20 HAFTALIK İKEN daha kanama sorunum varken nidilat ve progestan kullanırken,37 haftada ilaçlar kesildi ama hala bebek gelmedi..benim gibi gebeliği sorunlu geçen arkadaşlarım vardı...SİZLERDE DURUM NASIL DOĞUM YAPTINIZ MI..PEPUKE....SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM...çok ilginç değil mi..önce erken doğmasın diye uğraşırken şimdide gelmek bilmiyor...çok sıkıldım ......
aslında anne karnında kalıp gelişmesini beklemek daha iyi değilmi. neden 39 haftada gelmesını ıstıyorsunuz 40 haftadır normali. daha önceki sorunlarınızı bilmiyorum ama doğum bir hafta önceden mi bebegın gelmesı lazımdı.
benimde adte tarihime göre 10 gun gerıden gelıyordu bebegım gecen hafta kontrolumde 10 gunden fazla gerıye atmıs nst ye gırıp iğne kullanmaya basladım. insallah herkes sağlıklı kolay doğumlar yapar. allah kımseyı evladıyla sınamasın.
aslında anne karnında kalıp gelişmesini beklemek daha iyi değilmi. neden 39 haftada gelmesını ıstıyorsunuz 40 haftadır normali. daha önceki sorunlarınızı bilmiyorum ama doğum bir hafta önceden mi bebegın gelmesı lazımdı.
benimde adte tarihime göre 10 gun gerıden gelıyordu bebegım gecen hafta kontrolumde 10 gunden fazla gerıye atmıs nst ye gırıp iğne kullanmaya basladım. insallah herkes sağlıklı kolay doğumlar yapar. allah kımseyı evladıyla sınamasın.
Tabi ki kise kimsenin neler yaşadığını bilemez..Herkesin sıkıntısı kendine göre büyük...Benim anlatmak istediğim başta gelmek için acele ederken..15 gündür de her an gelebilir diye bekliyoruz ama gelmedi..Allahın hikmeti işte...Sonunda artık sonuna geldim..İnşallah allah sizede nasip eder....dr um alalım demesine rağmen ben 40 haftayı tamamlayacağım..haftaya cmt. 40 +3 de bebeğimi allah yine nasip ederse kucağıma alacağım...anne olmak çok zor.. benim 2. ci hamileleğim..oğlum 34 haftalık doğmuştu..kızım ise inatçı çıktı....ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLA BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAI NASİP ETSİN İNŞALLAH..SIZDE ÜZÜLMEYİN...
HERŞEY YOLUNA GİRİYOR ALLAHIN İZNİYLE....
GÖRECEKSİNİZ....
Benim oğlumda aynı şekilde düşük tehlikesi atlattım ve 40 haftayı doldurmak üzereyken sezeryanla doğurmak zorunda kaldım. İzin süremiz bitiyordu. Türkiye'de doğum yapmak istedim. 17 ünlükkende yolculuk yapmak zorunda kaldık. benim düşüncem en azından 1 aylık olur dönüşte diyorum ama olmadı. İnşallah sezeryan yapmak zorunda kalmazsın. Bilmiyorum senin tercihin ne yönde ama