Rinoplasti Ameliyatı olanlar

Linda365

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
32
10
6
38
Herkese merhaba.8 ay önce burnum kırıldı.Nefes almakta güçlük çekiyorum.Ve şeklini de beğenmiyorum.Bu konuda çok araştırma yaptım.Kapalı operasyon olmaya kadar verdim.Uzun zamandır da Dr araştırması yapıyorum.Pandemi sürecinde 600 TL verip barış Çakır a 400 TL verip Aykut Özpür e muayene oldum.İkisine de giderken öyle emindim ki ama o egolu kibirli ve hastayı hiç konuşturmayan tutumları beni düşündürdü.Yüzümün ortasında ve benim kullanacağım bir organ hakkında konuşmama izin verilmedi.Yüzüme uygun olduğunu düşündükleri şekli çizdiler ama ben bu kadar sivri ve küçük doğal durmayan bir burun kullanmak istemiyorum.Nefes ve eğrilik konusunda da çok iç açıcı şeyler söylemediler.Kafam çok karışık lütfen özellikle de bu 2 Dr a ameliyat olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?🙏🙏🙏Ve daha doğal ve sorunsuz bir rinoplasti ameliyat geçirenler drlarının adını paylaşabilir mi lütfen 🙏😊

of cidden o kadar miymis muayene ücretleri. butceniz uygunsa eyüp bozkurta da bakin bence çok beğeniyorum onun yaptığı burunlari

Nefes hakkında konuşmadılarsa olmayın demek ki yapamayacağı şeyi vaat etmediler. Önceliğiniz mutlaka nefes olsun sizi bu konu da tatmin edecek doktora olun ameliyatınızı

Nefes önceliğiniz olmalı kesinlikle nefes hakkında umut verici konuşmayan bir doktora görünmeyin. Keşke bir KBBciyle görüşseydiniz. Plastik cerrahlar iyice uçmuşlar 600₺ ne insanın içi acır verirken :(

of cidden o kadar miymis muayene ücretleri. butceniz uygunsa eyüp bozkurta da bakin bence çok beğeniyorum onun yaptığı burunlari
Evet maalesef pandemide giden olmaz diye düşündüm ama fiyatlar konusunda burnundan kıl aldırmıyorlar🙈 Ameliyat ücretleri de birinde 35 bin diğeri 22 bin.Bu arada teşekkürler tavsiyeniz için bu drun ismini duymuştum hemen bakıyorum 😘

Nefes hakkında konuşmadılarsa olmayın demek ki yapamayacağı şeyi vaat etmediler. Önceliğiniz mutlaka nefes olsun sizi bu konu da tatmin edecek doktora olun ameliyatınızı
Merhaba bu konuda çok haklısınız o nedenle hala Dr araştırıyorum.Yaşamın en önemli fonksiyonu düzgün nefes almak.Bir araştırmada düzgün nefes alamayan insanların ömrünün kısaldığı yazıyordu😄🙈 Teşekkürler tavsiye için😘

Bir kbb cıya yaptırın lütfen ince eleyip sık dokumak lazım
Merhaba .Ben de Deviasyon konusunu araştırdığımda bu konuda KBBcilerin daha başarılı olduğunu duydum.Plastik cerrahlar dış şekillendirmede KBB ciler burun içinde daha iyi.Şimdi hem burun içi hem dışını iyi şekillendiren bir Dr arıyorum.Bu arada teşekkürler 😘

Nefes önceliğiniz olmalı kesinlikle nefes hakkında umut verici konuşmayan bir doktora görünmeyin. Keşke bir KBBciyle görüşseydiniz. Plastik cerrahlar iyice uçmuşlar 600₺ ne insanın içi acır verirken :KK43:
Merhaba akavita.Valla benim de içim acıdı🙈Bir de Barış Çakır simülasyon çalışmasını bile alelade yaptı .Sorduğum soruları geçiştiren üstten üstten tavırlar çok rahatsız oldum.Çıkışta o parayı verince hiç haketmediğini düşündüm .Öteki de ukalaca bir cümle söyledi.Yüz ne kadar güzelse burun o kadar iyi görünür dedi.Uğraşmak istesem ikisiylede uğraşırdım ama yoruldum.Sadece Barış Çakır a yazdım tutumundan rahatsızlığını üzgün olduğunu söyledi şaşırdı hatta belki yorgunluğuna denk gelmiştir dedi.Teşekkürler😘

Evet maalesef pandemide giden olmaz diye düşündüm ama fiyatlar konusunda burnundan kıl aldırmıyorlar🙈 Ameliyat ücretleri de birinde 35 bin diğeri 22 bin.Bu arada teşekkürler tavsiyeniz için bu drun ismini duymuştum hemen bakıyorum 😘
Ben 20 gun once rinoplasti oldum sol tarafin kople tikaliydi ve kemikliydi devlet hastanesinde oldum ameliyatimi hem misler gibi nefes aliyorum hemde burnumun şekli cok guzel oldu 35bin tl inanilmaz yuksek mebla bana göre 1 bucuk yil oncede ablam olmustu devlet hastanesinde onunda burnu cok guzel oldu 🤗

Bu arada doğal burun deyip yanlış bir doktor seçmeyin. Bazı doktorlar doğal burun yapıyorum diye neredeyse aynı burnunuzla sizi ameliyathaneden çıkarabiliyorlar. Ayrıca eğrilik sorununuz varsa bu konuda uzman bir doktor bulmalısınız. Her doktor burun eğriliğini düzeltemiyor. Ameliyatta önce kesin düzeltirim deyip ameliyat sonrasında senin burnundaki eğrilik düzelmezdi, bu yüzden hiç düzeltmeye çalışmadım diyenler de var. Bir de ücreti yüksek olan doktor iyidir demeyin. Bu muayene olduğunuz doktorlar için demiyorum, genel konuşuyorum. 10 bin liraya burun estetiği ameliyatı yapan çok iyi doktorlar da var. Ücret reklam sayesinde artıyor, başarıyla değil. Bir de doktor önereyim: Mustafa Karaca, Ahmet İslam, Ali Sakinsel.

Bu arada doğal burun deyip yanlış bir doktor seçmeyin. Bazı doktorlar doğal burun yapıyorum diye neredeyse aynı burnunuzla sizi ameliyathaneden çıkarabiliyorlar. Ayrıca eğrilik sorununuz varsa bu konuda uzman bir doktor bulmalısınız. Her doktor burun eğriliğini düzeltemiyor. Ameliyatta önce kesin düzeltirim deyip ameliyat sonrasında senin burnundaki eğrilik düzelmezdi, bu yüzden hiç düzeltmeye çalışmadım diyenler de var. Bir de ücreti yüksek olan doktor iyidir demeyin. Bu muayene olduğunuz doktorlar için demiyorum, genel konuşuyorum. 10 bin liraya burun estetiği ameliyatı yapan çok iyi doktorlar da var. Ücret reklam sayesinde artıyor, başarıyla değil. Bir de doktor önereyim: Mustafa Karaca, Ahmet İslam, Ali Sakinsel.
çok teşekkürler Dilara86 düşüncenize katılıyorum

Nefes önceliğiniz olmalı kesinlikle nefes hakkında umut verici konuşmayan bir doktora görünmeyin. Keşke bir KBBciyle görüşseydiniz. Plastik cerrahlar iyice uçmuşlar 600₺ ne insanın içi acır verirken :KK43:
çok haklısınız KBB ci araştırıyorum uzun zamandır teşekkürler

Ben 20 gun once rinoplasti oldum sol tarafin kople tikaliydi ve kemikliydi devlet hastanesinde oldum ameliyatimi hem misler gibi nefes aliyorum hemde burnumun şekli cok guzel oldu 35bin tl inanilmaz yuksek mebla bana göre 1 bucuk yil oncede ablam olmustu devlet hastanesinde onunda burnu cok guzel oldu 🤗
çok teşekkürler çok haklısınız

Back
X