Rhinoplasty ( burun estetiği ) sonrası sorunlar!!!

pamuky_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
27
5
  • Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Ona kalsa 1 yılda nefes alırmışım ! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim :KK43:

cnm sabırlı ol şişliklerin inmesi uzun sürüyormş ve burnun asıl seklının oturması bi yılı buluyormş. bnde yeni ameliyat oldm bu sitede bilgi almak için bayagı yorum okudum. geneli böyle diyo. zaman..sabır..

herkes tamponu çıkınca nefes alıyor benim de 41 gün oldu nefes falan yok doktorlar bizi kandırıyor hiç ameliyat olmamalıyız

ya faydası olur mu bilmiyorum ama su sinus temzileme sıvıları var ya tuzlu su şeklinde. kullandın mı hiç ? kullanmadıysan bi dene zararlı bi şey degil. bnm sol taraf onun sayesinde acıldı. sağ taraf niye acılmıyo bilmiyorum bu konu da oldukça endişeliyim de bi sorun mu var diye. bugun doktorumu arıycam.

ya faydası olur mu bilmiyorum ama su sinus temzileme sıvıları var ya tuzlu su şeklinde. kullandın mı hiç ? kullanmadıysan bi dene zararlı bi şey degil. bnm sol taraf onun sayesinde acıldı. sağ taraf niye acılmıyo bilmiyorum bu konu da oldukça endişeliyim de bi sorun mu var diye. bugun doktorumu arıycam.

tuzlu su sprey her şeyi kullandım ama daha da beter kapıyor hepsi bu

Evet canım deniz suyu kullanıyorum sürekli. Işık tutup bakınca sol nefes deliğim resmen yok. Zaten önceden de öyleydi. Benimle aynı zamanda ameliyat olan aynı operasyonu geçiren kişiler var hepsi çok Çoktan nefes almaya başladılar ve benim Yaşadığım diğer sorunlarda yok :KK43:

herkes tamponu çıkınca nefes alıyor benim de 41 gün oldu nefes falan yok doktorlar bizi kandırıyor hiç ameliyat olmamalıyız
Bilmiyorum korkuyorum bende senin gibi düşünmeye başladım sinirim psikolojim bozuldu iyice :KK43: sanki ikinci ameliyat-ı olmak zorunda kalacakmışım gibi hissediyorum

Evet canım deniz suyu kullanıyorum sürekli. Işık tutup bakınca sol nefes deliğim resmen yok. Zaten önceden de öyleydi. Benimle aynı zamanda ameliyat olan aynı operasyonu geçiren kişiler var hepsi çok Çoktan nefes almaya başladılar ve benim Yaşadığım diğer sorunlarda yok :KK43:

aynı şekilde deliğim o kadar daraltılmış ki hava alacak yer yok :KK43: 41 gün herkes nefes alıyor bir ben böyleyim :KK43:

aynı şekilde deliğim o kadar daraltılmış ki hava alacak yer yok :KK43: 41 gün herkes nefes alıyor bir ben böyleyim :KK43:
Zaten nefes için ameliyat olup alamamak cidden Şüphe uyandırıcı artık şeklini düşünmek bile istemiyorum isterse bozuk Kalsın umrumda değil. Millet olunca oley nefes süper oldu diye seviniyor niye böyle oldu bilmiyorum. Acaba başka doktora gidip göstermek gerekir mi ?

bu ameliyata kesinlikle değmez benim görüntüm nefesim sesim koku almam psikolojim her şeyim birden gitti elimden ki ben hep ses tonumla diksiyonumla işimde başarılı oldum şimdi nefes alamadığım için uzun cümle bile kuramıyorum evet hayır diye kısa cevaplarla günlük işlerimi hallediyorum hiç değmezdi çok yanlış bir karardı ve geri dönüşü yok ne yapacağımı bilmiyorum burayı ameliyat olmayanlar okusunla da bu hallere düşmesinler lütfen hayatım altüst oldu

Zaten nefes için ameliyat olup alamamak cidden Şüphe uyandırıcı artık şeklini düşünmek bile istemiyorum isterse bozuk Kalsın umrumda değil. Millet olunca oley nefes süper oldu diye seviniyor niye böyle oldu bilmiyorum. Acaba başka doktora gidip göstermek gerekir mi ?

ben kbb ciye de gittim doktorum dışında o da henüz çok şiş falan dedi ama resmen burnumda nefes alacak delik kalmadı kimseye güvenmiyorum siz yine de bir kbb ye gidin bence bir muayene etsin içini

Genel olarak sorun yaşamıyor ÇOĞU insan sanırım bize denk
ben kbb ciye de gittim doktorum dışında o da henüz çok şiş falan dedi ama resmen burnumda nefes alacak delik kalmadı kimseye güvenmiyorum siz yine de bir kbb ye gidin bence bir muayene etsin içini
biraz daha bekleyip öyle yapıcam ya da bir daha Tomografi çektircem o zaman çıkar ortaya. Bir de benim sağ deliğim normal nedense sol deliğim hiç yok. Zaten eskiden

Başka bizim gibi sorun yaşayanlar yok mu arkadaşlar ? Ya da yaşayıp gerçekten birkaç ay sonra düzelen ?

X