Ririgaga'nın Diyet Günlüğü

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
46
İzmir
Kızlar bu sene kışın pek sporla uğraşamadım dersler yüzünden.Ara sıra spor yapabildim oda derslerden fırsat buldukça.Geç saatlerde yememeye dikkat ettim.Ve Mart'ın Başından Mayısın'ın başına kadar 8 kilo verdim.Şuan tam 70 kiloyum.Tartıldığımda 78 kiloyu gördüğüm an şok oldum.Çünkü bir zamanlar 58 kiloyu gördüğüm tartıda 78 kiloyu görüyordum.Şimdi 69 ile 70 arasında gidip geliyorum.Yeniden düzenli bir şekilde diyete karar verdim.Evde oturmadan boş zamanlarımı yürüyüşle,koşuyla,zayıflayan egzersizlerle,aldığım spor aletlerini kullanarak geçirmeye karar verdim.Aynı zamanda bol bol meyve yemeye,yağlı,şekerli ve tuzlu besinlerden uzak durmaya karar verdim.Eylül'e kadar 55-60 kilo olmayı hedefliyorum.Bu arada boyum 161.2,5 Ayda 15 kilo vermek hedefim.Daha önce de başlıklar açmıştım diyetle ilgili,fakat onları düzensiz uyguladığım fazla yazmadım.Buraya kilo verdikçe yazarım.İsteyen takip edebilir.

Ben de henüz bugün başladım ama kararlıyım, klasik pazartesi diyetlerinden olmayacak :)
İstikrarlı bir gündü, hem yediklerime dikkat ettim hem de spor yaptım.
Boyum 1.77
Kilom 70
İlk hedefim 62 kiloya inmek.
Umarım hepimiz başarılı oluruz :)

Ben de henüz bugün başladım ama kararlıyım, klasik pazartesi diyetlerinden olmayacak :)
Boyum 1.77
Kilom 70

Aynen bende.bugün 1 saat sabah,1 saat akşam olmak üzere 2 saat spor yaptım ve 3 bardak yeşilçay içtim ayrıca 2 litre su içtim.ama bu daha başlangıç.umarım direncim düşmez.bu yüzden haftada bir ödül vericem kendime ama henüz karar veremedim ne ödülü versem diye..eğer düzenli devam edersem diyetime 2,5 ay sonunda çok kilo verebileceğime inanıyorum.haftada 1 tartılma günü.pazar günü tartılıcam.inşallah başarılı oluruz...

ben de henüz bugün başladım ama kararlıyım, klasik pazartesi diyetlerinden olmayacak :)
istikrarlı bir gündü, hem yediklerime dikkat ettim hem de spor yaptım.
Boyum 1.77
kilom 70
ilk hedefim 62 kiloya inmek.

diyet listenide bizim için yazarmısın canım

Artık alıştım erken kalkmaya 8 de kalktım 9 a kadar egzersiz yaptım.kahvaltıda meyve yedim.Öğlen bol bol dans etmeyi düşünüyorum kalori yakmam gerek hedefime ulaşmalıyım :8: tartılmamak için zor duruyorum bir an önce 65 kiloyu görmek istiyorum tabi 2 hafta beklemem gerek bunun için ama zaman çabuk geçsin :50:

bende kullandığım ilaçla anca 3,5 kilo verebildim trioit,pko teşhisi konuldu ayrıca prolaktin çıktığı için dostinex içiyorum yediğime içtiğime dikkat ederim ama zayıflayamıyorum sabah kahvaltıyı erken yaparım işim oturarak oldugu için öğlen yemiyorum sıvı tüketiyorum çay 1-2 fincan ve su akşam en geç saat 18,30 yemeğimi yiyorum ekmeksiz ve salata sebze ağırlıklı o da sonra hiç bişy yemiyorum belki meyve yiyorum sigara alışkanlığım vardı bıraktıktan sonra olan oldu zaten :1:acaba nerde hata yapıyorum arkadaşlar::34:60 kiloya inip hamile kalmak istiyorum

Son düzenleme:
Konunuz içeriği nedeniyle diyet günlüklerine taşınmıştır
Keyifli paylaşımlar...

Boyum 1.77
Kilom 70

benim de 10 kilom kaldı sayılır toplam..7 kilo yani..
tartı farklı tartıp durduğundan.
anlayamıyorum =))

100 gün hedefi koydum kendime 100 günde 7 kilo gidecek!

benim de 10 kilom kaldı sayılır toplam..7 kilo yani..
tartı farklı tartıp durduğundan.
anlayamıyorum =))

100 gün hedefi koydum kendime 100 günde 7 kilo gidecek!

bence senin hedefin gayet kolay eğer metabolizman hızlıysa 1 ayda gider o 7 kilo..ama zamanın varsa yavaş yavaş vermen daha iyi..benim zamanım eylüle kadar var o zamana kadar 10 kilo vermeliyim.buda 3.günüm henüz tartılmadım tartılınca yazıcam

bende kullandığım ilaçla anca 3,5 kilo verebildim trioit,pko teşhisi konuldu ayrıca prolaktin çıktığı için dostinex içiyorum yediğime içtiğime dikkat ederim ama zayıflayamıyorum sabah kahvaltıyı erken yaparım işim oturarak oldugu için öğlen yemiyorum sıvı tüketiyorum çay 1-2 fincan ve su akşam en geç saat 18,30 yemeğimi yiyorum ekmeksiz ve salata sebze ağırlıklı o da sonra hiç bişy yemiyorum belki meyve yiyorum sigara alışkanlığım vardı bıraktıktan sonra olan oldu zaten :1:acaba nerde hata yapıyorum arkadaşlar::34:60 kiloya inip hamile kalmak istiyorum

spor yapmıyorsun galiba spor yapılmayınca 1 ay sonucunda 4-5 kilo verilir ama spor yardımıyla 2 haftada 4-5 kilo verilir.kaç kilosun?kilosu az olanlar daha zor zayıflarlar ama fazlaysa eğer spor yapmanı öneririm.ben 3 gündür sabah yarım saat akşam 1 saat yapıyorum bacaklarımda incelme göbeğimde küçülme gördüm..bir de sık sık ve az yemeni tavsiye ederim çok fazla süre olmasın yemeklerinin arasında çünkü o zaman mideye uzun süre bir şey girmezse daha sonra ne yerse yesin yağ olarak alıyor vücuda diye biliyorum..

1 hafta sonucunda başarım 2 kilo verdim.70 idim 68 oldum.Bu hafta 65 i görmek hedefim :) yanlışlarımı düzelttim artık daha doyurucu aynı zamanda hafif ve hareketli bir diyet yapıyorum.bugün 30 dakika sabah sporu,30 dakika yürüyüş,1 saat titreşimli kemer kullandım.aynı zamanda sabah haşlanmış yumurta,öğlen light ton balığı,akşam semizotlu light yoğurt ve aralarda 1 yeşil elma ve 1 bardak sade soda tükettim.bu arada kayısı çayına başlıyorum gitsin kilolaarrrr.....

abartmayin ya iki gunde iki kilomu verdin sen simdi?

evet canım günde 2 saat spor ve ekmek,tuz,şeker yemeyerek :) hala da koruyorum belki sudan gitti ama olsun kilo gitsin yeter benim için :) abartı,yalan yok bu başlıkta kesinlikle tartıda gördüklerimi aynen sizlere yazıyorum dürüstçe ;)

bakın yeni diyet listesi yaptım haftaya bununla devam edeceğim

Sabah:
1 bardak maydonoz suyu
1 dilim kepek ekmeği
1 üçgen light peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
şekersiz kahve

Öğlen:
1 bardak maydonoz suyu
1 bardak çorba/1 dilim kepek ekmeği
salata
2 kaşık yağsız yoğurt

Akşam:
1 bardak maydonoz suyu
1 kase menemen(domates+biber)

Yatmadan 2 Saat Önce:
1 yeşil elma
1 bardak kayısı çayı

umarım biraz destek olursunuz sizlerden destek almak için yazıyorum buraya ama kimse desteklemiyor veya yanlışlarımı söylemiyor ben yanlışlarımı görmek için buradayım lütfen yardımcı olun biraz kızlar bana yanlışlarımı gösterin birlikte düzeltip daha sağlıklı kilo vereyim

kimse bir şey yazmadığı için bırakıyorum bu başlığı kızlar kendi başıma vereceğim başarı öykümü okursunuz eylülde ;)

Back
X