Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ağlıycam ya hepsi doğru iyi görmüşsün napıcam ben bilmiyorum sadaka falan mı versem kurtulsam şu sıkıntılardan, çok teşekkürlerAnlamıyorum ama gördüğüm şekillere göre yorum yapayım. Bu aralar çok sıkıntıdasn aklında birisi var sana karşı biraz soğuk gibi kendini geri çekmiş sen buna üzülüyosun. Kafanda çok karışk senin. etrafında kötü insanlar çok. Sanki etrafında bi erkek kilolu bi kadının sözlerini dinliyo bu kadın kötü biri. Hanenizde göz var kötü insanlar var yine.
ben pek anlamıyorum canım gördüklerimi söyledim. dua et sadaka dağıt bende çok sıkıntıdayım seninle aynı şeyleri yaşıyoruzayy ağlıycam ya hepsi doğru iyi görmüşsün napıcam ben bilmiyorum sadaka falan mı versem kurtulsam şu sıkıntılardan, çok teşekkürler
Benimde falıma bakarmısın rica etsem yeni konu açtımbiri var kibirli bir şekilde özürünü bekliyor...
sen pek oralı değilsin ama kendi haklı ve özrü hak ettiğini düşünuyor...
anladım kim olduğunu asla dilemem , başka bir şey görünüyor mu ?biri var kibirli bir şekilde özürünü bekliyor...
sen pek oralı değilsin ama kendi haklı ve özrü hak ettiğini düşünuyor...
tamam teşekkürler , o da yeterliydi :)ben anlamam ki ..o gözüme battı o kadar:)
birde falında market çıktıtamam teşekkürler , o da yeterliydi :)
ahah ay alemsin :) hoş görsünler napayım sıkıntıdayım :)birde falında market çıktı
çikolataları avuçlayıp kırıyormuşsun
küsmüşler sana
hah şöyle gül biraz...enerjini kendine akıtahah ay alemsin :) hoş görsünler napayım sıkıntıdayım :)
haklısın canım gülüyorum ama anlık yani bu aralar kötüyüm olsun geçer nasılsa umudum var yani :)hah şöyle gül biraz...enerjini kendine akıt
niye dışarıya gönderiyorsun...