Aşılama Rize/Trabzonda aşılama yaptıran var mı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gulum36

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
70
10
288
günaydın.
eşim geçirdiği mesane boyu ameliyatı sonucu maalesef mesaneye boşalma oluyor. Ameliyat öncesi doktor böyle bir riskten bahsetmemişti. şimdi ise zamanla geçer diyor ama hala düzelmedi.
Son çare aşılama yaptırmak istiyorum

yalnız bu konularda hiç bilgi yok
özel değil de devlet yapıyor mu acaba
rapor alma, ve diğer aşamalar nasıldır acaba
Bana yardımcı olursanız sevinirim
teşekkür ederim

Bende cuma günü aşılama yaptıracağım karadeniz medical de rapor için 1yıllık evlilik süresi 24 yas sınırı var aşılama 500lira muayene ve ilaç parası hariç.ben ufuk beye yaptıracağım.soracagın birşeyler varsa cevap veirirm adetin 3. Günü muayeneye gitmen gerekiyor

ben de rize'de düşünüyorum. Şar hastanesi var burda ama çok maliyetli olur mu acaba bilemedim. devlette her yer yapıyor mu yapan var mıdır bilmiyorum. ilk kez yaptırıcam inş

öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. biz 5 yıllık evliyiz. rapor devlet hastanesinden mi çıkıyor. ve eğer rapor alırsam özelde ücret değişir mi acaba. yaşım 27

Devlette araştırma hastahaneleri yapıyor diye biliyorum özel kendisi çıkarıyor aşılama için raporu ama tüp bebek için devletten alınıyor sanırım rapor

Mrb rahatsiz etmiyorum umarim. Merak ettim ne yaptiniz ufuk bey demistiniz. Ben esimi ikna edemedim hala zamanla duzelir olur diye bekliyor.
Ufuk beyden memnun kaldiniz mi. Toplam ucret olarak ne kadar odediniz. Cevaplarsaniz inanin cok sevinirim.

Bende rizede sar hastanesine gittim rhaim flmi doktor istemisti 300 tl rahim filmi cekldik sonra bekleyelim gel dedi ben snradan dojtir degstirdim sara gtmiyorum artik suan rize tip merkezinde dogan borben die bir doktor var o doktorla devam ediyorum klomen kllaniyorum suanda yarinda kontrolum var yurmurtalklari kontrol edecek snrada asilamaya gecicez ama ucretni henuz konusmadik doktorla

ücreti ve aşamaları öğrenince yazar mısınız. ben de rizedeyim ve henüz bir doktora başvuru dahi yapamadım. eşim zamana bıraktı ama ben çok istiyorum. İnş en yakın zamanda ikna edersem Şar ya da Tıp Merkezini düşünüyorum. Hatta Kanuni Eğitim Araştırmayı bile düşündüğüm oldu (Dr. Şükrettin YEŞİLÇİÇEK). Devlet destekli daha uygun olur diye düşünerek.
Rabbim inş anne olmak isteyen herkesin yüzünü güldürür hayırlısıyla :)

yarin kontrole gidecem cnm asila icin ucretlerinide sorucam bende gecen sene devlet hastanesne gitmistim bor ay klomenle deneidk olmadi dahada gitmedim smdi tip merkezindeki doktora cok iyi dedler adam batumda tup bebek merkezi felanda varmis pko olan bi arkadasmda oraya gitti ve ilk ayonda hamle kaldi oyuzden bende smdi dogan beyle devam ediyorum her seyin hayirlisi tabi sar hastanesindede asiye hanma gitmistim rahim filmni orda cekldim daha snra tedavi icin gttigimde adeton 2. Gunu gel demsti bende o gun gittim doktor yillik izne cikacakmis randevusuz hasta alamazmis ole olunca bende sinirlendim daha sara gitmiyorum cnm tip merkeziyle devam edicem

Cevap verdigin icin cok tesekkurler. Asiye hanima ben zorunlu kurtaj olmustum 9 haftalik kalbi durmustu. Doktor iyiydi ama daha sonra hic gitmedim.

Cevap verdigin icin cok tesekkurler. Asiye hanima ben zorunlu kurtaj olmustum 9 haftalik kalbi durmustu. Doktor iyiydi ama daha sonra hic gitmedim.

sendmei rizede oturuyosun cnm belki taniyoruzdur birbirimizi ama haberimiz yoktur ins hepimiz burdan guzel haberleri veririz en kotusude sebebsiz hamile kalamamak hic bi sebeb yokken hic hamileluk olusmadi nie okdugunu bile bilmedne ugrasyoruz allah emeklermizi bosa cikartmasin ins

İns canim. Size bisey sorcam adetin kacinci gunu gidiyorsunuz. Vajinal muayene mi oluyor ve asil korktugum rahim filmi asilama oncesi mutlaka isteniyor mu. Siz cektirdiniz sanirim. Dedigim gibi arastirma asamasindayim su arakar esimi ikna eder etmez ins ben de tedaviye baslicam

cnm asilamadna once rahim filminin cekilmesi lazim tuplerinde tikaniklik varsa asilama yapsalarda fayda etmez oyuzdne ilk rhaim filmini cekyolar daha snrada bir kac ay beklyosun cunki film cekldiktne snra hamile kalma sansi cok yuksek gene hamile kalmazsan adeton ikinci gunu doktora gidiyosun ve vajinel muayene ediyo yumurtaliklarina bakiyo cnm ve bana klomen yazdi doktor yumurtlaiklair buyutmek icin adeton 4.gunu ilaca baslaniyo 5 gun icinde bitiyo zaten yarinda kontrolum var

Ben rahim filmini sarda asiye hanimla cektim zaten anestezili olarka cekiyo asiye hanim doger turlu agri cekersin demisti uyuttular beni uyandigimda oddaydim ve esom basimdaydi hic agri hissetmedim sadece yatagin ustunede bez sermisler bez biraz kan olmus onlair toplayip cope atmistim ama uyandigimdada hic agrim olmadi hic biis anlamadim cok rahat cekildim cnm

Anlattiklarin icimi rahatladim. Rahim filmini duymustum ama cok acidigini yazmislardi. Aslinda benim esim gecirdigi bi aneliyatin ters etkisi sonucu artik cocugumuz olmuyor. 5 yasinda bi oglum var 9 haftalik hamileyken de ikinci gebeligim de kalbi durdu ve aldirmak zorunda kaldim.
Sorun su ki esim ameliyatin etkisi gecer bekleyelim diye tutturuyo 1 yil olacak hala bekliyiruz.
İlginiz icin cok tesekkurler. İns tez zamanda Rabbim herkesin gonlune gore hayirlisini verir

gene de bekletmeyin belki tek sorun amelyat olmasi degkdir esinin her igtimale karsi gotmenozde fayda var en azndan tedavyle daha erken hamle kalablrsin

6hic korkma cnm ben titreyerek giridm film cekilirken anesteziyi yaptilar bidaha uyandigimda odadaydim ve hic agri felan hic bisi hissetmedim bazilari cok acidigini soluyolar bende ck korkuyodum ama anesteziyle cok rahat gecto benim

6hic korkma cnm ben titreyerek giridm film cekilirken anesteziyi yaptilar bidaha uyandigimda odadaydim ve hic agri felan hic bisi hissetmedim bazilari cok acidigini soluyolar bende ck korkuyodum ama anesteziyle cok rahat gecto benim
Cok tesekkur ederim sagolasin

Cok moralim bozuldu ya bugun kontrolum vardi kolemeni kllanali 5.gunum yumurta takibi yapacakti bugun gelmemi solemisti hastaenyi aradimki doktor hastanede yok sali gunune kadarda gelmcekmis ben bosunami kllandim ilaci ya doktormu degstrsem baska hastaneye gitsem ki

Senin adına çok üzüldüm canım. iyi peki madem durum öyle hastalarına niye önceden haber verilmiyor ya da ona göre ayarlanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…