Riskli gebelik amniyon sivisi bitmesi

Birisiyimiste

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2018
68
46
3
Bayanlar 21 haftalik bebegimin bobreklerinin ve idrar kesesinin olmadigini ogrendim bagirsagida tikaliymis ve suyum bitmis suan 24 haftam bitmek uzere doktorlar aldirmami soyledi ama yapamadim ya karnimda yada dogunca kesin olecek diyorlar sorum su basina boyle birsey gelen varmi ve suyu bitince bebek anne karninda ne kadar yasar ben hala azda olsa gucsuzlesen vuruslarini hissediyorum ve karninda bebegi ölen anneler öncesinde bir belirti yasadinizmi nelerdir yardimci olursaniz sevinirim

Çok yakın zamanda burada bir arkadaşımızın başına geldi tekrar üzülmesini istemem o yüzden etiketlemiyorum. 16-17 haftalarda kontrolde bebeğin böbreklerinde sorun olduğu çalışmadığı anlaşıldı birkaç gün sonra bebeğini kaybetti. Rabbim büyüktür, Rabbim yaşamasını isterse mucizeler olur. İnşallah sizin ki mucize ile sonuçlanır. Rabbim şifa versin size bebeğinize.

Cok gecmis olsun onada anlamadigim her konustugum insan bir hafta icinde oldugunu soyluyor ben tekmelerini hissediyorum ve 3 hafta oldu suyum biteli acaba banami oyle geliyor sizede cok tskkur ederim

Cok gecmis olsun onada anlamadigim her konustugum insan bir hafta icinde oldugunu soyluyor ben tekmelerini hissediyorum ve 3 hafta oldu suyum biteli acaba banami oyle geliyor sizede cok tskkur ederim
Hamilelik bağlı başına Garipler ile dolu belki öyle belki değil hala yaşıyorsa bebeğiniz belki dediğim gibi Rabbim mucize verecektir. Arkadaşımda aldırmadı geldi, birkaç gün sonra kalbi durdu. Rabbim şifa versin

Bayanlar 21 haftalik bebegimin bobreklerinin ve idrar kesesinin olmadigini ogrendim bagirsagida tikaliymis ve suyum bitmis suan 24 haftam bitmek uzere doktorlar aldirmami soyledi ama yapamadim ya karnimda yada dogunca kesin olecek diyorlar sorum su basina boyle birsey gelen varmi ve suyu bitince bebek anne karninda ne kadar yasar ben hala azda olsa gucsuzlesen vuruslarini hissediyorum ve karninda bebegi ölen anneler öncesinde bir belirti yasadinizmi nelerdir yardimci olursaniz sevinirim
Benimde 21 haftada geldi suyum bende aldırmadım 2 gece hastanede yattım sabaha karşı sancım başladı doğdu tabiki de yaşamadı çünkü çok küçüktü ama ben aşırı zayıfım ondan da olabilir belki aşırı sert hissediyodum hareketlerini ve doğana kadar da hissettim Allah sabır versin inşAllah herşeyin hayırlısı olur hakkınızda

Back
X