Rezillik Cumhuriyet'i

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.754

http://www.ahaber.com.tr/gundem/2015/07/28/rezillik-cumhuriyeti

Rezillik Cumhuriyet'i

Hem DHKP-Cye hem de PKK'ya agkça destek veren Cumhuriyet Gazetesi, polise ateş açtıktan sonra etkisiz hale getirilen DHKP-Cli canlı bomba Günay Özarslan'ı manşetinden masum gibi gösterdi.

GÜNDEM28 Temmuz 2015, Salı
1438088061196.jpg

Polis müdahalesi nedeniyle canlı bombanın cesedinin gömülemediğini iddia eden Cumhuriyet Gazetesi, cenazenin olduğu mahallede çıkan olaylar sırasında 1 polisin şehit edilmesini de görmezden geldi. Dahası, haberde teröristin ağlayan ailesinin fotoğrafına yer vererek, "Günay'a son bakış" başlığını attı.

Terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunan Can Dündar'ın gazetesi büyük bir skandala imza attı
HEM DHKP-C'ye hem de PKK'ya açıkça destek veren Cumhuriyet Gazetesi, polisle çatışmaya girmesinin ardından etkisiz hale getirilen canlı bomba Günay Özarslan'ın cenazesini "Günay'a son bakış" başlığıyla manşetinden duyurdu. Polis müdahalesi nedeniyle canlı bombanın cesedinin gömülemediğini iddia eden tetikçi gazete, mahallede çıkan olaylarsırasında 1 polisin şehit edilmesini de görmezden geldi. Terör örgütlerine ses çıkaramayan Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik asılsız ifadeleri tepki çekti. GÜNEŞ

1438088374574.jpg

Can Dündar ne alaka ??
Cumhuriyetin taraf olduğunu biliyoruzda,paylaştığınız haberde niye Can Dündarın resmi var onu anlamadım.
Cumhuriyette yazan 20 tane yazar var,Can Dündarı karalama kampanyası buda heralde.
Yaraları büyük tabii,ifşa etti adam MİT tırlarını,gazetenin her haberinin sorumlusu o olur artık.

malesef sıyasetın oylesı boylesı yok gözümde..
at gözlüğüylede bakmıyorum çok şükür. ne kadar akepeyı gunahım kadar sevmesem , o gazeteyı okuyor olsamda o fotografı tasvip edemem..
bu fotografla ajitasyonu kimse kabul edemez.
ama suda bır gercekkı o fotograftakıde bır anne..

Polislere de infaz edildiler yazdı. şehit demedi-diyemedi. kandili de güzellemişti. şaşırmamak gerek.

ha yeni gördüm ufacık yazmışlar, öldürmeyin ikna ederim demiş annesi polisde dinlememiş tüüh.

malesef bencede öldürülmemeliydi , içerde onu gerekli insanlar hakettiği muameleyi yaparlardı..
kolay ölüm istemiyorum ben onlar için ya..
ay lütfen öyle deme, faşist oluyoruz sonra. aslında ağzımı doldura doldura neler demek istiyorumda.
onlar bizim evlatlarımızı kuş gibi haince kalleşce avlıyolar biz bişi dedikmi faşist oluyoruz. öperim böyle faşistliği!

ay lütfen öyle deme, faşist oluyoruz sonra. aslında ağzımı doldura doldura neler demek istiyorumda.
onlar bizim evlatlarımızı kuş gibi haince kalleşce avlıyolar biz bişi dedikmi faşist oluyoruz. öperim böyle faşistliği!
ya oyle dusunmek faşistlikse bende faşist olmayı kabul ederım. sehıtlerın ardında bıraktıgı evladına , eşine içim yanar , bunlarınkine yanmaz.
bile bile bu yola girdiler derim. ama annelerine üzülürüm. kötüde olsa ıyıde olsa anne annedir malesef.. ölümden sonra hiçbir anne iyisini kötüsünü düşünmez..
o fotografla hıc ıyı bır baslangıc yapmamıslar..
can dündarıda begenırım ayrıca. haberı can dundara yığmaklada bıldıgın hedef gösterilmiş durumda!

Polise sehir demeyen cumhuriyeti elestiren kisileri sayin ve kelle kelimesini kullananlar icinde bir yorum icin bekliyoruz.

X