- 19 Mart 2017
- 61
- 106
- 3
- 29
- Konu Sahibi birgaripyazar
mevzu neyi nasıl çektiğiniz değil. mevzu internete bağlı akıllı telefonunuzun olması sebebi ile telefonda minicik bir virüs varsa internet alemine gizli çekim türk video die düşebilme ihtimalinizi düşünmemiş olmanız.
ben de zamanında şöyle bi salaklık yapmıştım bi gece eşime sürpriz yapayım die giyindim salonda oturan adama foto çekip gel hadi die gönderdim. koşa koşa geldi sen napıosn die telefonun elli yerinde kaydedilmiş foto ikimizin de tellerinden arındırana kadar canımız çıktı. düşünmeden salaklık işte ben kiim fantezi kim.
akşam eşin gelince merak ettim aşkım fantezi olur sandım özür dilerim de geçsin gitsin..
nasıl yaa çekip gönderdiğimiz fotoğraflar silmemize rağmen tekrar bulunuyormumevzu neyi nasıl çektiğiniz değil. mevzu internete bağlı akıllı telefonunuzun olması sebebi ile telefonda minicik bir virüs varsa internet alemine gizli çekim türk video die düşebilme ihtimalinizi düşünmemiş olmanız.
ben de zamanında şöyle bi salaklık yapmıştım bi gece eşime sürpriz yapayım die giyindim salonda oturan adama foto çekip gel hadi die gönderdim. koşa koşa geldi sen napıosn die telefonun elli yerinde kaydedilmiş foto ikimizin de tellerinden arındırana kadar canımız çıktı. düşünmeden salaklık işte ben kiim fantezi kim.
akşam eşin gelince merak ettim aşkım fantezi olur sandım özür dilerim de geçsin gitsin..