arkadaşlar merhaba sizinle tecrübelerimi paylaşmak istedim ben ist. avrupa yakasında yaşıyorum çok riskli iki hamilelik dönemi geçirdim bu dönemlerde beni sürekli gözetim altında tutan ve elinden gelenin en iyisini yapan iki doktor paylaşıcam sizlerle ben çok araştırmıştım onlara ulaşmak çok zor olmuştu paylaşım amacım bu durumda olan arkadaşların çok fazla yıpranmadan doğru adrese ulaşabilmesi içindirbilginize; 1. OP.DR. H.FEHMİ YAZICIOĞLU aynı zamanda perinetoloji uzmanıdır ve semiha şakir doğum evi riskli gebelik bölümünün klinik şefidir özel muaynanesi mecidiyeköyde olup tel: 0 212 272 67 10 normal gebelik takibi yapmamakla birlikte riskli gebelik konusunda oldukça uzman isimlerdendir.
2. PROF.DR. ATIL YÜKSEL aynı zamanda Çapa üniversite hastanesinde yine riskli gebelikler bölümü heyetindedir ve bu konuda türkiyedeki en önemli isimlerdendir hamileleğiniz boyunca en azından detaylı ultrasonuzu ( eğer randevu alabilirseniz şayet ) ona yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim, ve ufak bir not randevu için iki ay öncesinden armalısınızki detaylı zamanınız geçmesin özel muaynanesi teşvikiyede olup tel : 0 212 236 60 90 normal gebelik takibi yapmadığını önemle bildiririm.
Eğer cvs, amniyosentez yapılma gibi bir durumunuz varsa muhakkak konunun en uzamanından yardım alın bu isimler en iyileri inanın bana tecrübeyle sabittir, sadece işinize yarar ve bi kaç kişiye faydam olur diye paylaştım...
Soruları olan arkadaşlar özelden mesaj atabilirler..