Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rica ediyorum falıma bakabilir misiniz? bu aralar çok ihtiyacım var , iyi gören hissiyatı yüksek kiş
Anlamıyorum ama gördüğüm şekillere göre yorum yapayım. Bu aralar çok sıkıntıdasn aklında birisi var sana karşı biraz soğuk gibi kendini geri çekmiş sen buna üzülüyosun. Kafanda çok karışk senin. etrafında kötü insanlar çok. Sanki etrafında bi erkek kilolu bi kadının sözlerini dinliyo bu kadın kötü biri. Hanenizde göz var kötü insanlar var yine.
Anlamıyorum ama gördüğüm şekillere göre yorum yapayım. Bu aralar çok sıkıntıdasn aklında birisi var sana karşı biraz soğuk gibi kendini geri çekmiş sen buna üzülüyosun. Kafanda çok karışk senin. etrafında kötü insanlar çok. Sanki etrafında bi erkek kilolu bi kadının sözlerini dinliyo bu kadın kötü biri. Hanenizde göz var kötü insanlar var yine.