Rezil olmusum haberim yok

Annem de bizim araba diye,bı arkamızda bizim arabanın benzeri arabaya bindi. Adam alış veriş yapmış arka koltuğa koymuş,ne zaman alış veriş yaptınız diye adamla köyü muhabbete girmiş. Ben gidip çağıran kadar ayikmadi. Adam şaşkın şaşkın bakıyor garibim. Sürse gitse nereye geldik demezdi. Dalgınlık başa bela zaar.
Ya vallaha öyle. 😂😂😂

Ey yumurtaya can veren allahım sen bazı kullarına extra akıl fikir ver.

Bence evet. Israr ediyorum. 🤣
Şöyle söyliyim ısrar etmezsin dur izah edeyim ben sosyal platformlarda satış yapıyorum bazen erkekler sapıkça mesaj atabiliyor diyorum bu kıyafet paylaşımından bu düşünceye nasıl ulaştın pis sapık deyip şikayet butonuna ve engele basıyorum 😁

Emeeenn teeenrrımmm skaaaandall buuuu:duduk:

Çok doğal üşümüşsunuz gıymışsınız ay kime be?Allah rezıl olucsk şeyler vermesın.Bence çok dogal

Burnunda kocaman sümükle saatlerce durdun, regl oldun da açık renk kıyafetten kocaman çıktı ya da kotun fermuarı açık kalmış falan gibi bişey düşündüm.

ben üniversitede eteğim çorabımın içinde sınıfa girip ders anlattım. boşver artık olan olmuş, kimse hatırlamayacak. sen hatırlıyor musun sanki kimin pantolonundan ne çıktı ne göründü? ben spor ayakkabımdan görüneceğin ibilsem bile çoraplarımı eşleştirmeye çalışmam hiç mesela. biri uzun yeşil, diğeri kısa pembe puantili falan olabiliyor. kime ne, deli diyip geçsinler.sdfa

Kadınlar böyle şeylere gülmez normal çünkü soğukta hepimiz giyiyoruz, erkekler de fark etmez. Kimsenin fark etmediğine etse de umursamadigina eminim. Yaşınız küçük herhalde

Ne var bundaa artik böyle seyler moda
Ben pantolonun altından gorunucek uzun corabi kro gibi bulurdum spor ayakkabi çorabı tercih ederdim. Simdi uzun renkli coraplar moda olmus dergilerde hep goruyorum ozellikle coraplari gosteriyorlar. Yani kisacasi dert etmeyin

Taytınızın görünmesine değil, sizin buna üzülmenize güldüm, kusura bakmayın 😅
Kime ne bu durumdan, giyebilirsiniz.

Ben de Turkiye'deyken kislari icime hep termal kulotlu coraplardan giyerdim gorunurse de gorunsun ne var ki bunda?

Su an tropikal iklimde yasiyorum kis mevsimi yok ama hava hep sicak ve klima hep 18de calistigi icin ofis asiri soguk oluyor bacaklarima battaniye, ustume kocaman sal, belime destek olsun diye bir yastik, bir tane daha yastigim var cok bunaldigimda kafami o yastiga gomuyorum birkac dakika :)) Parmak arasi terliklerim var mesela masamin altinda bazi gunler ise gelir gelmez onlari giyiyorum.
Bizim ofis acik ofis herkes bu sekilde onemli olan nasil calistigimiz degil iyi calismamiz, kimse kimseye de gulmuyor hatta insanlarin bu derece umrunda oldugumuzu da dusunmuyorum.

Yahu millet neler neler yapıyor rezil olmuyor,siz görünen tayt ucundan rezil oluyorsunuz öylemi ? Sizin rezil olmaya yüklediğiniz anlam yanlış...

millet yeşil taytla işe gidiyor :halay:

Bi ara dusuk bel altında ıc camasırı cıkarmak modaydı o modaya uymussun ıste ya mıllet ne anlat modadan😁

Back
X