oğuz kaan önderle görüştüm herkesin bayıldıgı tatlı sempatik bir adam ki bence de öyle

gittim hastaları çok memnundu iki hastasını gördüm birinin burnu güzel fakat ince deriliydi bir kızın ikinci haftasıydı korkunc kalkık ve öndeydi bence. Ama kız halinden memnundu ödemden olduguna ikna olmuştu nefes alma problemim geçti vs diyordu. çok bekletiyor ama çok sorun değil hangi hastanın ne kadar duracağı belli olmuyor biraz sohbet eden bir doktor. Adam size kısıtlı zaman vermiyor ne anlatsanız dinliyor o yüzden muayeneleri uzun sürüyor sabredin bekleyin her türlü sorunuza yanıt verir sizi kısa cevaplarla sıkılıp göndermez. gelelim bana, burnuma baktı direkt burun etlerin büyük alerjin mi var dedi evet dedim ameliyatta halledeceğiz dedi deviasyona vs bakmadı kemerimi söyledi zaten. Aynayı tuttu yüzüne göre burun yapcam geniş daraltcam burun sırtını alcam burun ucunu alcam vs vs ben de kalın deriliyim nasıl kuculme olcak dedim ödem olcak dedi ben istediğim burnu anlattım 3 yıla ancak öyle olur dedi hastalarına ödem için burnuna iğne vs yaptıgını duydum bir de hastalara burnun ilk halini begenırsen sonradan begenmezsın ılkte begenmemen normal dıyormus. Burunla ilgili olumsuzluklardan ödem diyerek sıyrılıyor gibi hissettim çünkü hep ödemden ödemden diyor. Bir de kalkık yapıyor bence. Burnum kısa kaldırmaya hıc musaıt degıl bunu erkan soylu anladı zaten ama oguz hoca kız saçmalama ilk kez burnumu kaldırma diyeni görüyorum dedi

cidden sempatik dürüst bir adam ama ince deri ve uzun burunlarda başarılı gibime geliyor biraz kötü yorum da okudum riske edemem