- 27 Ekim 2011
- 707
- 230
- 323
bence biliyor :)) ama ilginnç bir şekilde bu muhBBETLERDEN SONRA MESSENGERDAN onunla ilgili bildirim geldiBelki face kullanmayı bilmiyordur. Farketmemiştir.olamaz mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence biliyor :)) ama ilginnç bir şekilde bu muhBBETLERDEN SONRA MESSENGERDAN onunla ilgili bildirim geldiBelki face kullanmayı bilmiyordur. Farketmemiştir.olamaz mı?
Ucunda ölüm yok ya. Yazdın oldu bitti. Kaçan kovalanır stratejisi bnde hiç yaramadı mesela. Bu stratejiyle kaybettiğim oldu, sonra pişman oldum bazı şeyleri neden yapmadım diye. Eğer yazdığına dair içinde pişmanlık olmadıysa gerisi teferruat. Olgun biriyse bunu sorun etmez zaten. Son mesajına da ok diye nezaketen cvp atabilirsin. İnsan kolay kolay böyle duygular hissetmiyor, eğer hissediliyorsa da durumlara küçük dokunuşlar şart!
OLGUN BİRİ BENDE DE PİŞMANLIK ONA KARŞI YOK, DÜŞTÜĞÜM DURUMA KRŞI VAR Kİ GEÇ TE OLSA MESAJ ATTI UKELA DA OLSAN DA İKİ SAAT SONRA DA MESSENGERDAN ONYLADI VS BEN D 5 SAAT SONRA MESAAJ ATTIM ONUN ATTIĞI GÖZ KIRPMA EMOJİSİ VE İYİ AKŞAMLAR DİYE .. AY BİLMİYORUM SIÇTIK SIVAADIK VAATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN YENİ BİR BURUK SEVDA:)Ucunda ölüm yok ya. Yazdın oldu bitti. Kaçan kovalanır stratejisi bnde hiç yaramadı mesela. Bu stratejiyle kaybettiğim oldu, sonra pişman oldum bazı şeyleri neden yapmadım diye. Eğer yazdığına dair içinde pişmanlık olmadıysa gerisi teferruat. Olgun biriyse bunu sorun etmez zaten. Son mesajına da ok diye nezaketen cvp atabilirsin. İnsan kolay kolay böyle duygular hissetmiyor, eğer hissediliyorsa da durumlara küçük dokunuşlar şart!
Bazıları öyle... Bakar geçer. Fazlası yok! Boşver gitsin. Üç dört kere adım atmışsın yanaşmamış. Fazla zorlayıp bi tarafını kaldırma. Ayrıca olayı takip ettim biri bana cevap vermediğim halde bu kadar adım atıyorsa biraz dalga geçerdim sanırım. Bir daha arayıp sorma. Selam falan da verme görürsen. Olmuş artık...bir ay önce biriyle tanıştım bir iş halledilecekti o aracı oldu..ilk tanıştığımız gün müşterisi vardı uzuuun uzuun baktı bana ben karşı masadaydım...işi halletmeye bankaya giderken yaşımı ne iş yaptığımı sordu kibar oldukça bir o kadar da mesafeli keza ben de öyle...kendinden az da olsa bahsetti o da aynı sokakta oturuyormuş
buralarda büyümüş vs...işi hallettiğimiz gün hem sanki uzun zamandır tanışıyormuş gibiydik ama sevviyeliydik ..neyse iş halloldu sonrasında bazı sıkıntılar oldu ben bunu aramak zorunda kaldım o aradığımda açmadı bir saat sonra döndü özür diledi çok yoğun olduğunu söyledi biliyorum zaten ofiisleri çok yoğun...çok kibar konuştu yardımcı oldu...ama sonrasında arayıp sormadı halledebildiniz mi diye...
sonra bir kere daha aramak zorunda kaldım onu da açmadı ama aynı dakkikada geri döndü..bu seefeer sanki biraz soğuk konuştu ama 4 dakika konuştuk yani:) kızlar ben ilk gördüğüm gün etkilendim bu adamdan sürekli whatsapptan bakıyorum ne zaman girmiş fotolarına bakıyorum face ine bakıyorum aşık değilim ama çok hoşlandım işin garibi aynı sokakta çapraz apt..da oturuyoruz hiç karşılaşmadık..
gelelim son bombaya bir ay oldu nerdeyse hiç karşılaşmaynca dedimki bunda da bir his varsa çekiniyorsa bişiler yapmak gerek..tuttum bunu face den ekledim 10 dk içinde kabul etti..bir de mesaj attım nasılsınız ... bey ?:) diye
ama mesaja cvp gelmediii..gelmediği gibi hep yuvarlak içinde tek tık kaldı..bu ya görmedi ya görmemezlikten geldibir gündür içim içimi yedi...dün akşam dayanamadım aşkolsun size ....bey hatrınızı sordum dün nezaketen cevap vermediniz darıldım valla diye gönderdim ve ona da cvp vermedi...neler oluyor anlamadım insan bişi olmasa bile nezaketen cvp vermezmiydi.. çok üzgünüm rezil olduğmu düşünüyorum...
çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim.... bazı şeyler saçma olsa da yaptığım, duygularıma tercuman olmuşsunuz duygularımla hareket ettim..Ucunda ölüm yok ya. Yazdın oldu bitti. Kaçan kovalanır stratejisi bnde hiç yaramadı mesela. Bu stratejiyle kaybettiğim oldu, sonra pişman oldum bazı şeyleri neden yapmadım diye. Eğer yazdığına dair içinde pişmanlık olmadıysa gerisi teferruat. Olgun biriyse bunu sorun etmez zaten. Son mesajına da ok diye nezaketen cvp atabilirsin. İnsan kolay kolay böyle duygular hissetmiyor, eğer hissediliyorsa da durumlara küçük dokunuşlar şart!
30 lu yaşların başında ben de o da...Kaç yaşındasınız ?
Bence de saçmalamışsınız eklemeniz i anladım da mesaj atmasaydınızbir ay önce biriyle tanıştım bir iş halledilecekti o aracı oldu..ilk tanıştığımız gün müşterisi vardı uzuuun uzuun baktı bana ben karşı masadaydım...işi halletmeye bankaya giderken yaşımı ne iş yaptığımı sordu kibar oldukça bir o kadar da mesafeli keza ben de öyle...kendinden az da olsa bahsetti o da aynı sokakta oturuyormuş
buralarda büyümüş vs...işi hallettiğimiz gün hem sanki uzun zamandır tanışıyormuş gibiydik ama sevviyeliydik ..neyse iş halloldu sonrasında bazı sıkıntılar oldu ben bunu aramak zorunda kaldım o aradığımda açmadı bir saat sonra döndü özür diledi çok yoğun olduğunu söyledi biliyorum zaten ofiisleri çok yoğun...çok kibar konuştu yardımcı oldu...ama sonrasında arayıp sormadı halledebildiniz mi diye...
sonra bir kere daha aramak zorunda kaldım onu da açmadı ama aynı dakkikada geri döndü..bu seefeer sanki biraz soğuk konuştu ama 4 dakika konuştuk yani:) kızlar ben ilk gördüğüm gün etkilendim bu adamdan sürekli whatsapptan bakıyorum ne zaman girmiş fotolarına bakıyorum face ine bakıyorum aşık değilim ama çok hoşlandım işin garibi aynı sokakta çapraz apt..da oturuyoruz hiç karşılaşmadık..
gelelim son bombaya bir ay oldu nerdeyse hiç karşılaşmaynca dedimki bunda da bir his varsa çekiniyorsa bişiler yapmak gerek..tuttum bunu face den ekledim 10 dk içinde kabul etti..bir de mesaj attım nasılsınız ... bey ?:) diye
ama mesaja cvp gelmediii..gelmediği gibi hep yuvarlak içinde tek tık kaldı..bu ya görmedi ya görmemezlikten geldibir gündür içim içimi yedi...dün akşam dayanamadım aşkolsun size ....bey hatrınızı sordum dün nezaketen cevap vermediniz darıldım valla diye gönderdim ve ona da cvp vermedi...neler oluyor anlamadım insan bişi olmasa bile nezaketen cvp vermezmiydi.. çok üzgünüm rezil olduğmu düşünüyorum...