gorunuyor ikinci cizgi kan verin bence hayirlisi olsunMerhaba bugün test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı birkaç test daha yapmıştım önceden artık paranoyak mi oldum bilmiyorum reglim geceli 6.gün olucak sonuç bu cıktı, geçen ay 10gün gecikmiştim yani düzensiz oluyorum ama kan testi 0.20 çıkmıştı, eşimle bazı birlikteliklerimiz de dikkat etmedi bu ay sonuç bu testte , kan testi yaptırmalı miyim , birşey çıkmaz die de üzülürüm ya sonra ne bileyim , mesajlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Kuruma çizgisi değilse pozitif görünüyor kanda da görürsünüz inşallahMerhaba bugün test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı birkaç test daha yapmıştım önceden artık paranoyak mi oldum bilmiyorum reglim geceli 6.gün olucak sonuç bu cıktı, geçen ay 10gün gecikmiştim yani düzensiz oluyorum ama kan testi 0.20 çıkmıştı, eşimle bazı birlikteliklerimiz de dikkat etmedi bu ay sonuç bu testte , kan testi yaptırmalı miyim , birşey çıkmaz die de üzülürüm ya sonra ne bileyim , mesajlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Ya peek anlamıyorum kırmızıydı ilk testi yaparken sonra bekledim gitti kırmızılık böyle belirdi gördüm 28 ine de randevu aldım biraz daha bekliyim diyorum ama kafalar karışık tabi devlete randevu almak çok zor özele de para dayanmıyor bu zamanda geçen ay boş yere 310tl vermiş oldum bu arada ist.Kuruma çizgisi değilse pozitif görünüyor kanda da görürsünüz inşallah
Bir-kac gün sonra tekrar denicem adet olmazsam tabi 28 ine de devletten randevu aldım bakalım inşallahgorunuyor ikinci cizgi kan verin bence hayirlisi olsun
Ozaman test bozuk değilse baya pozitif yani gününüz de geçmiş zaten bikac gün sonra bence tekrar kan verin 28 i beklemek zor olurYa peek anlamıyorum kırmızıydı ilk testi yaparken sonra bekledim gitti kırmızılık böyle belirdi gördüm 28 ine de randevu aldım biraz daha bekliyim diyorum ama kafalar karışık tabi devlete randevu almak çok zor özele de para dayanmıyor bu zamanda geçen ay boş yere 310tl vermiş oldum bu arada ist.ama inşallah ya Valla
saglik ocaginda kan verebilirsiniz beklemenize gerek yokBir-kac gün sonra tekrar denicem adet olmazsam tabi 28 ine de devletten randevu aldım bakalım inşallah
Teste göre gebelik var. İnşallah hayırlısı olsun. Çok yeni bir gebeliğiniz var ama. Kanı sabah saat 8de kalkın sağlık ocağına gidin verin. Benim de aynı bu şekil çıktı, 28 çıktı HCG. Yolun başında fark ettiğim için de 28 Ekim 2022ye kadar beklemek zorundayım kese görmek için. Şuan 2 ya da 2.5 haftalık çünkü
Ya ne güzel hayırlı olsun bebişiniz çok sevindim inşallah benimde öyledir regl görmem de hamileyimdir , ilk test negatif ti bidaha yapayım demiştim böyle gördüm bende , sağlık ocağı da evlendiğim için bekarlikta ki ikametim kayıtlı çok uzak almaya çalıştım ama nüfus müdürlüğüne gitmem lazimmis uzun iş baya beklemekten başka çare kalmadı banaTeste göre gebelik var. İnşallah hayırlısı olsun. Çok yeni bir gebeliğiniz var ama. Kanı sabah saat 8de kalkın sağlık ocağına gidin verin. Benim de aynı bu şekil çıktı, 28 çıktı HCG. Yolun başında fark ettiğim için de 28 Ekim 2022ye kadar beklemek zorundayım kese görmek için. Şuan 2 ya da 2.5 haftalık çünkü
Eşiniz ikameti evlendiğiniz eve aldı mı? E devletten eşinizinkini sonra kendinizinkini değişebiliyorsunuz. Nüfus müdürlüğüne gitmeye gerek kalmıyor. Ben öyle yapmıştım. Hemen değişmişti ikametgahımız. Sonra e nabızdan aile hekimimi değiştirdim.Ya ne güzel hayırlı olsun bebişiniz çok sevindim inşallah benimde öyledir regl görmem de hamileyimdir , ilk test negatif ti bidaha yapayım demiştim böyle gördüm bende , sağlık ocağı da evlendiğim için bekarlikta ki ikametim kayıtlı çok uzak almaya çalıştım ama nüfus müdürlüğüne gitmem lazimmis uzun iş baya beklemekten başka çare kalmadı bana
Yapmadik ya hiç vaktimiz olmadi simdi de yapamıyoruz yada beceremedik yapmayı anlamadim bende , birşey sorucam adet gecikmesinden başka belirtiler yaşadınız mi acabaEşiniz ikameti evlendiğiniz eve aldı mı? E devletten eşinizinkini sonra kendinizinkini değişebiliyorsunuz. Nüfus müdürlüğüne gitmeye gerek kalmıyor. Ben öyle yapmıştım. Hemen değişmişti ikametgahımız. Sonra e nabızdan aile hekimimi değiştirdim.
Ciddi misinReglim 4 gün geçti test yaptım birisi biraz daha silik çıktı sizce sonuç ne arkadaşlar
Eki Görüntüle 3150600
Ciddi misin derken ? Kafam çok karıştı silik çizgi konusundaCiddi misin
Bu çizgi silik değil hanımefendi. Baya pozitif. Tebrik ederim.Ciddi misin derken ? Kafam çok karıştı silik çizgi konusunda
Merhaba damla hayırlı olsun bebişinReglim 4 gün geçti test yaptım birisi biraz daha silik çıktı sizce sonuç ne arkadaşlar
Eki Görüntüle 3150600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?