Riana'da başarabilir hedef 49 .. :)

riana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
233
0
66
İstanbul
Küçükken cok zayıftım herkes benımle dalga geçerdi :43: Hatta hiç unutmam, 2 tane arkaadasımın 4. sınıfta yavaşça göğüsleri çıkmaya başladı benımkıler hala yok :43: Benımle dalga geçerlerdi.. Ay senin ki hala çıkmadı mı diye. :26: Her zaman dua ederim göğüslerim çıksın diye.. Şimdi bir o arkadaşlarımın göğüslerine bak bir de benimkilere. Onların 75 benım ki 90!6. sınıfta yavaşca kilo almaya başladım artık kendime geliyordum yavaşça. Çok çok zayıf değil zayıftım ideal gibi birşeydi. 7. sınıfta da aynen böyle geçti. 8'de almaya başladım göğüslerim büyümeye başladı ve Lise 1'de artık böyle biraz fazlalıklarım cıkmaya başladı. Göğüslerimde büyüdü, durduramadım :45: Bir sevgilim oldu hayat güzeldi öyle böyle, 6 aydan sonra ayrılık oldu kendimi yemeye içmeye verdim hafif şiştim, yarım dünya bile dediler yani. Sonra ben sevgilimle tekrar barıştım. Artık ideal kiloda olmak istedim. Fazlalıklarım olmadan, giydiğim herşeyde 1 beden büyüğü var mı demeden.. 56 kilo boyum 1,55 di. Şimdi boyum 1,57 ve 53 kiloyum sadece 4-5 kilom gidicek o kadar.. O yüzden günlük açmaya karar verdim.
Sabah 7'de uyandım, yeğenim 9 aylık onunla oyun oynamaya çalıştım birazcık yoruldum tabi.. Sonra 10 oldu kahvaltım;
2 dilim salam
2 dilim kaşar
Biraz kepek ekmeğiyle yumurta, haşlanmış değil maalesef :50:
herneyse biraz çay içeyim dedim ama boğazım yanıyor, içemedim.
Herneyse.. :) Sabah böyle saat 3'te falan tekrar yiyeceğim Akşam 7'de bugünlük menüyü kapatacağım.. :)
İnşallah gene canım bir şeyler çekmezse :emir_bebek:

Kızlar öğle yemeğim, ramen ! :)
300 kalori'dir, bir kabın içine makarnayla baharatları koyup içine sıcak su koyup 3 dk bekletilerek yenılen bir şey. Makarna bittikten sonra suyunu içiyorsunuz :)
Akşamda hazır çorba aldım kalorisi az gene, bugüblük bunlarla kapatıcammm :)

Küçükken cok zayıftım herkes benımle dalga geçerdi :43: Hatta hiç unutmam, 2 tane arkaadasımın 4. sınıfta yavaşça göğüsleri çıkmaya başladı benımkıler hala yok :43: Benımle dalga geçerlerdi.. Ay senin ki hala çıkmadı mı diye. :26: Her zaman dua ederim göğüslerim çıksın diye.. Şimdi bir o arkadaşlarımın göğüslerine bak bir de benimkilere. Onların 75 benım ki 90!6. sınıfta yavaşca kilo almaya başladım artık kendime geliyordum yavaşça. Çok çok zayıf değil zayıftım ideal gibi birşeydi. 7. sınıfta da aynen böyle geçti. 8'de almaya başladım göğüslerim büyümeye başladı ve Lise 1'de artık böyle biraz fazlalıklarım cıkmaya başladı. Göğüslerimde büyüdü, durduramadım :45: Bir sevgilim oldu hayat güzeldi öyle böyle, 6 aydan sonra ayrılık oldu kendimi yemeye içmeye verdim hafif şiştim, yarım dünya bile dediler yani. Sonra ben sevgilimle tekrar barıştım. Artık ideal kiloda olmak istedim. Fazlalıklarım olmadan, giydiğim herşeyde 1 beden büyüğü var mı demeden.. 56 kilo boyum 1,55 di. Şimdi boyum 1,57 ve 53 kiloyum sadece 4-5 kilom gidicek o kadar.. O yüzden günlük açmaya karar verdim.
Sabah 7'de uyandım, yeğenim 9 aylık onunla oyun oynamaya çalıştım birazcık yoruldum tabi.. Sonra 10 oldu kahvaltım;
2 dilim salam
2 dilim kaşar
Biraz kepek ekmeğiyle yumurta, haşlanmış değil maalesef :50:
herneyse biraz çay içeyim dedim ama boğazım yanıyor, içemedim.
Herneyse.. :) Sabah böyle saat 3'te falan tekrar yiyeceğim Akşam 7'de bugünlük menüyü kapatacağım.. :)
İnşallah gene canım bir şeyler çekmezse :emir_bebek:

Canim mrb...ben de 63.5 kiloydum 53 e kadar kendi cabalarimla inmeyi basardim...ama benim icin yeterli degil...4- 5 kilo kadar daha vermek istiyorum senin gibi...benim de gunlugum var...ugrarsan bir ara sevinirim...yardimci olalim birbirimize...

Canim mrb...ben de 63.5 kiloydum 53 e kadar kendi cabalarimla inmeyi basardim...ama benim icin yeterli degil...4- 5 kilo kadar daha vermek istiyorum senin gibi...benim de gunlugum var...ugrarsan bir ara sevinirim...yardimci olalim birbirimize...

tabii ki canım, keşke günlüğünün linkini atabilseydin :) Ben bulurum şimdi, senden de bir kaç bilgi alırım, günlüğüme geldiğin için sağol kuşuuum :16:

Kızlar bardağa çorba koyup içtim bir beş buçuk gibi parmağımın yarısı kadar simite peynir koydum yediim :) Cnım çekti bir de gene aynı miktarda simidi domates suyuna batırdım oh miiis * Neyse bugünü böyle kapatıyorum inşallah amiiin :)

Sabah ki menü'm 5 kaşık nestle ve yarım yağlı süt ondan öncede biraz ip atladım şimdii okula gidiyorum eve gelince birşeyler atıştırıcaam :)

Canım günlüğün hayırlı olsun ben de 54.8 kiloyum yani kilolarımız da çok fark yok.
İnşallah hedefimiZe ulaşırız :7:

Ov inşallah canım.. Ama dün biraz aksattım bir mantı geldi bize annem ondan yaptı yoğurtladı.. Belki yoğurt var diye pek etki etmez ama. Akşam sporu yaptım ama ip atladım baya. Sonucta dengelemem gerekirdi bugün yine full time aynı sabah nestle yicem akşamda (inşallah) :D

en son ikoklulda 49 gördüm sanırım:)Ve 49 kilo olmana rağmen uğraş veriyorsun ne kadar kendine saygılısın:)Bu çok güzel bir şey.

Back
X