Yani iyileşip kendini iyi hissettiğin zaman duş alma sorunun ortadan kalktığı zamanEvli olan hanımlara soruyorum Rinoplasti sonrası cinsel ilişkiye ne zaman girdiniz doktoruma da sormaya utanıyorum
Valla ameliyattan 10gün sonra birlikteliğim oldu dikkat ettiğin sürece hiçbir sorun olacağını sanmıyorum benim sorun olmadıEvli olan hanımlara soruyorum Rinoplasti sonrası cinsel ilişkiye ne zaman girdiniz doktoruma da sormaya utanıyorum
Valla ameliyattan 10gün sonra birlikteliğim oldu dikkat ettiğin sürece hiçbir sorun olacağını sanmıyorum benim sorun olmadı
kesinlikle ameliyattan 10 gün sonra imkansız olduğunu düşünüyorumValla ameliyattan 10gün sonra birlikteliğim oldu dikkat ettiğin sürece hiçbir sorun olacağını sanmıyorum benim sorun olmadı
Nedenki iyi hissettiğin zaman kendini yormayacak bir şekilde olabilir ki oldu da hiçbir sorun da olmadı
Hem onun için hemde nasıl olacak ya basınç olmaması gerekiyorBoy abdesti için burna şu cekiyorya onun için olduğunu düşündüm ben ,
Şırıngayla yaptım valla kabul olmuştur oBoy abdesti için burna şu cekiyorya onun için olduğunu düşündüm ben ,
Gerçekten miŞırıngayla yaptım valla kabul olmuştur o
Burna su çekmek boy abdesti farzı değildir. Çekilmese de kabul olur. Sadece vücudu yıkayın o niyetle bitti.Boy abdesti için burna şu cekiyorya onun için olduğunu düşündüm ben ,
Burna su çekmek boy abdesti farzı değildir. Çekilmese de kabul olur. Sadece vücudu yıkayın o niyetle bitti.
Uzmanım konuda.Konuyu yanlış biliyorsunuz bence iyi arastirin
Uzmanım konuda.
Ağız ve buruna su vermek. Farzı değildir. Maide 6. Ayette "... eğer cünüp iseniz yıkanın." der. Kısa ve net. Diğerleri mezhepsel uygulamalar.Dini konular konuşmak yasakmış guslün farzı 3 değil mi ağza su vermek burna su vermek tüm vücudu yıkamak nasıl farz değildir diyorsunuz
Evet sonuçta su ile yıkıyorsun burnunun içini aynı hesaba geliyor bence önemli olan niyet sonuçta keyfiye yapmıyoruzGerçekten mi
Ameliyattan ne zaman sonra yaptınızEvet sonuçta su ile yıkıyorsun burnunun içini aynı hesaba geliyor bence önemli olan niyet sonuçta keyfiye yapmıyoruz
Valla önemli olan niyet bence sonuçta keyfi birşey değil zorunluluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?