• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Riskli gebelik

dudy18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar.
16 yıllık evliyim ilk çocuğum 15 yaşında 2. Çocuğum 11 yaşında 2.5 yıldır düzenli paxera paligis ve akineton kullanıyordum. Geçen ay 9 gün adet gecikmesi yaşadım. Beta hCG baktırdım pozitif geldi. 2 gün sonra bu pazartesi günü kadın doğuma gittim 5 haftalık olduğunu öğrendim. O gün ilacı kestim psikiyatrist ininde önerisiyle. Planlı bir gebelik değildi. Bugün kadın doğum doktoru sakat bebek olabilir risk alamam perinotolojiye bi görün dedi. Baya üzüldüm randevu da aldım ama içim içimi yiyor. Bu yaşadıklarımı yaşayan var mı aranızda 😞 sonuç ne oldu benimle paylaşırsanız sevinirim

5 haftalık bebekte sakat olduğunu nasıl anlamış? perinotoloji bu kadar küçükken sadece kan değerlerine bakar bence. ultrasondan nasıl anlaşılacak ki? daha kalp atışını bile 7.haftada duyuyorlar

5 haftalık bebekte sakat olduğunu nasıl anlamış? perinotoloji bu kadar küçükken sadece kan değerlerine bakar bence. ultrasondan nasıl anlaşılacak ki? daha kalp atışını bile 7.haftada duyuyorlar
Kullandığım ilaçları istedi c ve d kategorisinde olduğunu farkedince söyledi

Back
X