Gebeliğe Hazırlık Rica etsem yardım edebilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

htccc4410

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
103
125
18
30
Selam güzel insanlar
Ben 3 aydın evliyim bu iki ay adetim gecikti sanırım stresten ilaç ile adet oldum ama gebe kalmak istiyorum hemde çoook nasıl kalabilirim yardım edebilir misiniz 😘

Adetiniz bittikten bi kaç gün sonra ovulasyon testi yaparak yumurtlama gününüzü ve akabinde çatlamasını takip edin. Bu günleri değerlendirin. Ayrıca aile hekiminize veya eczacınıza sorarak folik asit almaya başlayın. İçinde b12 ve d vitamini takviyeleri olanlardan alın.
şimdilik aklıma gelenler bunlar 🌸

Adetiniz bittikten bi kaç gün sonra ovulasyon testi yaparak yumurtlama gününüzü ve akabinde çatlamasını takip edin. Bu günleri değerlendirin. Ayrıca aile hekiminize veya eczacınıza sorarak folik asit almaya başlayın. İçinde b12 ve d vitamini takviyeleri olanlardan alın.
şimdilik aklıma gelenler bunlar 🌸
Teşekkür ederim cevapladığınız için benim e2 hormon değerim 180 çıktı adet olmadığım için doktora gidince baktı. Sizce bu engel olabilir mi

Teşekkür ederim cevapladığınız için benim e2 hormon değerim 180 çıktı adet olmadığım için doktora gidince baktı. Sizce bu engel olabilir mi
Rica ederim ☺️ İlaçla dengelenebilir muhtemelen, doktor kontrolünde kalın. Doktorlar genelde yeni evlilere ilk bir yıl deneyin, sonrasında tedaviye başlayın diyorlar. Sizde bu süreçte hormonlarınızı dengelerseniz, dengeli beslenip, verimli günleri değerlendirirseniz güzel bi sonuç alırsınız umarım 🙏🏻

Çok teşekkür ederim inşallah kalabilirim gebe eşimde çok istiyor bende öyle ama çocuk yapmak çok zormuş iki aydır bunu anladım vücudumun dengesi bozuldu ♥️

Back
X