• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti burun estetiği faciası

nursssss123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
20 aralıkta bi doktorda burun estetiğim oldu. Ama öyle bi burun oldu ki aynaya baktıkça ağlıyorum. Burnum aşırı küçük aşırı dar ve aşırı kalın oldu kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama böyle bi burun ülkedeki en kötü doktor bile yapamaz öyle diyim. Görenler burnunu nasıl kalın yaptı doktor diyor ince uzun burnum vardı sadece uç kısmı çok yuvarlak ve sarkıktı alttan şu an Orta hat tamamen kalın burun ucu aşırı dar düz bakıldığında boru gibi bi burnum var bildiğiniz sopa gibi çatı tamamen geniş uçlar orantısız küçük en önemlisi eski burnumdan eser yok ağlıyorum sürekli böyle bi durum yaşayan var mı

Fotograf yokken kimse bu soylediklerinden cikarim yapip sana bir sey yazamaz ki. Sadece o kalin, sopa gorunum daha cok yeni diye olabilir diyebilirim.

Eklentiler

• 63E0B354-A9C5-4D16-9243-DBC5C8712F8A.webp
    63E0B354-A9C5-4D16-9243-DBC5C8712F8A.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 594
20 aralıkta bi doktorda burun estetiğim oldu. Ama öyle bi burun oldu ki aynaya baktıkça ağlıyorum. Burnum aşırı küçük aşırı dar ve aşırı kalın oldu kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama böyle bi burun ülkedeki en kötü doktor bile yapamaz öyle diyim. Görenler burnunu nasıl kalın yaptı doktor diyor ince uzun burnum vardı sadece uç kısmı çok yuvarlak ve sarkıktı alttan şu an Orta hat tamamen kalın burun ucu aşırı dar düz bakıldığında boru gibi bi burnum var bildiğiniz sopa
Fotograf yokken kimse bu soylediklerinden cikarim yapip sana bir sey yazamaz ki. Sadece o kalin, sopa gorunum daha cok yeni diye olabilir diyebilirim
gibi çatı tamamen geniş uçlar orantısız küçük en önemlisi eski burnumdan eser yok ağlıyorum sürekli böyle bi durum yaşayan var mı

Yani fotoğraf attım açıkçası belli önceden ince uzun varken şimdi küçücük geniş burnu dar bi şey oldu ödem oturması vs farkındayım ama burnumu bu kadar küçültmesi kalınlaşması normal mi

Yüzünüze yakışmış tatlı durmuş bence, böyle bakınca anormal durmuyor ama sırt kısmındaki incelik gidince ifade değişiyor benimde öyle maalesef büyük ihtimalle ona alışamamışsınızdır ama kötü durmuyor

Yüzünüze yakışmış tatlı durmuş bence, böyle bakınca anormal durmuyor ama sırt kısmındaki incelik gidince ifade değişiyor benimde öyle maalesef büyük ihtimalle ona alışamamışsınızdır ama kötü durmuyor
Önceki Halimde ince gelip yuvarlaklaşıyordu dümdüz tabiki oluyor illa ama düzlük kalın ve uçla orantılı değil yani o iki çizgi yeterince yaklaştırmamış uç fazla daralmış o yüzden blok görünüyor ödem gitse bile durum değişmez gibi geliyor özelden mesaj attım size

Yani fotoğraf attım açıkçası belli önceden ince uzun varken şimdi küçücük geniş burnu dar bi şey oldu ödem oturması vs farkındayım ama burnumu bu kadar küçültmesi kalınlaşması normal mi
Yan kısımlarından ödemler zor gidiyor bende 28 ekimde oldum hala daha şişlikler var sizin şişlik olması çok çok normal ben burnunuzu çok beğendim yüzünüze yakışmış ödemler gidince daha çok beğenirsiniz şuan oldukça ödemli benim bile 3 ay olacak hala yanlar şiş ucu şiş

Anladim evet bi block gibi iniyor. Yandan mi cok kucultmus anlamadim ben de bi gariplik var. Ama sen cok tatlisin her turlu sende guzel duracaktir. Eski burnun da cok iyiymis zaten. Insan iste bi burun degil, genel bir sey ya guzellik. Sende o var iste.

Bir de bazi burunlar ilk bes aya kadar cok farkli durabiliyor. Benimki mesela. Biraz sure ver ve bol su ic.
Bu isin pirini de ekleyeyim de ne olur ne olmaz djfjf fotografli konulara bayilir ahah @Kulubun1uyesi gercekten cok bilgili bir arkadas

Anladim evet bi block gibi iniyor. Yandan mi cok kucultmus anlamadim ben de bi gariplik var. Ama sen cok tatlisin her turlu sende guzel duracaktir. Eski burnun da cok iyiymis zaten. Insan iste bi burun degil, genel bir sey ya guzellik. Sende o var iste.

Bir de bazi burunlar ilk bes aya kadar cok farkli durabiliyor. Benimki mesela. Biraz sure ver ve bol su ic.
Bu isin pirini de ekleyeyim de ne olur ne olmaz djfjf fotografli konulara bayilir ahah @Kulubun1uyesi gercekten cok bilgili bir arkadas
Yandan küçük kanatlar aşırı kesilmiş üstten geniş insanın psikolojisi alt üst oluyor çok pişmanım ne istemediysem şu an burnumda hepsi oldu teşekkür ederim yorum için

Sağol kankicim😂🍀 @nerminis burnun Bebek gibi olmuş yüzüne de çok yakışmış çok başarılı buldum ben önceki burnuna göre. 1 ay daha yeni dolmuş kimsenin eleştirmesine fırsat verme sen söyle mi böyle mı dersen sürekli yorum yaparlar. Kimsenin demoralize etmesine müsaade etme yani. O ödemlerin 3 ay sonra insin tekrar konuşalım. zaten sen siteye uğramazsın güzel olunca. Kendini hiç boş yere üzme. Önden zaten bir tık genişler neticede neşter girmiş bir burun asla hiç girmemiş gibi olmaz. Ama bu burun toplar daha çok. ✨ Yandan nasıl

Sağol kankicim😂🍀 @nerminis burnun Bebek gibi olmuş yüzüne de çok yakışmış çok başarılı buldum ben önceki burnuna göre. 1 ay daha yeni dolmuş kimsenin eleştirmesine fırsat verme sen söyle mi böyle mı dersen sürekli yorum yaparlar. Kimsenin demoralize etmesine müsaade etme yani. O ödemlerin 3 ay sonra insin tekrar konuşalım. zaten sen siteye uğramazsın güzel olunca. Kendini hiç boş yere üzme. Önden zaten bir tık genişler neticede neşter girmiş bir burun asla hiç girmemiş gibi olmaz. Ama bu burun toplar daha çok. ✨ Yandan nasıl
Özelden attım

Daha 1 ay olmuş ödemleriniz gidince fındık gibi burnunuz olur bence

Burnun gayet güzelmiş benim konuma yorum yapınca bakayım dedim, daha çok ödemli kücülücek güzel olmuş bence

Ben çok beğendim yüzüne de çok yakışmış ben ödemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum kalinligin. Tabiki çok incelmez ama zariflesir böyle kalmaz

Burnun gayet güzelmiş benim konuma yorum yapınca bakayım dedim, daha çok ödemli kücülücek güzel olmuş bence

Korkumda da o zaten :( küçülmesin daha fazla önden o kadar küçük ki Benim gibi geniş yüzlü biri için hiç normal değil çünkü bakıldığında yüzle burun arasında bi orantı olmalı o artık yok burnum yüzümde kayboluyor ve blok bi görüntü çıkıyor mlsf geniş yüzlü birine küçük burun nasıl yapılır anlamıyorum

Ben çok beğendim yüzüne de çok yakışmış ben ödemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum kalinligin. Tabiki çok incelmez ama zariflesir böyle
Ben çok beğendim yüzüne de çok yakışmış ben ödemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum kalinligin. Tabiki çok incelmez ama zariflesir böyle kalmaz
evet çünkü çatıyı ayarlamamış eskisine göre daha kalın ve ödem uçtan da gidicek yapısal orantısızlık var mlsf

Korkumda da o zaten :( küçülmesin daha fazla önden o kadar küçük ki Benim gibi geniş yüzlü biri için hiç normal değil çünkü bakıldığında yüzle burun arasında bi orantı olmalı o artık yok burnum yüzümde kayboluyor ve blok bi görüntü çıkıyor mlsf geniş yüzlü birine küçük burun nasıl yapılır anlamıyorum
Sen genis yuzlu degilsin yahu :)) Olmus bence takilma. Ozelde yolladiklarinda dedigim gibi sert inis de yok. Cok guzel

aynı gün ameliyat olmuşuz ve aynı sorunu yaşıyoruz :( ben de 20 aralıkta ameliyat oldum ve burnum yüzüme oranla çok küçük kaldı. küçük ve kısa.. ki yüzüm uzundur benim.. meğersem burnumun ucunun düşmesi uzun yüzüm için bir orantı bütünlük sağlıyormuş.. çok mutsuzum.

20 aralıkta bi doktorda burun estetiğim oldu. Ama öyle bi burun oldu ki aynaya baktıkça ağlıyorum. Burnum aşırı küçük aşırı dar ve aşırı kalın oldu kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama böyle bi burun ülkedeki en kötü doktor bile yapamaz öyle diyim. Görenler burnunu nasıl kalın yaptı doktor diyor ince uzun burnum vardı sadece uç kısmı çok yuvarlak ve sarkıktı alttan şu an Orta hat tamamen kalın burun ucu aşırı dar düz bakıldığında boru gibi bi burnum var bildiğiniz sopa gibi çatı tamamen geniş uçlar orantısız küçük en önemlisi eski burnumdan eser yok ağlıyorum sürekli böyle bi durum yaşayan var mı
Size yemin ediyorum aynı durumdayim ben olalı 4 ay oldu hayatım cehennem gibi intihar etmeyi düsnüyorum burun deliklerim kücücük burn ucu dapdar ve burnum asiri uzun revizyon icin doktr ariyorum ama yok yapilmaz bu burun burumun ucunu kesip kısaltmıs bu nası bi burun ya bide tehtid edildim doktor tarafından cidden şok oldum bu rezillik karşısında

Size yemin ediyorum aynı durumdayim ben olalı 4 ay oldu hayatım cehennem gibi intihar etmeyi düsnüyorum burun deliklerim kücücük burn ucu dapdar ve burnum asiri uzun revizyon icin doktr ariyorum ama yok yapilmaz bu burun burumun ucunu kesip kısaltmıs bu nası bi burun ya bide tehtid edildim doktor tarafından cidden şok oldum bu rezillik karşısında
Benim doktorum burun kanatlarını olması gerekenden fazla kesmiş dava açsam kazanırım ama uğraşmak istemiyorum psikolojik olarak bitik haldeyim bi insana bu yapılmaz ya keşke uzun olsaydı öyle diyim

Back
X