Rinoplasti

Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bugünleri unutturacak kadar güzel fırsatlar çıkar karşınıza :(
Ben de revizyon için doktor araştırması yapıyorum, özelden doktorunuzun ismini yazar mısınız listemde varsa dikkat edeyim :(

Merhaba... Güncelleme yapmak istedim arkadaşlar. 5. ay bitmek üzere. Nefes problemim devam ediyor mağlesef. Umarım geçer. Görüntü olarak benim istediğimden fazlaca indirilmiş ve burun ucu sağ ve sol tarafında eşit olmayan bir buruna sahibim. Göz altlarım ameliyat öncesinden fazlaca aşağı indi ve güldüğümde inanılmaz çukur bur görüntü oluyor. Bu zamana kadarda bazı doktorlara gittim. Ve öğrendiklerim açık ameliyatlarda burnunuzu açarken oradan salıp bırakıyorlarmış. Bir doktor bunu kimsenin anlamadığını benim alanımdan dolayı anlamış olabileceğimi söyledi. Ve bunun tekrar aynı yere cerrahi bir işlemle getirilmesi söz konusu değil sanıyorum. Gezdiğim estetikçilerde bu şekilde yanıt verip, farklı gerdirme işlemleri önerdiler. Nefes ile ilgili probleme gelince yapılan rinoplasti ameliyatlarında herkesin nefesi %10 kadar düşüyormuş. Çünkü iç ve dış valv alanlarında daraltma yapılarak bu ameliyatları yapılıyormuş... Düşünsenize insan yaşamının başında nefes gelir ve Ülkemde bu bilgi verilmeden bu ameliyatlar yapılıyor. Benim doktorum bu konularda hiç bilgi vermedi. Ne olsa ameliyat öncesi bütün komplikasyonları kabul ettiğiniz onam formu var. Kendisine Allah bu dünyada da öteki dünyada da bana yaşattıklarının bin katını versin dilerim, misliyle... Bunları ameliyata girmeden söyleyen bir doktor var mı bilmiyorum? Varsa yazın lütfen, kendisine sağlık bakanlığı cimerden övgü yazacağım... Ben hala hergün ağlıyorum. Bazen işe giderken otobüste, bazen işten dönerken sokakta, bazen evde... Gözlerim acıyana kadar... Dilerim bugünlere ameliyatı olmak isteyen herkes okur. Belki kendileri için en doğru kararı almalarına yardımcı olur. ALLAH BEN VE BENİM GIBI MAĞDUR EDİLENLERİN YARDIMCISI OLSUN. TEZ ZAMANDA BİZİ MUTLU EDECEK DOKTORLA KARŞILAŞTIRSIN VE HUZURLA YAŞAMAYI NASİP ETSİN. AMİN.

Merhaba... Herhangi bir Doktor siyesinde yorumlanabilecek yeri olmayan, 2024 temmuz gibi Sincan Devlet Hastanesinden ayrılıp, casanita plazada (doktorla muayenehanesinde) hasta kabul eden KBB doktoru Op. Dr. Mustafa Çelik' e olduğum rinoplasti ameliyatının ardından 8. ay bitmek üzere... Güncelleme yapmak istedim. Yaşadığım sorunlarla ilgili Ankarada güzel yorumları olan doktorlara muayene ve görüş için gidiyorum. Bir çoğunada görsel atıp yorum istiyorum.... Mağlesef süreç gittikçe zorlaşıyor. Sağlık Bakanlığına oluşturduğum şikayet sonucu, soruşturmadan sorumlu kişiye anlattığım sorunlara karşı beni KBB ye çağırdılar... Doktor öncesi ve sonrası kalıplarımı yüzümdeki düşüklüğü normal buldu. Çok üzüldü ama beni teselli etmek için kendisinin yaptığı operasyonlarda da sorunlar olduğundan, çok güzel olduğumdan bahsetti... Elinden fazlasının geleceğine inansa yapacağına eminim... Ama 27 ocakta oluşturduğum şikayet şu tarihte sonuçlanmadı ve Bakanlık yaşadığım soruna çözüm bulunacak yönlendirmeler hala yapmadı. Hatta plastik cerrahi derneğine durumunla ilgili msj dahi attım. Bana Türkiye genelinde derneğe üye listesi attılar... Hacettepe Üni. Plastik cerrahi bölümünden bir doktora instagramdan yazdım. Sağ olsun muayeneye kabul etti. Ama insan içine çıkılamaz durumda olmadığımı, yapılan hatayı kim yaptıysa gidip O doktora düzelttirmemi söyleyip gönderdi... Haricinde 2 devlet hastanesinde de plastik cerrahi bölümüne gittim. Mağlesef sonuç hüsran. Asistanlar muayene bile etmeden dış merkezde yapılan rinoplasti ameliyatı sonucunda yaşananları düzeltmeyeceklerini söylediler... Şu an fırsat buldukça doç ve prof. Özelde doktorlara gidiyorum. Yanaklarımın düştüğünü ama burun kemiği ve gözyaşı kesesinden düşen yanaklarıma cerrahi çözüm olmayacağını, burun uç kısmım fazla küçültüldüğü için eskisi gibi olamayacağını, iç valv kısmında yeterli kıkırdak kalmadığı için kaburgadan kıkırdakla desteklenebileğini söylüyorlar. Hatta bazıları ameliyat öncesi kalıbımı görünce öyle samimi üzülüyor ki! Neden bu ameliyatı oldun ki diyen, çok kısa bir işlemle istediğin gibi törpülenip çok güzel yapılabilirmiş diyen... vb. Yaniii durum bu... Ve ben hala hergün ağlıyorum.... Lütfen çok iyi araştırın...

Ve kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Dilerim bu hak bu dünyada misliyle beni bu hale düşüren doktordan çıksın. Banada çok çok çok iyisini yapıp huzur bulacağım doktor tez zamanda nasip olsun.

Ve kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Dilerim bu hak bu dünyada misliyle beni bu hale düşüren doktordan çıksın. Banada çok çok çok iyisini yapıp huzur bulacağım doktor tez zamanda nasip olsun.
Yazdıklarınızı önceden de okumuştum Elif hanım umarım gönlünüzdeki gibi bir doktoru bulursunuz. 10 üzerinden 2 kadar kötü bir burun olacak ki öyle değerlendirilmeye uygun görülüyor sanırım 🙁 Umarım revizyonda çok iyi bir doktor bulursunuz ve burnunuzu da güzel yapar

Back
X