İlk aylarda bana da olmuştu sırtım, ayak bileklerim hareket etmekte zorlanıyordum ama sonraları azaldı. Aynen sizin dediğiniz gibi, penguen gibi niye yürüyorsun diyordu herkes daha sonra her ay ay başka eklem ağrısı ama çok azaldı bende.
Birde ilacın dozuyla alakalı olabilir diye düşünüyorum doktoruna sorsan senin için bir şeyler önerir belki.
İlacı kullanma bunu kullan yok çok kötü diyen arkadaşlar yüzünden kötü bir hale geldim. Birisi bu iyi dedi onu kullandım başkası işte benim falan akrabam, arkadaşım şunu kullandı hiçbir şeyi kalmadı sende kullan dediler ama bende işe yaramadı dahada kötüye gitti. Yüzümde iri iri yanaklarımda neredeyse tamamen acıyan kaşınan sivilcelerle doldu aynaya bakamaz hale geldim depresyona girmek üzereydim sonra dedim ki çok kötü dediler bu ilaç için ama artık çare kalmadı diyerek 9 ay kullandım başlarda yan etkiler zorladı ama ruh halim düzeldi azaldığını gördükçe mutlu olmaya başladım çok su içtim ve şuan harikayım gerçekten ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.(Doktor kontrolünde Ağır yan etkiler görülmediği sürece)
Biraz uzun oldu kusura bakmayın çok doldum bu konuda :)