sonra pişman oldum bazı şeyleri neden yapmadım diye. Eğer yazdığına dair içinde pişmanlık olmadıysa gerisi teferruat. Olgun biriyse bunu sorun etmez zaten. Son mesajına da ok diye nezaketen cvp atabilirsin. İnsan kolay kolay böyle duygular hissetmiyor, eğer hissediliyorsa da durumlara küçük dokunuşlar şart!
Ucunda ölüm yok ya. Yazdın oldu bitti. Kaçan kovalanır stratejisi bnde hiç yaramadı mesela. Bu stratejiyle kaybettiğim oldu, sonra pişman oldum bazı şeyleri neden yapmadım diye. Eğer yazdığına dair içinde pişmanlık olmadıysa gerisi teferruat. Olgun biriyse bunu sorun etmez zaten. Son mesajına da ok diye nezaketen cvp atabilirsin. İnsan kolay kolay böyle duygular hissetmiyor, eğer hissediliyorsa da durumlara küçük dokunuşlar şart!
OLGUN BİRİ BENDE DE PİŞMANLIK ONA KARŞI YOK, DÜŞTÜĞÜM DURUMA KRŞI VAR Kİ GEÇ TE OLSA MESAJ ATTI UKELA DA OLSAN DA İKİ SAAT SONRA DA MESSENGERDAN ONYLADI VS BEN D 5 SAAT SONRA MESAAJ ATTIM ONUN ATTIĞI GÖZ KIRPMA EMOJİSİ VE İYİ AKŞAMLAR DİYE .. AY BİLMİYORUM SIÇTIK SIVAADIK VAATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN YENİ BİR BURUK SEVDA:)

bir ay önce biriyle tanıştım bir iş halledilecekti o aracı oldu..ilk tanıştığımız gün müşterisi vardı uzuuun uzuun baktı bana ben karşı masadaydım...işi halletmeye bankaya giderken yaşımı ne iş yaptığımı sordu kibar oldukça bir o kadar da mesafeli keza ben de öyle...kendinden az da olsa bahsetti o da aynı sokakta oturuyormuş

buralarda büyümüş vs...işi hallettiğimiz gün hem sanki uzun zamandır tanışıyormuş gibiydik ama sevviyeliydik ..neyse iş halloldu sonrasında bazı sıkıntılar oldu ben bunu aramak zorunda kaldım o aradığımda açmadı bir saat sonra döndü özür diledi çok yoğun olduğunu söyledi biliyorum zaten ofiisleri çok yoğun...çok kibar konuştu yardımcı oldu...ama sonrasında arayıp sormadı halledebildiniz mi diye...

sonra bir kere daha aramak zorunda kaldım onu da açmadı ama aynı dakkikada geri döndü..bu seefeer sanki biraz soğuk konuştu ama 4 dakika konuştuk yani:) kızlar ben ilk gördüğüm gün etkilendim bu adamdan sürekli whatsapptan bakıyorum ne zaman girmiş fotolarına bakıyorum face ine bakıyorum aşık değilim ama çok hoşlandım işin garibi aynı sokakta çapraz apt..da oturuyoruz hiç karşılaşmadık..

gelelim son bombaya bir ay oldu nerdeyse hiç karşılaşmaynca dedimki bunda da bir his varsa çekiniyorsa bişiler yapmak gerek..tuttum bunu face den ekledim 10 dk içinde kabul etti..bir de mesaj attım nasılsınız ... bey ?:) diye
ama mesaja cvp gelmediii..gelmediği gibi hep yuvarlak içinde tek tık kaldı..bu ya görmedi ya görmemezlikten geldi:KK43: bir gündür içim içimi yedi...dün akşam dayanamadım aşkolsun size ....bey hatrınızı sordum dün nezaketen cevap vermediniz darıldım valla diye gönderdim ve ona da cvp vermedi...neler oluyor anlamadım insan bişi olmasa bile nezaketen cvp vermezmiydi.. çok üzgünüm rezil olduğmu düşünüyorum...
Bazıları öyle... Bakar geçer. Fazlası yok! Boşver gitsin. Üç dört kere adım atmışsın yanaşmamış. Fazla zorlayıp bi tarafını kaldırma. Ayrıca olayı takip ettim biri bana cevap vermediğim halde bu kadar adım atıyorsa biraz dalga geçerdim sanırım. Bir daha arayıp sorma. Selam falan da verme görürsen. Olmuş artık...

çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim.... bazı şeyler saçma olsa da yaptığım, duygularıma tercuman olmuşsunuz duygularımla hareket ettim..

Kaç yaşındasınız ?

Aman boşver tirt. İkinciyi yazmasan iyiymiş de napican olmuş gitmiş. Bi daha yazmazsin olur biter. Azıcık kafanı dagit, geçer gider.

Daha fazla dibe vurmadan konuyu kapat bence.
Adamda bi hoşlanma belirtisi göremedim

bir ay önce biriyle tanıştım bir iş halledilecekti o aracı oldu..ilk tanıştığımız gün müşterisi vardı uzuuun uzuun baktı bana ben karşı masadaydım...işi halletmeye bankaya giderken yaşımı ne iş yaptığımı sordu kibar oldukça bir o kadar da mesafeli keza ben de öyle...kendinden az da olsa bahsetti o da aynı sokakta oturuyormuş

buralarda büyümüş vs...işi hallettiğimiz gün hem sanki uzun zamandır tanışıyormuş gibiydik ama sevviyeliydik ..neyse iş halloldu sonrasında bazı sıkıntılar oldu ben bunu aramak zorunda kaldım o aradığımda açmadı bir saat sonra döndü özür diledi çok yoğun olduğunu söyledi biliyorum zaten ofiisleri çok yoğun...çok kibar konuştu yardımcı oldu...ama sonrasında arayıp sormadı halledebildiniz mi diye...

sonra bir kere daha aramak zorunda kaldım onu da açmadı ama aynı dakkikada geri döndü..bu seefeer sanki biraz soğuk konuştu ama 4 dakika konuştuk yani:) kızlar ben ilk gördüğüm gün etkilendim bu adamdan sürekli whatsapptan bakıyorum ne zaman girmiş fotolarına bakıyorum face ine bakıyorum aşık değilim ama çok hoşlandım işin garibi aynı sokakta çapraz apt..da oturuyoruz hiç karşılaşmadık..

gelelim son bombaya bir ay oldu nerdeyse hiç karşılaşmaynca dedimki bunda da bir his varsa çekiniyorsa bişiler yapmak gerek..tuttum bunu face den ekledim 10 dk içinde kabul etti..bir de mesaj attım nasılsınız ... bey ?:) diye
ama mesaja cvp gelmediii..gelmediği gibi hep yuvarlak içinde tek tık kaldı..bu ya görmedi ya görmemezlikten geldi:KK43: bir gündür içim içimi yedi...dün akşam dayanamadım aşkolsun size ....bey hatrınızı sordum dün nezaketen cevap vermediniz darıldım valla diye gönderdim ve ona da cvp vermedi...neler oluyor anlamadım insan bişi olmasa bile nezaketen cvp vermezmiydi.. çok üzgünüm rezil olduğmu düşünüyorum...
Bence de saçmalamışsınız eklemeniz i anladım da mesaj atmasaydınız

Boşver olan olmuş, içinden geldiği gibi davranmışsın. Eğer o sana cevap yazarsa sen de bir süre cevap yazma 1 hafta falan. Dengelemiş olursun :)

Ya bu mesaj isteğinizi kabul etti bildirimi arkadaş olmazsaniz geliyor canım . Böyle bır bildirim niye geldi anlamadım bazen face sacmaliyo olabilir geç gelmiştir.
Bu odun herif için canını sıkma sen içinden geldiği gibi davranmssin bunu düşünüp üzülme . Bence silme de . Çünkü silin se çok önem verdin de kaale almadı seni ondan kirildin sanmasin.
Yeni ufuklara yelken aç :)

OLGUN BİRİ BENDE DE PİŞMANLIK ONA KARŞI YOK, DÜŞTÜĞÜM DURUMA KRŞI VAR Kİ GEÇ TE OLSA MESAJ ATTI UKELA DA OLSAN DA İKİ SAAT SONRA DA MESSENGERDAN ONYLADI VS BEN D 5 SAAT SONRA MESAAJ ATTIM ONUN ATTIĞI GÖZ KIRPMA EMOJİSİ VE İYİ AKŞAMLAR DİYE .. AY BİLMİYORUM SIÇTIK SIVAADIK VAATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN YENİ BİR BURUK SEVDA :)

Alemsin :-)
Buda bir tecrübedir boşveer..
Aksine bundan sonra hiiç kasma kendini onu görünce rezil oldum diye..Bişi olmamiş gibi rahat mutlu ol ve gülümse:cool:

Keşke son verdiğiniz cevap yerine yardımcı olduğu konuyla alakalı mantıklı bir soru sorsaydınız ve bu sebepten sizi rahatsız ettim diyip konuyu kapatsaydınız...

Son attığınız mesaj aranızdaki konuyu kapatmış. Facebook'tan silersen çok önemsediğin anlamına gelir. Bundan sonra da karşılaşırsan tamamen normal davran. Ne soğuk ne fazladan yakın davranma yani. unuttum bile diyebilirsiniz. Artık işle ilgili bir soru soracaktım fln yapıp gereksiz çırpınıyor gibi olma daha beter olur.

Back
X