Rinoplasti sonrası işe kaç gün sonra başladınız ?

linay4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
36
0
36
İzmir
Henüz doktorumda karar vermediğim için operasyon olmadım ama merak ediyorum bugün ameliyat olsam kaç gün sonra işe başlarım. (görüntü olarak) :44:

bir hafta sonra başlayabilirsin,hala az çok morluk olacaktır ama makyajla kapatabilirsin

En fazla 10 gün sonra başlarsın...Burnunda mutlaka şişlik olur ama çokta farkedilmez.
Morluklar geçer 10 günde..

En fazla 2 gün sonra tamponlar çıkmasıyla insan kendine geliyor.Ben 3 gün sonra sargılı iken derse girmiştim.Tabi sadece test çözümü için:))

kızlar ya,ben farklı farklı şeyler duyuyorum,hangisi doğru?kimi diyo ki 15 gün bile yetmez işe gitmek için...çünkü yüzde şişlikler oluyomuş,kolay geçmiyomuş,en fazla 15 gün ortadan kaybolabilirim ben,ne dersiniz?15 gün yeter mi?acil yanıt rica ediyorum

Canım sanırım bünyeyle de alakalı biraz ama 15 gün de sanmıyorum yani en fazla 1 hafta diyelim hadi.Çünkü ilk 3 gün içinde yüz kendini bayağı topluyor en azından bende öyle oluyor zaten morarma ve şişlik bende hiç olmadı gibi bişeydi.Tampon alındıktan sonra sargıyla ben dışarı çıkıyorum hiçbir rahatsızlık da duymuyorum çünkü yüzümde morluk ya da çirkin bir görüntü olmuyor 1 hafta sonra da alçı çıktıktan sonra zaten burnun ödemlerini bazı bünyelerde kişi sadece kendisi anlayabiliyor asla dışarıdan 1 haftalık burun gibi bile durmayabiliyor.Bende bu şekilde oluyor ama her bünye dediğim gibi farklı reaksiyon gösterebilir bu duruma.

:))Bu arada bendeki tüm sorunlar 5.aydan sonra ortaya çıkıyor zaten yani ameliyat sonrasındaki ilk günler ve aylar ne hikmetse harika geçiyor:)))Gülüyorum çünkü ters orantılı bir şey yaşıyorum.Yukarıdaki yorumumu okuyan birisi belki ayy ne güzell diyecek ama sonrası hep hüsran bende de:))

çok çok teşekkürler yanıtın için..çok makbule geçti

ne gibi bir sıkıntınız olduki,nasib olursa ben de ameliyat olacağımda..

3.gün tamponlar çıkınca kendine geliyosun, 5-6.günlerde fıtı fıtı geziyodum ben :)) keyfimden 15 gün sonra başladım diyebilirim, aslında bi hafta sonra bile başlayabilirdim. ama tüm alçı, atel, sargı vs'lerin çıkması 2 haftayı buluyor zaten. görüntü olarak da şişlerin oluyo elbette ama korkunç da görünmüyosun, bence doktorun iyiyse, senin de bünyenle ilgili bi sıkıntı olmazsa hiçbi sorun olmaz.

serpilce55 neden böyle yazdın? burnundan memnun değilmisin?

ne gibi bir sıkıntınız olduki,nasib olursa ben de ameliyat olacağımda..

serpilce55 neden böyle yazdın? burnundan memnun değilmisin?

Arkadaşlar kaygılarınızı anlayabiliyorum.Ama hep dediğim gibi bu benim bünyemle alakalı bir şansızlık da olabilir.O nedenle özellikle yeni ameliyat olmuş ya da olacaklar olumsuz yazıları okuyup hemen etkilenmemeli.Bendeki sorunlar genelde herkesin ilk 6 aydan sonra ödemlerin büyük kısmı geçiyor dedikleri zamandan sonra oluşuyor.Bunun nedeni de burun şekli tam olarak ortaya çıkıyor ve ödemler gittikten sonra çöküntü meydana geliyor.1. ameliyat sonrası 7. aydan sonra çöküklük oluştu ve kemik çıkıntısı oluştu.2.ameliyat 6. aydan sonra sağ taraf yine çöktü.Ve şimdi 3. ye karar verdim umarım bu son olur çünkü doktorumu değiştirdim.O nedenle şuan ki başıma gelenleri doktor hatası olarak nitelendiremiyorum.Ancak başka bir doktor daha yapmalı ki şayet bundan sonra bir problem yaşamazsam o zaman kesin diyebilirim ki keşke en başta bu doktora olsaydım...Ama şuan net bir şey diyemiyorum.Ve hep dediğim genel bir yargı var ki o da bazen bir doktor bir hastada başarılı olamayabilir ama bir başkasında iyi olabilir.O nedenle bence doktor seçimlerinde birine iyi gelen ya da kötü gelen olarak değerlendirmek yerine o doktorun sizinle olan iletişimi,size verdiği güven ve sizi anlayabilmiş olmasına özen gösterin.

Bu arada resimlerimi kaldırdım.1 hafta sonra son ameliyatımı olacağım.Ve takriben 1 ay geçtikten sonra üzerinden özel bir albüm yapacağım.İlk ameliyatımdan sonuncusuna kadar hepsinden birkaç resim koyarak herkesin yorumuna bırakacağım.

serpilce birde ben resimlerini çok merak ediyorum.nasıl görebilirim?

Şuan göremezsin canım çünkü albümü kaldırdım.Pazartesi ameliyat oluyorum 1 hafta sonra filan tüm ameliyat sonralarını gösteren bir albüm yapacağım.İlk ameliyat sonrası,ikinci ve sonrası ve son olarak şimdiki 1 hafta sonra filan sargı çıktıktan sonra.Resimlere bakınca sonrası ve ilk ayları daha iyi analiz edebilirsin.Sadece şuan dua istiyorum herkesten hayırlısıyla son olması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…