- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Milletvekili Melda Onur: ''İkizdere'de 120 jandarmaya dövdürdüğünüz 20 kadın 40'-80 yaş arasında. İkizdere'de annelerine saldıran copa engel olmaya çalışan çocuklarını annelerinin gözleri önünde dövdüler. ''
''İkizdereli kadınlar bu dere için dövüldü. Amaç sadece 3.65'lik HES değil, çok değerli maden suyu..''
Milletvekili Candan Yüceer:
''Rize Şimşirli Köyü kadınları uğradıkları şiddete rağmen "dayağın değil, doğanın derdindeyiz" diyorlar.''
Eki Görüntüle 1144375 Eki Görüntüle 1144377 Eki Görüntüle 1144378 Eki Görüntüle 1144379
Maalesef ki cennet olan ülkemizin vadi ve akarsu yataklarına yapılan hes projeleri ile tam bir doğa katliamı yaşanıyor. Hem yerli hemde yabancı şirketlere peşkeş çekilerek kar amacı güden bir projeler bunlar.. Tarım öldü, hayvancılık öldü resmen dışa bağımlı hale getirildik zaten.. Birde bilimsel alt yapısı olmayan, denetimsiz şirketler baş belası oldu ülkeye.. Ekolojik dengeyi bozan projeler bunlar. Sonuç ortada değil mi zaten !
Fransadan yeşil elma geliyor niye bizim ülkemizde yetişmiyor mu, kurban bayramlarında yurtdışından kurbanlık geliyor, niye bizim zengin bitki örtümüz ile hayvanlar yetişmiyor mu?
Dünyanın neresine giderseniz gidin ülkemizdeki şu doğal güzellikleri, dört mevsimi, zengin doğal kaynaklarını hiçbir yerde göremezsiniz, diyorum. Ülkemizde son yıllarda çok ciddi bir doğa katliamı yapılıyor. Ama biz neden bunlarla uğraşalım ki, değilmi ?
Kuşların, böceklerin, ağaçların, balıkların sayamadığım nice canlıların vebalini kim ödeyecek ? Yoksa onlar içinde kader deyip yutturulacak mı.
Provokatör bunlar
Abla, teyze, nene ne işiniz var eylem meylemçay toplayın, evde 5 şiş çorap örün
İlahi müdürüm.
Kesin İzmirlidir bunlar.
Bu insanlar ikna edilerek yapilsa cok daha güzel olur..
Ama bu baslik ve yazilanlar bana o kadar komik ve neyse iste bir tuaf geldi ki:))
Daha bir kac ay önce, yasanan elektirik sorunu icin, hükümet yetkilileri " biraz tasarruflu elektirik harcayin, enerji tasaruflu lambalar kullanin, bir oda icinde birden fazla lamba kullanmayin" gibi seyler söylenince aynen bu forumda " sanane kardesim, kac lamba istersem o kadar kulllanirim, sanane " tarzi seyler yaziyorlardi:))
Bakiyorumda yetkililer " tasarruf, az kullanim, az tüketim" deyince "sanane, kullanacagim" denilirken, yetkililer elektirik üretimi icin yeni bir atilim yapincada söylemler nasilda degisiyor..
HES ler en az maliyetle elektirik üretir..
HES lerin insaasinin maliyeti cok düsüktür..
Elektirik üretimi sirasinda cevre kirliligi yaratmaz ..
Bu durumda " sanane kardesim istedigim kadar elektirik kullanirim" diyen vatandaslara elektirik yetistirebilmek icin eldeki imkanlarla en az maliyetteki elektirik üretim yerleri yapilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?