Rezil oluyorum :(

Eşyanızın az olması sorun değil ama kirli olması sorun neden kirpas içindeki temizleyin ben şahsen hiç eşyesına bakmam evine gittiğim kişinin dışardan girince ev temiz koksun bide temiz olsun yeterli benim için

Arkadaşlar yeni taşındım ev de eşya yok,olan eşyalar berbat durumda çok kirli arkadaşlar misafırlıge gelmek ıstıyor fakat ben bu rezıllık ıcınde kabul edemiyorum.Onların evı dayalı döselı ben onların yanında fakir gibi kaldım :KK43: eşya almak mumkun degıl defalarca şehır degıstırdım ve ev degıstırdım taşınmak benı oldukça yordu bu nedenle eşyayı az tutmaya çalıştım olanlarda taşınmada yıprandı ve kir pas içinde kaldı rezil oldum ya kım bılır ne düşünüyor ınsanlar hakkımda .

Önüme konan yemek bardak temizse gerisiyle ilgilenmem acikcasi.. Ben arkadasimi görmeye giderim evine koltuğuna değil..

Varsa bu tarz arkadaslarnz bence kendinizden uzaklastrn

çok doğru söylüyorsun ama öyle bir utandım kı anlatamam durumum gayet ıyı ama taşınmak sürekli şehır degıstırmek benı yorduğu ıcın eşya alamadım çok üzgünüm :KK43:.
Bu bir yarismi ya? Onlarinin hepsini evi cok guzel, benim de durumum iyi ama esyalarimla bunu gosteremedim diyorsunuz.
Uzuldugunuz ne tam olarak? Tekrar bir dusunun.

Ben sizi anliyorum ne kadar amaaan bunlar takilir mi hic desek de kafaya takiliyor ailem baska bir sehirden bulundugumuz sehire tasindiginda pek esyasi yokmus bebek oldugum icin hatirlamam mumkun degil.bir komsu gelmis sizin hakkinizda 'kocaman eve gelmisler ortaya iki koltuk kondurmuslar'diyolar demis. Annem kim dedi demis ses yok? Seneler gecti sukur ki her esyamiz var ama annem hala unutmaz.Temiz olun sarayda da yasaniz laf eden yine laf eder

Ben sizi anliyorum ne kadar amaaan bunlar takilir mi hic desek de kafaya takiliyor ailem baska bir sehirden bulundugumuz sehire tasindiginda pek esyasi yokmus bebek oldugum icin hatirlamam mumkun degil.bir komsu gelmis sizin hakkinizda 'kocaman eve gelmisler ortaya iki koltuk kondurmuslar'diyolar demis. Annem kim dedi demis ses yok? Seneler gecti sukur ki her esyamiz var ama annem hala unutmaz.Temiz olun sarayda da yasaniz laf eden yine laf eder
Annenize o lafı söyleyen kadının kendisi demiştir canım,anneniz kim dedi diye soruyor cevap vermiyor çünkü kadının kendiside biliyor komşular arasında öyle bir lafın dolanmadığını kendisi çıkarmıştır.

Annenize o lafı söyleyen kadının kendisi demiştir canım,anneniz kim dedi diye soruyor cevap vermiyor çünkü kadının kendiside biliyor komşular arasında öyle bir lafın dolanmadığını kendisi çıkarmıştır.

Maalesef ki hic bir zaman ogrenemesek de dediginiz gibi oldugunu dusundu hep aralarinda neredeyse 20 yas var buyuk annem.bu olaydan sinra tasindik yine bizim mahalleye tasindi hala gelir gider utaniyordur insallah.Neyse konu sahibi, esyaniz varmis yokmus kimsenin umrunda olmamali huzurunuz bir kap yemeginiz varsa yeter

Megersem fakirlerin hepsi rezilmis. Siz bu dusuncedeyken esyalrdan dolayi değil kişilik olarak rezilsiniz Üzgünüm

bu kadar dert ettiysen,fazla esya istemesen de yalnizca oturma odani dayayp doseyebilirsin, ne kadar cok esya gerekir ki, oturma grubu tv unitesi(sart dgil) ve sehpalar, hali-perde, bu kadar ;)

Ben bunu anlamiyorum, davet etmeyen birine biz de sana gelicez demek nedir? Insanlar neden zorla kendilerini davet ettirirler ki ?

Soyle bir fikrim var, yeni mobilya almayin ama, guzel desenli bir kumastan alin, koltuklara ortu dikin. Olmaz mi? Aklima gelen en partik ve masrafsiz fikir bu.

yukarda çizdiğimle olayı özetlemişsiniz size mi eşyanıza mı geliyor bu insanlar.şehir şehir göçebe bir hayatınız varsa ve biliyorlarsa onlar bulundukları kalıcı eve dayayıp döşedikleriyle sizinkini karşılaştıracak kadar geri zekalılarsa zaten muhatap olmayın. eşyaların üstüne temiz örtü alabilirsiniz en kısa çözüm.halılarda yıkamaya gider."neden eşya almadınız" diye inatla sorana sizde inatla durumunuzu söyleyin

Aynen, gocebe bekar bir kizla kendini karsilastiran evli barkli kadin cidden gerizekalidir, cok dogru yazmissiniz.

Sayın konu sahibi; 2 yıl önce ablam aradı. Çok sevdiği bir arkadaşının yaşadığım şehre geldiğini ve ilgilenmemi söyledi. Aradım. ARADIĞIM KİŞİ BANA HALILARININ SERİLİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ. Halı görmek istesem mağazaya giderim. Onda ne işim var. Bir ihtiyacınız olursa burdayım, telefonum budur deyip bir daha arayıp sormadım. Üzülmeyin, pisse temizleyin, kırık dökük yerleri tamir ettirin. Eşyaya hizmetçi olmamak iyidir.

Bence arkadaşlar da güzel yazmışlar evin için geliceklerse hiç gelmesinler. Eğer memnun değilsen sadece böyle düşün arkadaşım şuan aç evsiz barksiz bir odaya mahkum olan 4 veya 5 ailelere ne demeli. Benim birgün bişeyim eksik olduğu zaman çürük veya eski olduğu zaman ben sükrediyorum böyle yaşamı görmeyenler var. Biz 4 duvara biraz huzura vede sağlığımiza şükretmeliyiz. Fakir kelimesi hiç güzel değil çok ama çok kötü durumda olan insanları düşünün onun evi döşeli benimki öyle değil fikirlerini değil. Çok şükür Rabbime sağlık huzur versin kimseye muhtaç etmesin bizi. Amin

dayalı döşeli evleri çok çok güzel bende hiç bişey yok .
Olabilir herkesin şartları aynı olmazki ayrıca fakirde olabilirsiniz bu ayıp değil. Sorun sadece evde eşyaysa problem etmeyin ama kirli diyorsunuz. Ee temizleyin her yeri pırıl pırıl olsun çağırın misafirlerinizide. Niye bu kadar sorun yaptınız ki.

Arkadaşlık samimiyet demektir.
İnsan arkadaşına misafirliğe gittiğinde oturduğu koltuğun güzelliğine değil temizliğine bakar.

Yok bunlar güzelliğe bakar diyorsanız üzüldüm sizin için..

hilyolu, post: 38929075, member: 541471"]Arkadaşlar yeni taşındım ev de eşya yogosteris n eşyalar berbat durumda çok kirli arkadaşlar misafırlıge gelmek ıstıyor fakat ben bu rezıllık ıcınde kabul edemiyorum.Onların evı dayalı döselı ben onların yanında fakir gibi kaldım :KK43: eşya almak mumkun degıl defalarca şehır degıstırdım ve ev degıstırdım taşınmak benı oldukça yordu bu nedenle eşyayı az tutmaya çalıştım olanlarda taşınmada yıprandı ve kir pas içinde kaldı rezil oldum ya kım bılır ne düşünüyor ınsanlar hakkımda .[/QUOTE]
Begenmeyen Gelmesin. Takmayin siz. Henuz yerlesmemissiniz bile aceleleri neymis gosteris meraklilari.

Guzel bir temizlik yapin...
Guzel hazirlanin ( pasta börek çörek vs..).

Ve cagirin size gelmek isteyenleri.

Ezik gibi degil gururlanarak yapin bunu..

Çünkü sizin durumunudan dalga geçip sizi hor görecek insanlari hayatinizdan cikartin derimm

Kimseyide esyasi var ben onlardan daha
kotu durumdayim diye dusunmeyin

Çünkü gun gelir o günlerinizi ararsiniz allah korusun...
Hakinize şükür edin..

Biraz sert eleştiricem kusura bakmayın ama çocuk musunuz siz? Arkadaşlarınızın egolarının kölesi olmussunuz.Şu dustugunuz duruma bakın ağlayacaksınız nerdeyse. Bu ulkede asgari ucretle 10 kısılık aıle gecındırmek zorunda olan nıce fakırler var. Sizin yakındığınıza bakın.Fakirlik ne utanılacak ne hor gorulecek ne de dedıkodu edılebılecek bır seydır. Hem sız zaten fakır de değilmişsiniz bunu belırttığınız ıyı oldu gozumuzde değerınız arttı. Boyle ınsanlarla arkadas olduğunuz ıcın kendınızden utanmalısınız.Bence gercek arkadaslar bırbırlerının ayıbını aramaz aksıne ayıbını orter. tekrar edıyorum FAKIRLIK AYIP DEGILDIR!!!!

Back
X