Rinoplasti sonrası üst yan duvarda çökme yaşayan var mı?

ahsendila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
4
0
1
29
Merhaba. 18 Temmuz'da Rinoplasti oldum ve şu an 25. Günümdeyim. Bantlarım çıktığından beri burnumun sağ üst yan tarafında gözlük takmışım gibi bir iz var. Böyle bir durum yaşayan var mı? Kalıcı mıdır?

Eklentiler

• 3484.webp
    3484.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 3485.webp
    3485.webp
    64 KB · Görüntüleme: 32
  • 3486.webp
    3486.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 32
Doktora sordunuz mu? Ne dedi?
Ameliyatta kemeri törpüledikten sonra o kısımda açıklık oluşuyor. Bu yüzden doktorlar iki tarafı birbirine sıkıştırıp kapatıyorlar kapatmadıklarında açık çatı deformitesi oluyor. Araştırdığım kadarıyla bunu iki parmağıyla sıkıştırıp yapıyorlar. Bilemiyorum ama bana ameliyatta bu işlemi yaparken kalmış bir iz gibi geldi.

Doktora sordunuz mu? Ne dedi?
Ameliyatta kemeri törpüledikten sonra o kısımda açıklık oluşuyor. Bu yüzden doktorlar iki tarafı birbirine sıkıştırıp kapatıyorlar kapatmadıklarında açık çatı deformitesi oluyor. Araştırdığım kadarıyla bunu iki parmağıyla sıkıştırıp yapıyorlar. Bilemiyorum ama bana ameliyatta bu işlemi yaparken kalmış bir iz gibi geldi.
Doktorum sert bir masajla düzeltmeye çalıştı ama düzelmedi. Zamanla geçecek merak etme gibi şeyler söyledi. Ama bana kalıcı geldi. :( hep kalır mı acaba

Merhaba. 18 Temmuz'da Rinoplasti oldum ve şu an 25. Günümdeyim. Bantlarım çıktığından beri burnumun sağ üst yan tarafında gözlük takmışım gibi bir iz var. Böyle bir durum yaşayan var mı? Kalıcı mıdır?
Merhaba bende de ayni durum vardi.bantları cikardiktan sonra fark etmiştim ve baya psikolojim bozulmuştu. Doktorum gececek masaj yap diyordu ama hic inanmadigim halde yaptım ve şuan 3.ayim dışarıdan belli olmuyor.insallah sizin ki de geçer

Merhaba bende de ayni durum vardi.bantları cikardiktan sonra fark etmiştim ve baya psikolojim bozulmuştu. Doktorum gececek masaj yap diyordu ama hic inanmadigim halde yaptım ve şuan 3.ayim dışarıdan belli olmuyor.insallah sizin ki de geçer
O kadar mutlu oldum ki. Geçmiş olsun umarım daha da iyiye gider burnunuz ❤ birebir aynısı mıydı acaba ❤

B

Ben size fotograf atayim.cok zor bi süreçti.sizi en iyi ben anlarım. Şuan da bircok sıkıntı var ama yapacak hicbir sey yok
Yani beni daha da üzen o bölgeye dolgu yapmanın önerilmemesiymiş. Cerrahi olmayan bir yöntemle düzelecek olsa üzülmezdim sanırım. Ve o kadar sert görünüyor ki ödem olduğuna inanmıyorum. Başka ne tip sorunlar yaşadınız. Benim de burun deliklerim çok küçük ama eskisinden daha iyi nefes alabiliyorum. Umarım sizinki de günden güne düzelir ❤

Back
X