kızlar ya,ben farklı farklı şeyler duyuyorum,hangisi doğru?kimi diyo ki 15 gün bile yetmez işe gitmek için...çünkü yüzde şişlikler oluyomuş,kolay geçmiyomuş,en fazla 15 gün ortadan kaybolabilirim ben,ne dersiniz?15 gün yeter mi?acil yanıt rica ediyorum
Canım sanırım bünyeyle de alakalı biraz ama 15 gün de sanmıyorum yani en fazla 1 hafta diyelim hadi.Çünkü ilk 3 gün içinde yüz kendini bayağı topluyor en azından bende öyle oluyor zaten morarma ve şişlik bende hiç olmadı gibi bişeydi.Tampon alındıktan sonra sargıyla ben dışarı çıkıyorum hiçbir rahatsızlık da duymuyorum çünkü yüzümde morluk ya da çirkin bir görüntü olmuyor 1 hafta sonra da alçı çıktıktan sonra zaten burnun ödemlerini bazı bünyelerde kişi sadece kendisi anlayabiliyor asla dışarıdan 1 haftalık burun gibi bile durmayabiliyor.Bende bu şekilde oluyor ama her bünye dediğim gibi farklı reaksiyon gösterebilir bu duruma.
:))Bu arada bendeki tüm sorunlar 5.aydan sonra ortaya çıkıyor zaten yani ameliyat sonrasındaki ilk günler ve aylar ne hikmetse harika geçiyor:)))Gülüyorum çünkü ters orantılı bir şey yaşıyorum.Yukarıdaki yorumumu okuyan birisi belki ayy ne güzell diyecek ama sonrası hep hüsran bende de:))
:))Bu arada bendeki tüm sorunlar 5.aydan sonra ortaya çıkıyor zaten yani ameliyat sonrasındaki ilk günler ve aylar ne hikmetse harika geçiyor:)))Gülüyorum çünkü ters orantılı bir şey yaşıyorum.Yukarıdaki yorumumu okuyan birisi belki ayy ne güzell diyecek ama sonrası hep hüsran bende de:))
ne gibi bir sıkıntınız olduki,nasib olursa ben de ameliyat olacağımda..
serpilce55 neden böyle yazdın? burnundan memnun değilmisin?
serpilce birde ben resimlerini çok merak ediyorum.nasıl görebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?