Merhaba... Herhangi bir Doktor siyesinde yorumlanabilecek yeri olmayan, 2024 temmuz gibi Sincan Devlet Hastanesinden ayrılıp, casanita plazada (doktorla muayenehanesinde) hasta kabul eden KBB doktoru Op. Dr. Mustafa Çelik' e olduğum rinoplasti ameliyatının ardından 8. ay bitmek üzere... Güncelleme yapmak istedim. Yaşadığım sorunlarla ilgili Ankarada güzel yorumları olan doktorlara muayene ve görüş için gidiyorum. Bir çoğunada görsel atıp yorum istiyorum.... Mağlesef süreç gittikçe zorlaşıyor. Sağlık Bakanlığına oluşturduğum şikayet sonucu, soruşturmadan sorumlu kişiye anlattığım sorunlara karşı beni KBB ye çağırdılar... Doktor öncesi ve sonrası kalıplarımı yüzümdeki düşüklüğü normal buldu. Çok üzüldü ama beni teselli etmek için kendisinin yaptığı operasyonlarda da sorunlar olduğundan, çok güzel olduğumdan bahsetti... Elinden fazlasının geleceğine inansa yapacağına eminim... Ama 27 ocakta oluşturduğum şikayet şu tarihte sonuçlanmadı ve Bakanlık yaşadığım soruna çözüm bulunacak yönlendirmeler hala yapmadı. Hatta plastik cerrahi derneğine durumunla ilgili msj dahi attım. Bana Türkiye genelinde derneğe üye listesi attılar... Hacettepe Üni. Plastik cerrahi bölümünden bir doktora instagramdan yazdım. Sağ olsun muayeneye kabul etti. Ama insan içine çıkılamaz durumda olmadığımı, yapılan hatayı kim yaptıysa gidip O doktora düzelttirmemi söyleyip gönderdi... Haricinde 2 devlet hastanesinde de plastik cerrahi bölümüne gittim. Mağlesef sonuç hüsran. Asistanlar muayene bile etmeden dış merkezde yapılan rinoplasti ameliyatı sonucunda yaşananları düzeltmeyeceklerini söylediler... Şu an fırsat buldukça doç ve prof. Özelde doktorlara gidiyorum. Yanaklarımın düştüğünü ama burun kemiği ve gözyaşı kesesinden düşen yanaklarıma cerrahi çözüm olmayacağını, burun uç kısmım fazla küçültüldüğü için eskisi gibi olamayacağını, iç valv kısmında yeterli kıkırdak kalmadığı için kaburgadan kıkırdakla desteklenebileğini söylüyorlar. Hatta bazıları ameliyat öncesi kalıbımı görünce öyle samimi üzülüyor ki! Neden bu ameliyatı oldun ki diyen, çok kısa bir işlemle istediğin gibi törpülenip çok güzel yapılabilirmiş diyen... vb. Yaniii durum bu... Ve ben hala hergün ağlıyorum.... Lütfen çok iyi araştırın...