Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ayıp bana göre , ayrıca ayrıldık yani küçük düşmüş olmuyor muyum bu durumdaOnu düşündüğünüzü sanmasında bir sakınca mı var ?
YooooEvet ayıp bana göre , ayrıca ayrıldık yani küçük düşmüş olmuyor muyum bu durumda
Evet o daha kötü ama bu günlerde sürekli pot kırıyordum ona karşı akşam üstü de bu olay yaşandıDua et abine soylrmişşsin ya yeni sevgiline ya da esine soylesen ne olırdu
Abin sonucta ne olacak bosver
:) doğru ama işte bide kaç yazıyor orda ben 25 yaşındayımNickin yanındaki rakam yaşınız ise, utanmanız normal. Unutur merak etmeyin. "aman tanrım kardeşim hala o çocuğu unutamamış vay ben nerelere gideyim" diye aylarca yas tutmaz yani.
Bilmese abin tamam ama zaten biliyormusEvet o daha kötü ama bu günlerde sürekli pot kırıyordum ona karşı akşam üstü de bu olay yaşandı![]()
Bide kendileri bizim uzaktan akraba , bi tek abim biliyor konuyu ,derken bizim aile sürekli eski erkek arkadaşımın ailesinden bahsediyor
Sıkıntı yok abin unutmuştur bileBide kendileri bizim uzaktan akraba , bi tek abim biliyor konuyu ,derken bizim aile sürekli eski erkek arkadaşımın ailesinden bahsediyor
:) bilinç altı işte dışa vuruyorOlur öyle şeyler.Takılma.Benim de başıma gelmişti.Flört ederken olmadığına şükret , eski sevgilinin adını yeni flörtüne söylediğini düşün bir de bakalım.![]()
İnşalh bide erkekler çok ayrıntıcı değildir dimi ?Derin bir nefes al ‘Bir derdim var’ bölümünü oku ve şükür et
Amaaan bir şey olmaz sabaha unutur.
Doğru ama dil alışkanlığı da oluyor zamanla.Bence onun etkisi.:) bilinç altı işte dışa vuruyor
Abin gunahsiz hurı !
Gece kim bilir ne haltlar yiyordurda o utanmiyordur, sen hayırdır![]()