Rinoplasti için doktor arıyorum 2022

merhaba furkan hoca 24 tl denildi ama kasım sonra zam geleck denildi.ben 18 ekimde amaliyat olacagım amaliyat olanalar neye dikkat etmem lazım önden durusu ve burun delikleri aynı olması dısında .
Ben doç dr Ahmet binnetoğlu an ameliyat olmaya karar verdim 21 ekimde şimdiden çok geçmiş olsun 💐

Bolu'da yaptırma imkanınız varsa Plastik Cerrah Jehat Kızılkan'a ameliyat oldum ben. İnstagramdan bakabilirsiniz profiline(18bin tl)

Gerçekten ben de rinoplasti olacağım septum deviasyonum da var 35 altı fiyat alamadım aradığım kimseden. Volkan Sünter 38-45 arası, kendisinin yaptığı işleri çok beğeniyorum. Bir de Fatih Sönmezi aradım o da 35'ten başlıyor dedi. Dr. Havva Duru yarısıymış neredeyse, olan varsa yorum yapsa güzel olurdu.
Dr Adem binnetoğluna oldum şu an mutluluktan yerimden duramıyorum ciddi söylüyorum

merhaba , furkan karaloğlu öneririm szie ankara ve istanbula yeni açtı şubesını yağtığı burunları ınstgram dan görebilirisniz bende 8 yıldır düşünüyorum ilk amaliyatım rikse atmak istemiyorum çünkü yapılan burunları görüyorum onden orantısız burun delikleri biri aşağıda biri yukarda önemli olan kemeri almak düzeltmek değil ki. bende 18 ekim amaliyat olacağım kendisine . sevgiler :)

Dr Adem binnetoğluna oldum şu an mutluluktan yerimden duramıyorum ciddi söylüyorum
Merhaba, burnunuzdan memniniyetiniz devam ediyor mu ? nefes açısından ve görüntü olarak bir şikayetiniz var mı ? Dr. Adem Binnetoğlu ile görüşeceğim bende kalın derili burnum var sizin ince derilimiydi? tavsiye eder misiniz.

Back
X