• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rize yada trabzonda aşılama ve tüp bebek yaptıran var mı?

avozlem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
17
4
86
Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Bir kimyasal gebelik yaşayıp düşük yaptım, ondan sonra daha hamile kalamadım. 15e yakın doktora gittim ama bi türlü hamile kalamadım. Hiçbi sağlık sorunum yok. Ama olmuyor. 30 yaşında olduğum için artık aşılama ve tüp bebek düşünüyorum.Tavsiye edebileceğiniz bi uzman var mı?

ben rizede şar hastanewinde beril gürlek'e aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum ama süreçte doktorumdan çok memnun kaldım sonuç ne olur bilmem ama benim içim çok rahat beril hanım çok ilgili ve işini severek yapan bi doktor..

Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Bir kimyasal gebelik yaşayıp düşük yaptım, ondan sonra daha hamile kalamadım. 15e yakın doktora gittim ama bi türlü hamile kalamadım. Hiçbi sağlık sorunum yok. Ama olmuyor. 30 yaşında olduğum için artık aşılama ve tüp bebek düşünüyorum.Tavsiye edebileceğiniz bi uzman var mı?

canım ben de 32 yaşındayım bebeğim olmuyor gebe kalmışsın lütfen bana da yol gösterir misin

Back
X