rezil oldummmm ..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
abim beles face indirmis ,bende ondan aldim net olmadan calisiyor..
neyse ben bir mutluyum bir mutluyum cok akillica gibisinden ben sexue grubunu aratiyordum ... (esra erolun)muzisyen ekibi beyse onume boyle sex gibi seyler geldi bende girdim ..
hemen cikayim derken elim begene tiklamis..
allahim uyudum,sabah uyandim bir baktim 10 mesaj hepsi arkadaslarmdan hayat ne bu diye kizlar simdi hepsine vuris girmis falan dedim yuttular mi sizce cok kotuyum.....
gorumcemde atmis..enistemde gormus yarin yemek tatli yapip ona alip unutturayim.aa
yaa digerleri..
kafama poset sokacam yarin :KK43::-)KK14::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::cry::cry:

neyse ben bir mutluyum bir mutluyum cok akillica gibisinden ben sexue grubunu aratiyordum ... (esra erolun)muzisyen ekibi beyse onume boyle sex gibi seyler geldi bende girdim ..
allahim uyudum,sabah uyandim bir baktim 10 mesaj hepsi arkadaslarmdan hayat ne bu diye kizlar simdi hepsine vuris girmis falan dedim yuttular mi sizce cok kotuyum.....
gorumcemde atmis..enistemde gormus yarin yemek tatli yapip ona alip unutturayim.aa
yaa digerleri..
kafama poset sokacam yarin :KK43::-)KK14::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::cry::cry:
Beleş face nedir?
Facebook Paralı mıydı?

yaa digerleri..
gözlerine sokar gibi davranma bir kaç güne unuturlar

canım üzmek istemem ama paylaşmış olsan virüs bulaştı lafına inanirlardi ama begene tiklamissin:KK43:
ama olsun yaa neler unutulmuyorki buda unutulur ...

facemin sifresini carpmislar de bence. hatta de ki ben kullanmiyorum hesabim calindi listenizden silin o hesabi de. sonra yeni face hesabi acmis gibi geri ekle herkesi

gerçekten virus bulasmis olabilir kac tane bayanin facende bu tarz video paylaşımı vardi virus bulasmisti.kimse face bu tazr şeyleri begenmez ve paylaşmaz bilerek.konu açılırsa virus bulaşmış dersiniz açilmazsa bahsetmeyin.

Panikleyip uzerine duserseniz yalan soyleyip kivirdiginizi anlarlar. Ama umursamaz sacma sapan bisey ya virus bulasmis ben de anlamadim falan deyip iki basit cumle ile konuyu kapatirsan sorun olmadgini anlayip gecerler

yaa digerleri..
o grubun adı suxe. bu da kamu yararı için dev hizmet olarak geçsin kayıtlara :KK53::KK53::KK53:

Hic virus calinma su bu isine girmeden bize yazdigin gibi yazsaydin, simdi sucunu ortuyor gibi olmussun malesef.

Konuyu bile acma. Acarlarsa da virus bulasmis anladigim kadariyla. De gec. Ustelerse birileri Bilgisayarcimiyim ben ne oldugunu bile anlamadim. siz biliyorsaniz sevabina bir temizlik yapin diye konuyu kapa. Manyakmisin sonucta ele gune gostere gostere boyle seylerle sexle ugrasasin degil mi?

Bence bu kadar takılacak bir sey yok
Ben gorsem gulumser sacms sapan bir yanlislik olmus der geçerdim
Olabilir
Sakin ol
Kimsenin gonlunu alacağın bir sey yapmamissin

X