- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Neden rezil oldun ben onu anlamadım. Onu paylaşanlar zaten bakılsın diye paylaşıyor tıpkı facebookta paylaşılanlar gibi. Sen o paylaşılan anlık görüntülere bakabiliyorsan zaten ya takip ediyorsundur o kişiyi ya da takipçindir ve aa benim yüklediğim fotoğrafa bakmış diye niye seni ayıplasınlar ki. Ama şöyle bir şey benim başıma geldi. Konuşmadığım biri var teyzemin gelini, ve bu kız uzun zamandır benim face de ınstagramda paylaştığım hiçbirşeyi beğenmez, yorum yapmaz bende ona. Yani umrunda değilmiş gibi davranır görmezden gelir söylediği bazı sözlere sinirim bozulduğu için memlekete gittiğimde bile konuşmuyordum herneyse. Bu kız bu snapcahtten anlamadığı için benim snaplerime bakıyordu görüyordum bakanları ama onun haberi yok görebildiğimden oradan herşeyi izliyordu bende anlasın gördüğümü diye bir güzel laflar yazmaya başladım falan anladı kendini önce üstüme alınmadım deneye getirdi bakmaya devam etti ama isim vermeden öyle laflar dedim ki bir daha bakamadı. Çünkü rezil olduğunu bilmesini istiyorum daha doğrusu benim hayatımı merak ettiğini anladığımı. Şimdi bakmıyor.