- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
"Buradaki en yetkili, etkili, bilgili kişi benim.
Karşımdaki bunca insanın anlatacağım şey hakkında en ufak fikri yok, ben ne dersem o.
Herkes benim için burada." diyeceksiniz.
Olmadı hepsinin yemekten sonra tuvalete giden insanlar olduğunu hatırlatacaksınız kendinize.
canım banada öyle bişi olmuştu nerdeyse 60 kişinin önünde konuşma yapmıştım
çok heyecanlıydım ama ne olduysa o kürsüye çıktığımda heyecanım gitti
eminim sanada böyle olucaktır
ve ordan indiğinde sana çok güzel bi anı olarak kalıcağına inanıyorum çünkü bana öyle olmuştu
:))BOL ŞANS
kendime güvenim o kadar az ki...başkalarının söylediklerini düşüncelerini niye bu kadar önemsiyorum bilmiyorumsunumum var yakın bi tarihte.allahım bunu söylerken bile kalbim güm güm atıyo..çok kalabalık bi ortamda olucak.ya ben çok heycanlıyım çok zangır zangır titriycem çıkınca.kaçışı yok artık bunu kabul ettim ama bedenime söz geçiiremiyorum.dil tutulması bile yaşayabilirim.konuşamamaktan bile cok korkuyorum
hayır düşünmüym düşünmüym diyorum ama akşam yattığımda o an gözlerimin önünde.hocaya gitsem söylesem mi acaba diye aklımdan bile geçirmedim değil
kendime güvenim o kadar az ki...başkalarının söylediklerini düşüncelerini niye bu kadar önemsiyorum bilmiyorumsunumum var yakın bi tarihte.allahım bunu söylerken bile kalbim güm güm atıyo..çok kalabalık bi ortamda olucak.ya ben çok heycanlıyım çok zangır zangır titriycem çıkınca.kaçışı yok artık bunu kabul ettim ama bedenime söz geçiiremiyorum.dil tutulması bile yaşayabilirim.konuşamamaktan bile cok korkuyorum
hayır düşünmüym düşünmüym diyorum ama akşam yattığımda o an gözlerimin önünde.hocaya gitsem söylesem mi acaba diye aklımdan bile geçirmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?