Rino sonrası burun ucum düşük duruyor

HungryLady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
67
23
3
Meraba arkadaşlar 2 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum ama burun ucum böyle aşağı gibi sanki gülünce çok olmasa da üçgen bi görüntü oluşuyor.Bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor.Gecer mi bu durum?Aynı durumu yaşayan ya da çevresinde yasayan varsa tecrübelerini benle paylaşabilir mi ?

Meraba arkadaşlar 2 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum ama burun ucum böyle aşağı gibi sanki gülünce çok olmasa da üçgen bi görüntü oluşuyor.Bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor.Gecer mi bu durum?Aynı durumu yaşayan ya da çevresinde yasayan varsa tecrübelerini benle paylaşabilir mi ?
gecmez doktorunu iyi secmen gerekiyo bu yuzden ya ikinci kez ameliyat ya da dolgularla gecer..dusen burnun kalktigini gormedim hic malesef..

ya düşme değil de gülmeden durunca burnum çok güzel ama gülünce üçgen bi görüntü oluşuyor şişliklerden dolayı öyle duruyor dediler ama bilmiyorum doktor düzeltme falan yapar mı danışsam

Çok dik istememiştim zaten ama bi tik daha kalkık olabilirdi çok dik olunca önden delikler görününce kötü gorunuyor.Benjm daha uzun derken burnunuzun ucu mu

Yok maalesef aşırı kaldırmadıpın sürece öyle. Benim daha uzun hatta,
Aşırı kaldırmak daha iyi oluyor doğru mö
Yani önden bakınca kalkık istiyorsanız maalesef. Ama o zamanda burun delikleri çok görünüyor. Normal Bi burun olunca illaki uç oluyor maalesef
Evet haklısınız.Ben de şey duymuştum önceden burun ucu düşük olanlar ameliyatta daha fazla kalkık yaptırmaları sonradan düşmemesi açısından daha iyi oluyormuş.Burun ucu düşük olanların sonradan da epey düşme payı oluyormuş

Back
X