- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
Benimle aynı sorunu olanlar için sonucu paylaşmayı kendime borç bildim. 4 ay boyunca iğne ve aspirin kullandım. 4. ayın sonunda iğneyi bırakıp aspirine devam ettim. Bir bakıma büyük risk aldım ama Allah’ın izni ile iğneli tedavi senin gibi değerleri olan birisi için aşırı tedavi ve gereksiz diyen doktoruma güvendim. Gebeliğin son haftalarına yakın aspirini de bıraktım doğum olursa kanama riski olmasın diye.
Şimdi 5 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var Allah herkesin evladıyla benimkini de bağışlasın :) Yani iyice araştırıp hamileliğimin geri kalanında iğne kullanmak zorunda kalmadığım için çok mutlu oldum. Allah bütün isteyenlere minik bebişler versin ve bu duyguyu bütün kadınlara tattırsın inşallah.
Şimdi 5 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var Allah herkesin evladıyla benimkini de bağışlasın :) Yani iyice araştırıp hamileliğimin geri kalanında iğne kullanmak zorunda kalmadığım için çok mutlu oldum. Allah bütün isteyenlere minik bebişler versin ve bu duyguyu bütün kadınlara tattırsın inşallah.