• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezillik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee zaten insanlar instagrama kendilerini teshir etmek icin girmiyorlar mi, yani foto koymanin vs baska ne amaci olur ki? Sonra da neden bana baktin stalker misin...peh peh peh Ondan bundan like almaya merakli olmak garip degilken stalkerlik hic degil ikisi de birbirini besliyor iste, kasmayin :) sosyal medya=stalk mekani

Ee zaten insanlar instagrama kendilerini teshir etmek icin girmiyorlar mi, yani foto koymanin vs baska ne amaci olur ki? Sonra da neden bana baktin stalker misin...peh peh peh Ondan bundan like almaya merakli olmak garip degilken stalkerlik hic degil ikisi de birbirini besliyor iste, kasmayin :) sosyal medya=stalk mekani

Evet gercekten cok haklisin tedirgin oldugumda anormal ve gurursuz olma konusunda bu yazini okuyacagim tesekkur ederim... Ara sira kendimi degersizlestirdigim geliyor aklima nasil bunu yaparsin diye o yuzden deliriyorum ama sakin olciiim:olamaz:

Biri beni aydinlatsin. Instagramda sadece 24 saatlik resimlere baktigimizda mi hikayelerinde bizi goruyorlar. Kalici fotograflara baktigimizda gormuyorlar mi? Bir de benim hesabim private olsa da ben birine bakarsam yine de goruyor mu benim ona baktigimi?

Biri beni aydinlatsin. Instagramda sadece 24 saatlik resimlere baktigimizda mi hikayelerinde bizi goruyorlar. Kalici fotograflara baktigimizda gormuyorlar mi? Bir de benim hesabim private olsa da ben birine bakarsam yine de goruyor mu benim ona baktigimi?

Evet göruyorlar o saniyelik resimlerde kalicilarda degil:)... Evet malesef bende öyle oldu onun icin private olsam bile görmus oldular:/...

Stories sadece takip edenler tarafından görülmüyor mu yahu? E sende onları takip ettiğine göre neler paylaşmışlar acaba diye bakmanda normal. Zaten sırasıyla kendi geçiyor fotoğraflar.

Ben hiç hikaye koymadığım için olsa gerek tarifleri hiç anlamadım :/
Peki msjlarımız da okunuyor mu,görülüyor mu?

bunun dert edilecek neyi var Allah aşkına kesin lise öğrencisi falansın sana bir tavsiye kendini bu kadar önemli hissetme emin ol o instagram hikayelerine cok kişi bakmıştır adamlar seni fark bile etmez emin ol, oldu ki etti diyelim oldu ki bu bir dalga konusu oldu sende gül geç eğer üzülürsen utanırsan üstüne gelirler

hani böyle instagrama 24 saat sonra silinen video/resim paylasabiliyorsun bizim oturdugumuz evler hepimiz birbirimize cok yakiniz herkes birbirini taniyor ama ben tanismadim sadece kim oldugumu biliyorlar o yuzden kesin onlarin resimlerine ve videolarina hep baktigim ifsa olmustur..
ya zaten bakman için atıyorlar sonuçta kaç kere baktığında belli olmuyor üzülme de şimdi bak kafamda deli sorular snapchat tteki gibi ss alınca bildirim gidiyor mu ?

eee ben napiyim simdi :KK70:

Senin yaptiginda bisey mi eski erkek arkadasimin esine arkadaslik teklifi gonderdimyanlislikla stalklarken :p tabi evlenmis gitmis ne isin var dicekler ama adambeni aldatip evlendi ilahi adaleti kuyrugu dik tutup beklerken rezil oldugumla kaldim:

bunun dert edilecek neyi var Allah aşkına kesin lise öğrencisi falansın sana bir tavsiye kendini bu kadar önemli hissetme emin ol o instagram hikayelerine cok kişi bakmıştır adamlar seni fark bile etmez emin ol, oldu ki etti diyelim oldu ki bu bir dalga konusu oldu sende gül geç eğer üzülürsen utanırsan üstüne gelirler

yok lise ögrencisi degilim, 21 yasindayim. iste ben kendimi önemli hissetmiyorum degersiz hissediyorum böylelikle...
onlarin bosu bosuna degerliymis gibi hissetmelerini sagliyorum ve alay konusu oluyorum iste. özguvenim zaten yok iyice gidiyor

Senin yaptiginda bisey mi eski erkek arkadasimin esine arkadaslik teklifi gonderdimyanlislikla stalklarken :p tabi evlenmis gitmis ne isin var dicekler ama adambeni aldatip evlendi ilahi adaleti kuyrugu dik tutup beklerken rezil oldugumla kaldim:

aynen sende bendensin benimde ahimi aldilar ama onlara kackere utanc verici seyler yaptigim önemli degil cunku artik hic umurumda degiller... ben daha cok ona buna mavi boncuk dagitir gibi profillerine girip hepsine ilgi gösteriyormus gibi olup pis bi duruma dustum iste

Evet arkadaslar birde beni uzen ne biliyormusunuz, bir arkadasima arkadaslik teklifi gönderdigimde kabul etmemesi...reddetmesi, uzuluyorum cok

aynen sende bendensin benimde ahimi aldilar ama onlara kackere utanc verici seyler yaptigim önemli degil cunku artik hic umurumda degiller... ben daha cok ona buna mavi boncuk dagitir gibi profillerine girip hepsine ilgi gösteriyormus gibi olup pis bi duruma dustum iste

Ya onu hic sorun etme gencim guzelim bekarim bakarim kime ne yani. Biraz ozguvenli ol. Ekrana dustu bende izledim gectim bu kadar. Aslinda cool takilma havalari ck abes kasma kendini bosver

bende mi silsem ne yapsam, ama simdi silsem ne olur zaten rezil oldum simdi kaybolsam iyice beter :KK70:

Neyseki biran önce sildim o uygulamayı :KK70:
ben hikayeler diye bi bölüm görmüyorum. bunun için ayrı bi prğgrammı yüklemem gerekiyo doğrumu anladım. tanımadığım o kadar çok kişiye bakıyorum ki, ama hikayeler bölümünü görmediğime göre onlara bildirim gitmiyomu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X