rezillik :(

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
daha önce görümcemin bir sevgilisnin espiriyle karışık sadri alışık misali beni travestiye benzettiğini anlatan bir konu açmıştım.Bunlar resim çekilip sosyal medyada bir sitede herkese açık ortamda resim paylaşmışlar. "Üstüne de yakında evleniyoruz..Sizce yakışıyor muyuz diye not düşmüşler???" gelen yorumlar şu şekildeydi kendim okudum. ilyas salmana benzetenler su aygırına benzetenler mi dersiniz :KK57::KK57:sarhoşlara benzetenler iki çirkin birbirinizi buldunuz diyenler küfürler. Yoksa ilahi adalet midir bu ? uslüpsuz şaka yapan isanın hazin sonu gibi bişey:KK47:bu arada hemen cevap yazamassam kusura bakmayın arkadaşlar işten çıkıcam.yorum yapan herkese selamlar.

sizi görümcenin nişanlısı travestiye benzetmiş ve o görümceye söylemişti. sizi günlerce üzmüştü o görümce müsveddesi de hatırladım.
ilahi adalet işte. siz bişey demeden başkaları yerinize gerekeni yapmış, size de görmek kısmet olmuş. hiç muhatap olmayın , izleyin.

benim değil cnm görümcemle sevgilisi.sevgilisi bana iğrenç bir şaka yapmıştı da zamanında

Görünüşe ve insanların yorumlarına çok takmıyor musunuz?
Konunun hala devam etmesi bile tuhaf.
Ayrıca konu yanlış yerde, dert yok çünkü ortada. @Margarikotin
tamam konu kapatıralım ama uslupsuz bir lafım yok beni kib lemezsen memnun olsurum cnm

daha önce görümcemin bir sevgilisnin espiriyle karışık sadri alışık misali beni travestiye benzettiğini anlatan bir konu açmıştım.Bunlar resim çekilip sosyal medyada bir sitede herkese açık ortamda resim paylaşmışlar. "Üstüne de yakında evleniyoruz..Sizce yakışıyor muyuz diye not düşmüşler???" gelen yorumlar şu şekildeydi kendim okudum. ilyas salmana benzetenler su aygırına benzetenler mi dersiniz :KK57::KK57:sarhoşlara benzetenler iki çirkin birbirinizi buldunuz diyenler küfürler. Yoksa ilahi adalet midir bu ? uslüpsuz şaka yapan isanın hazin sonu gibi bişey:KK47:bu arada hemen cevap yazamassam kusura bakmayın arkadaşlar işten çıkıcam.yorum yapan herkese selamlar.

sana travesti diyen ve sevgilisiyle herkese acik mecraya biz evlenecegiz yakisiyormuyuz diye resim koyup soru soran yuksek zekadan ne bekliyorsunuz ki ? Size rezillik gibi geliyor ama bu bahsettiginiz kisiler gayet normal karsiliyor demekki arada ciddi bir anlayis farki var.
Bosverin kimisin omur boyu rezillik icinde yasar ama farkedecek zihniyete sahip degillerdir, herkes kendine yakisani yapar ve yasar.

Kisaca o zihniyete oyle yorumlar normal yani

bence aile boyu böylesiniz.. huzursuzluk tatsızlık çıkarmak :KK66: görümcenin sevgilisi de enişteniz olacak şimdi :KK53:
sizde bazı şeyleri bazı şeylere benzettiniz burada:21::21:
demek ki, bir daha bu hazin sonu yaşayacaksınız bekleyin o zaman :KK53:

Gorumcenin sevgilisi ile senin resmin mi
ay bsn anlamadi

şimdi görümce hanım sevgilisine aile fotolarını gösteriyor. sevgilisi de yengen travestiye benziyor diyor. görümcede dalga geçerek konu sahibine anlatıyor bunu. sevgilisine haddini bildireceğine ona çanak tutmuştu.
şimdi onlar aşklarını ilan edip foto koymuşlar sosyal medayaya millette bunların tipiyle dalga geçmiş.

Oh olsun ödeştik tadında bir konu.:işsiz:
Rezillik diye başlık atarak bir tezatlık oluşturmuşsunuz.
Dert nerede biri o derdi bulsun. :KK53:

Back
X