canım bir kişi seninle birisinin arasını yapacak bu tanıştırdığı kişi oldukça sadık bir insan.bu kişiyle aynı konumda yani aynı meslekte olabilirsiniz, ama aranızı yapan kişi bu durumdan çokta memnun olmayacak belki de bir süre sonra size sırtını dönecek.
canım iş hayatında sana bol şans görüyorum yoğun çalışıyorsun ama mükafatını alacaksın.bu 3 lü bir zaman dilimi olabilir.konumunda güçlü biriside sana destek verecek.
Sen birilerini hakkında bazı fikirlerini başkalarıyla paylaşıyorsun ama bu insanlar bunu dedikodu olarak algılayıp sonra başını ağrıtabilir dikkat et.
Davet gibi bir ortamda birinin dikkatini çekebilir bir teklif alabilirsin.ama sanki sen pek gönüllü olmuyor gibisin bu teklife.birde cüsseli bir erkekten bir teklif daha var ama yine şüphelerin olacak gibi.
böyle tombul bir kişi, bayan büyük ihtimalle arkadaşın ama aileden biri de olabilir onu kırmış veya kıracak olabilirsin.
tekrar söylüyorum emek verdiğin şeyler var karşılığını alacaksın fazlasıyla.
çevrende menfaatine düşkün çok insan var haberin olsun.Bu tipte biri senden özür dileyecek bir konuyla ilgili.
canım işlerin yolunda gidecek ama rehavete kapılmamaya özen göster çünkü garantisi yok çabana bağlı.işlerin değişken.
böyle canım içimden bakmak geldi birde animesever olduğunu gördüm daha da bir bakasım geldi :) herşey gönlünce olsun.Sayonara ozeci-channn ^^