Rinoplasti oldum enfekteden dolayı deviasyon olur muyum?

laracroftt3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
59
31
88
29
Bayanlar Merhaba,

3-4 gündür boğuştuğum bir sorunum var. Rinoplasti olalı yaklaşık 2 ay oldu. Sol septumunda (Burnu ortadan ayıran kıkırdak duvarı) enfekte olmuş sivilce gibi bir şişlik var.Çok şiddetli grip geçiriyorum ve doğal olarak sümkürmek durumunda kalıyorum çünkü başım zonkluyor temizlemeyince sinüzitimde cabası ağrı yapıyor. Temizledikten sonra içine baktım şişlikten kanla karışık iltihap akmış bende iyice çıksın diye bastırdım. Sol gözümle beraber beynimin sol tarafı fena halde ağrımaya başladı çektim elimi hemen antibiyotikli krem sürdüm. Doktorum uzakta olduğu için bana yakın olan bir doktora gittim. 'Evet enfekte olmuş antibiyotik ve krem kullanacaksın' dedi 'peki bir şey olur mu yamulur mu' dedim 'yamulur yamulur hatta delinir' dedi. Henüz antibiyotiği alamadım. Şimdi içini akıttıktan sonra fizyolojik serumu sıkıyorum ardından terramycni sürüyorum. Sürerken ucuna değiyor acıyor ve burnum arka kısımların sürtüyor canım çok acıyor uzun bir süre. İçimi kemiren şey bu durumda sahiden deviasyon olur mu? ya da bu sürtme, değdirme, sümkürme veya bastırmadan dolayı burnumun şekline bir şey olur mu? Çünkü burnumu çok seviyorum bir şey olsun istemiyorum :(

Kendisine attığım mesajdan endişemi anlayıp doktorum beni aradı 2 aylık olan burnum için hiçbir şekilde endişelenmememi söyledi yamulma delinme asla olamazmış burun kendini toparlamıştır bile dedi çok rahatladım içim aydınlandı resmen bir kere daha iyi ki onu seçmişim diyorum dünyanın en ponçik en ilgili en samimi doktoru :KK200: Buarada konuyu nasıl kapatacağımı bilmiyorum :oops:

Back