Rinoplasti sonrası tamamen geçmeyen ödem için altın iğne?

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.844
6.913
158
Merhaba arkadaşlar
1.5 sene önce rinoplasti oldum, ödemlerim tam olarak geçmedi, kalın deriliyim.
Ödemlerim için doktorum altın iğne diye bir uygulama önerdi, cildin gençleştirilmesi için de kullanılıyormuş. Kalın derili olunca da deri kolay kolay toparlanmıyor, bu uygulama deriyi de uyaran bir uygulamaymış.
Ayda 4 5 seans dedi, kaç ay devam edeceğimiz ödemin durumuna bağlı dedi.
Sorum şu,
Hiç rinoplasti sonrası ödemleri için altın iğne uygulaması yaptıran oldu mu acaba? Yararlı mı gerçekten?

Ben de kalın deriliyim burun ameliyatı oldum benim de ödemlerim geçmiyor burun derimde biraz sarktı dermotalağa gittim bu sizin bahsettiğiniz altın iğne tedavisini önerdi siz yaptırdınız mı acaba ya ben biraz araştırdım kalıcı bişey değilmiş çok kararsızım yaptırsam mı acaba eğer siz yaptırdıysanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem

Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum da sizinki de mi 1 seneyi aşkın sürede geçmedi? Ben dr kalın deriliyim. Ödemli burun eski burundan kötü mü duruyor yoksa hafif bir fark mı?

Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum da sizinki de mi 1 seneyi aşkın sürede geçmedi? Ben dr kalın deriliyim. Ödemli burun eski burundan kötü mü duruyor yoksa hafif bir fark mı?
Vallahi o kadar pişmanım ki eğer kalın deriliyseniz ya işinin ehli bir doktora ameliyat olun ya da ameliyattan ön e deri inceltme tedavisi görün çünkü bu ödemler geçmiyor geçse bile burnum şekli çok kötü oluyor klın deride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…