- Konu Sahibi riboflavin
merhaba ;
ben 1 ay önce diyetisyenle diyete başladım ve 1 ayda 6,200 kilo verdim.
15.02.2011 : 73,500
15.03.2011 : 67,300
hedefim :60 kilo
diyet yolculuğuma burda sizlerin desteğiyle devam etmek istedim:))
ne yaptığıma gelirsek:
ilk olarak aç kalmamaya çalıştım çünkü bunun açlık krizlerine girmeme neden olcağını biliyordum.aç olmasamda 2, 3 saatte bir bişeyler yedim.
yediklerim:
1 gün için :
5 dilim ekmek (1 dilim ekmek = 1 kepçe çorba = 2 kaşık pilav,makarna = 3 kaşık nohut, fasulye=yarım paket diyet bisküvi= 2 yemek kaşığı leblebi vs. )
2 su bardağı yoğurt ya da süt
2 tabak sebze yemeği
4 kibrit kutusu peynir,et, tavuk, yumurta (1kk peynir = 3 adet light üçgen peynir= 2/3 kaşar )
3 porsiyon meyve (1 elma= 2 kivi = 5 kuru kayısı=5kuru erik= 2 yemek kaşığı kuru üzümvs.)
5 zeytin ya da 3 ceviz ya da 6 fındık ya da 6 badem
sınırsız çiğ sebze
kahve çay sirke tuz baharat serbest :)
diyetisyenin 8 dilim ekmek yememi söylemişti ama bana 5 ten sonrası fazla geldiği için bu şekilde uyguladım.
bol su ve yeşil çay içtim.
vaktim olmadığı için spor yapamadım.
yeteri kadar yediğim için hiç kaçamak yapmadım.
yatmadan 1 saat önce mutlaka bi şeyler yedim.
gelelim yasaklara : kızartma, bal, pekmez, hamurişi,tatlı, salam ,sosis , sucuk, alkol, katı yağ)
yediklerim hergün aynı olduğu için gün gün ne yediğimi yazmama gerek olmaz ama tecrübelerimi ve yeni keşfettiğim şeyleri aklıma geldikçeyazarım. 2 haftada 1 tartılıyorum. sorularınız varsa cevaplayabilirim :).
bana katılmak isteyen arkadaşları ve desteklerinizi bekliyorum :))))))))))))))
ben 1 ay önce diyetisyenle diyete başladım ve 1 ayda 6,200 kilo verdim.
15.02.2011 : 73,500
15.03.2011 : 67,300
hedefim :60 kilo
diyet yolculuğuma burda sizlerin desteğiyle devam etmek istedim:))
ne yaptığıma gelirsek:
ilk olarak aç kalmamaya çalıştım çünkü bunun açlık krizlerine girmeme neden olcağını biliyordum.aç olmasamda 2, 3 saatte bir bişeyler yedim.
yediklerim:
1 gün için :
5 dilim ekmek (1 dilim ekmek = 1 kepçe çorba = 2 kaşık pilav,makarna = 3 kaşık nohut, fasulye=yarım paket diyet bisküvi= 2 yemek kaşığı leblebi vs. )
2 su bardağı yoğurt ya da süt
2 tabak sebze yemeği
4 kibrit kutusu peynir,et, tavuk, yumurta (1kk peynir = 3 adet light üçgen peynir= 2/3 kaşar )
3 porsiyon meyve (1 elma= 2 kivi = 5 kuru kayısı=5kuru erik= 2 yemek kaşığı kuru üzümvs.)
5 zeytin ya da 3 ceviz ya da 6 fındık ya da 6 badem
sınırsız çiğ sebze
kahve çay sirke tuz baharat serbest :)
diyetisyenin 8 dilim ekmek yememi söylemişti ama bana 5 ten sonrası fazla geldiği için bu şekilde uyguladım.
bol su ve yeşil çay içtim.
vaktim olmadığı için spor yapamadım.
yeteri kadar yediğim için hiç kaçamak yapmadım.
yatmadan 1 saat önce mutlaka bi şeyler yedim.
gelelim yasaklara : kızartma, bal, pekmez, hamurişi,tatlı, salam ,sosis , sucuk, alkol, katı yağ)
yediklerim hergün aynı olduğu için gün gün ne yediğimi yazmama gerek olmaz ama tecrübelerimi ve yeni keşfettiğim şeyleri aklıma geldikçeyazarım. 2 haftada 1 tartılıyorum. sorularınız varsa cevaplayabilirim :).
bana katılmak isteyen arkadaşları ve desteklerinizi bekliyorum :))))))))))))))
Son düzenleme: