Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim nefesimde eskisi gibi degil tikaniyo surekli ne illet bi ameliyat ya lanet olsun. benim nefesim 7 8. ayda acildi biraz 7. aya kadar hic nefes alamadim 8 9. ayda kendine geldi suan bile geceleri alamiyorum5 buçuk ay oldu eski kaliteli nefesimi alamıyorum çoğu zaman ya sağ tıkanık ya solizotonikle yıkama yapınca biraz rahatlıyorum ama yine tıkanmalar oluyor..kendimi ağzımı açarken buluyorum..sizin ne zaman düzeldi lütfen yorum yazarmısınız
benim 6 ay oldu sol tarafta genelde her dk değil ama gün içinde sürekli tıkanmalar oluyor yıkama yapıyorum açılır gibi oluyor..iliadin şprey kullansam sorun olurmu acaba sizin doktorunuz önermişmiydibenim nefesimde eskisi gibi degil tikaniyo surekli ne illet bi ameliyat ya lanet olsun. benim nefesim 7 8. ayda acildi biraz 7. aya kadar hic nefes alamadim 8 9. ayda kendine geldi suan bile geceleri alamiyorum
ne kadar şanslısınız maşallah diyelimBen birkaç ay sonra tamamen normal nefesime döndüm. Hiç nefesle ilgili sorun yaşamadım.
ilk haftalarda bende aliyordum aslında 3 cu aydan sonra tıkanmalar başladı doktoruma soruyorum içerde sıkıntı yok diyor bazı kişilerde uzun sürebilir diyor 2 seneyi bulan var diyor geçiştiriyormu anlam veremedim ya2. Ay gibi. Doktorum bastan 1.5 / 2 ayi bulur demisti. Doktorunuza sorun. Ben de burdan aldigim bilgilerle kafami bulandirmistim. Ilk haftadan alan da var sonucta.
çok mu daraltmış burnunuzuBenim 5 yıl falan oldu hala doğru düzgün nefes alamıyorum burun bandı takınca ama harika nefes alıyorum
Darısı size diyeyim, ki benim tamamen estetik kaygılarla ilgili de değildi ameliyatım sağ tarafım kemik eğriliği vardı ve sık sık ortakulak iltihabı oluyordum. Geçici sağırlık geçmişim bile varne kadar şanslısınız maşallah diyelim
Valla gecistiriyor da olabilir canim ben de bazi konularda gecistirildigimi dusunuyorum. 2 sene biraz fazla gibi geldi ama tip bilgimiz yok bi sey diyemiyorum ama gecistirme konusuna katiliyorum biraz. Biraz daha bekle olmadi baska doktordan gorus al. Burda yazilanllarla kisitli kalma sadece diyecegim o. Herkesin sureci farkliilk haftalarda bende aliyordum aslında 3 cu aydan sonra tıkanmalar başladı doktoruma soruyorum içerde sıkıntı yok diyor bazı kişilerde uzun sürebilir diyor 2 seneyi bulan var diyor geçiştiriyormu anlam veremedim ya
hiç bi zaman 17 sene oldu5 buçuk ay oldu eski kaliteli nefesimi alamıyorum çoğu zaman ya sağ tıkanık ya solizotonikle yıkama yapınca biraz rahatlıyorum ama yine tıkanmalar oluyor..kendimi ağzımı açarken buluyorum..sizin ne zaman düzeldi lütfen yorum yazarmısınız
yaaa ciddimisinhiç bi zaman 17 sene oldu
amin canımmyaaa ciddimisinallah yardımcınız olsun
evet kbb'ye gittiğimde doktor çok küçük olduğu için nefes alamadığımı söyledi tabi alerjik rinitim de var benimçok mu daraltmış burnunuzu
bende öyle keşke zamanı geriye alabilsembenim de olalı 6 ay oldu ilk başlarda iyiyken şimdi bozuldu sağ hep tıkalı içine bir şey kaçmış gibi of şu burunla uğraşmaktan bıktım bee