• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rıza Sarraf ABD'de Tutuklandı

O değil de suçu ispatlanır da hapse tıkılırsa bu adamı bu ülkede aklayıp bir de üstüne para verenler ne açıklama yapacak meraklar içindeyim :KK14:

Şu adamin soyadini bir türlü ögrenemedim. Bir eset esad asad bir bu zarrap sarrap sarraf
Bununla ilgili bir tweet var çok güldüm..kopyalayamıyorum, yazayım:
Aralarında Reza Zarrap,Reza Sarraf,Rıza Zerrab,Rıza Zerrap,Reza Zarraf ve Rıza Sarrafın bulundunduğu 1 kişi Miami'de tutuklanmış....
Alıntı.

Tabi zerrabmış, sarrafmış tanımadılar orada, önüne yatan da olmayınca... bakalım, ucu nerelere dokunacak bekliyoruz :cool:
Havuz medyası savcıyı hemen paralelci ilan etmiş, photoshoplu resimlerle haberini yapmışlar gecikmeden:confused:Hoş yiyen yemiş zaten burada, oturup ağlamışlar ebru gündeşle ekran başında, daha bu kadar uğraşmasa da olur o yandaşlar...
Onlar çabalayadursun neticeye bakalım biz, neyse ki bir yerlerde adalet ayrım gözetmeden herkese işliyor :KK39:
Bekliyoruz gelişmeleri :KK14:

O değil de suçu ispatlanır da hapse tıkılırsa bu adamı bu ülkede aklayıp bir de üstüne para verenler ne açıklama yapacak meraklar içindeyim :KK14:
Savcıya paralelci etiketi yapıştırıldı bile gazetelerden, photoshoplu resimlerle o savcı kim çıktı diyerek ;) Yapacakları açıklama belli, e malum amerika bir de, yolu yapılmaya başlandı, çok yaratıcı olmalarına gerek yok, paralel hikayesi iyi gidiyor :confused:

Back
X