Rezil oluyorum :(

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Arkadaşlar yeni taşındım ev de eşya yok,olan eşyalar berbat durumda çok kirli arkadaşlar misafırlıge gelmek ıstıyor fakat ben bu rezıllık ıcınde kabul edemiyorum.Onların evı dayalı döselı ben onların yanında fakir gibi kaldım :( eşya almak mumkun degıl defalarca şehır degıstırdım ve ev degıstırdım taşınmak benı oldukça yordu bu nedenle eşyayı az tutmaya çalıştım olanlarda taşınmada yıprandı ve kir pas içinde kaldı rezil oldum ya kım bılır ne düşünüyor ınsanlar hakkımda .

fakir benzetmesi hoş olmamış..

ama;
gerçekten arkadaşlarınız ise evinize değil size geliyorlardır, sorun etmeyin.. evinizi sorun edecek insanlarla da arkadaşlık etmeyin !!

Arkadaşlar yeni taşındım ev de eşya yok,olan eşyalar berbat durumda çok kirli arkadaşlar misafırlıge gelmek ıstıyor fakat ben bu rezıllık ıcınde kabul edemiyorum.Onların evı dayalı döselı ben onların yanında fakir gibi kaldım :KK43: eşya almak mumkun degıl defalarca şehır degıstırdım ve ev degıstırdım taşınmak benı oldukça yordu bu nedenle eşyayı az tutmaya çalıştım olanlarda taşınmada yıprandı ve kir pas içinde kaldı rezil oldum ya kım bılır ne düşünüyor ınsanlar hakkımda .
Kesinlikle öyle düşünme, arkadaşlarınız tahmin ediyodur zaten esyalarinizin dogal olarak kirlendiğini. Yaza dogru bi temizlik yaparsiniz, esyalarinizi yavas yavas alırsınız

Arkadaşlar yeni taşındım ev de eşya yok,olan eşyalar berbat durumda çok kirli arkadaşlar misafırlıge gelmek ıstıyor fakat ben bu rezıllık ıcınde kabul edemiyorum.Onların evı dayalı döselı ben onların yanında fakir gibi kaldım :KK43: eşya almak mumkun degıl defalarca şehır degıstırdım ve ev degıstırdım taşınmak benı oldukça yordu bu nedenle eşyayı az tutmaya çalıştım olanlarda taşınmada yıprandı ve kir pas içinde kaldı rezil oldum ya kım bılır ne düşünüyor ınsanlar hakkımda .
yerleşik düzendeyseler evleri daha farklı olabilir..ama temiz olması yeterli bence..

fakir benzetmesi hoş olmamış..

ama;
gerçekten arkadaşlarınız ise evinize değil size geliyorlardır, sorun etmeyin.. evinizi sorun edecek insanlarla da arkadaşlık etmeyin !!
çok doğru söylüyorsun ama öyle bir utandım kı anlatamam durumum gayet ıyı ama taşınmak sürekli şehır degıstırmek benı yorduğu ıcın eşya alamadım çok üzgünüm :(.

Önemli olan temiz olması temiz olduktan sonra eski-yeni ne fark eder,güzelce temizleyin evinizi ve eşyalarınızı çağırın arkadaşlarınızı.

Canım iki kırklayıver ortalığı, eşya yeni mi değil mi ne fark eder temiz olduktan sonra.

Sade temiz olmasi yeterli bence canım. Ayruca gelen senin güler yüzüne gelsin öyle düşünme

Genel bir temizlik , koltuk kanepe falan varsa silin , geçmeyen lekeler çok varsa bir örtü serin üzerine . Eski eşyalardan kimse rahatsız olup , laf söylemez emin olun . Rahatsız olan varsa da bir daha gelmesin mümkünse .

maalesef temizlenecek durumları kalmamış yapmaya çalıştım ama yaptıkça elimde kaldı kara kara düşünüyorum çıkamadım işin içinden.
Uygun fiyata koltuk örtüleri var hazır,onlardan alabilirsin eğer imkanın varsa.

Bende kendi evime taşındım fakat salonum eski bayağı diğer odalarımda eşya yok perdelerim eski ama malesef şuan değiştiremem
Geçen bir arkadaşa gittik onunki daha kötüydü ama hiç önemsemedik demekki bana gelen de önemsemiyor diyorum
Güleryüz hoş sohbet herşeyin ilacı bence

Lütfen böyle düşünmeyin. insanlık halidir.
Ve eger bu yüzden birisi sizi küçük görerse arkadaşlıgına layık degildir.

Not: dilerim en yakın zamanda diledigin düzeni kurarsın

Back
X