Rinoplasti sonrası burun içinden gelen kötü koku?

OoELiaoO

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
3
0
34
Merhaba kızlar 2,5 ay önce burun estetiği oldum herşey iyi güzel de burnumun bir deliği tamemen normale döndü akıntısı felan kesildi ama bi deliği hala akmaya devam ediyor ve burnumun içinden inanılmaz derecede kötü bir koku geliyor çürümüş et gibi :s artık dayanamıyorum napıcam ben? :KK43: benim durumumu daha önceden yaşayan var mı? varsa nasıl ve ne kadar zaman sonra geçti bu koku? nolur yardım çıldırcam :KK43: doktorum antibyotik verdi bitmek üzre ama koku hala devam edioooooo :cry:

20. Gunumdeyim bende ayni durumu yasiyorum ilk zamanlar koku aliyorum etraftanmi geliyo acaba bu kdr keskin aldigim icin dedim ama megersem burnumdan geliyomus yahu 6. Ayi doldurmamiz gerekiyormuss malesef sabretcez:KK42:

Bende şuan o kadar fazla alıyorum ki parfumlerimin kokusunu etraftaki kokuları alamıyorum iğrendim boğazıma kadar iniyo bazen o koku tadı geliyo sanki inşallah duzelir zamanla canım deniz suyu iyi gelirmiş diye duymuştum:110:

Merhaba kızlar 2,5 ay önce burun estetiği oldum herşey iyi güzel de burnumun bir deliği tamemen normale döndü akıntısı felan kesildi ama bi deliği hala akmaya devam ediyor ve burnumun içinden inanılmaz derecede kötü bir koku geliyor çürümüş et gibi :s artık dayanamıyorum napıcam ben? :KK43: benim durumumu daha önceden yaşayan var mı? varsa nasıl ve ne kadar zaman sonra geçti bu koku? nolur yardım çıldırcam :KK43: doktorum antibyotik verdi bitmek üzre ama koku hala devam edioooooo :cry:
Çok geçmiş olsun. Size şaka gibi gelebilir ama bir tanıdığımızda da aynı sıkıntı oldu ve sebebi ne çıktı biliyormusunuz : burnun içinde unutulan tampon kalıntısı veya artığı diyelim. Tamponu düzgün çıkartmamışlar. Tam olarak temizlenince koku sorunu kalmadı. Tampon artığını da temizlerken kendi keşfetti ve kendi çıkarttı. O kadar kontrole gitmiş doktora, farkedilmemiş maalesef.

2 sene olacak neredeyse, o koku geçmiyor. Bazen dışarıdan bile duyuluyormuş gibi geliyor. Ama burun nem dengem düzelmedi ondan. Denize gireyim ya da şu okyanus suyu spreyini düzenli kullanayım hiçbir şey kalmıyor. Dene birkaç gün Sterimar falan, burnun içi kuru kalmamalı çünkü ameliyat doğal nem dengesini bozuyor...

sizinle durumumuz aynı.
sol burun deliğinde damla damla ama sürekli bir akıntı var.
sağ burun deliğinde akıntı yok.
koku aynen lağım çukuru kokusu gibi ve 2 yıldır geçmedi.
bence bu başarısız geçen ameliyatlarda oluşan bir şey...
dikişler açılıyor ve kapanmadığı için açık bir yara oluşuyor ve o yara kokuyor gibi geliyor bana.
çeşitli antibiyotikleri kullandım ama koku geçmedi.

Çok geçmiş olsun. Size şaka gibi gelebilir ama bir tanıdığımızda da aynı sıkıntı oldu ve sebebi ne çıktı biliyormusunuz : burnun içinde unutulan tampon kalıntısı veya artığı diyelim. Tamponu düzgün çıkartmamışlar. Tam olarak temizlenince koku sorunu kalmadı. Tampon artığını da temizlerken kendi keşfetti ve kendi çıkarttı. O kadar kontrole gitmiş doktora, farkedilmemiş maalesef.

birinin dikkatsizliği, nelere mal oluyor...
yazık gerçekten...

"Tek taraflı burun akıntısı ve kötü koku varsa yabancı cisimden şüphelenmek gerek"
internetteki araştırmalarımdan çıkan sonuç bu...

X