Rinoplasti

gamzevural1411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
16
10
27
Merhaba ben Ankaradan Gamze. 18 yaşındayım bu sene üniversiteye gideceğim inşallah. Fakat bu burunla gidemem çünkü lisedeyken çok alay konusu oldu ve fazlasıyla üzüldüm sırf bu yüzden üniversitede de alay konusu olmak istemiyorum ya da biriyle tartıştığım zaman direk lafı burnumdan vurmasını istemiyorum otobüs geçerken yandan burnumu taklit yapmamaları için kapatmak istemiyorum artık. Karadenizli olduğum için kemer var küçük bişey olsa neyse fakat fazlasıyla büyük. Ailem maddi destek vermiyor tek problemim o ve internet fiyatlarına baktığımda fiyatların pahalı olduğu aşikar. İş bulup biriktirip anca o parayla yaptırabilirim ki oda estetiğe harcanacak kadar etmez ve o parayı ben üniversite ihtiyaçlarımı karşılamak için kullanmak istiyordum daha sonra böyle düşündüm. SGK ile yapan yada burdan gelip bir garibanı sevindirecek doktor arıyorum. Buralara kadar yazdım çünkü artık ağlamaktan ve dalga geçilmesinden gerçekten yoruldum.

Bir an önce parayı bulup yaptırmanızı tavsiye ederim çünkü fiyatlar yıldan yıla artıyor. Bütçenize uygun doktorların ismini bir kâğıda yazın ve doktorları araştırın, görüşün içinize sinene ameliyat olun. Unutmayın ki iyi burun yapan cerrah sizden 10'000 alacak diye bir kural yok.

Burun tıkanıklığı , burundan sağlıklı nefes alamama ( Burundan aldığımız havanın

yeterli olmaması , ağızın açık kalması ) durumudur .

Burun, insan sağlığı için en önemli organlardan biridir. Sağlıklı bir solunum fonksiyonu ve

sağlıklı bir vücut için burundan soluk alıp vermek esastır. Burun sadece havanın girip çıktığı

bir organ değildir. Burnun nefes alıp verme fonksiyonu yanında , havanın nemlendirimesi,

ısıtılması, koku alma dolayısı ile tat alma fonksiyonları ve orta kulağın havalandırılması da

vardır. Sesimizin rezonansında da etkilidir. Burun tıkanıklığı uzun süreli olduğunda, hastanın

hayat kalitesini bozmakla kalmaz , zamanında müdahale edilmediği taktirde başka sağlık

sorunları da ortaya çıkabilir.

Arkadaşlar, bende Pendik şifa da dr.sezai sevengil ' e ameliyat oldum. çok iyi bir doktor. Estetik doktoru değil zaten burnumdan nefes almakta zorlanıyordum önceleri estetik doktorlara danıştım fakat kartal - Yakacık çevresinde benim birçok arkadaşım sezai bey e ameliyat olmuş zaten benim gibi nefes sıkıntısı olanlar kulak burun doktoruna burun estetiğini yaptırmaları daha doğruymuş valla ben arkadaşlarıma uydum ve çok memnunum. Burnum yüz hatlarıma çok orantılı ve nefes sıkıntısı, horlama kalmadı. Size de tavsiye ederim.

X