Sivilceli Ciltler Roaccutane!!!ayak bileklerim!!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
Kizlar ayak bileklerim sanki kireçlenmiş gibi,tutulmuş gibi çok ağrıyor yürüyemiyorum penguen gibi yuruyorum.Bu roaccutane ın yan etkisi mi?Roaccutane kullananlar yazabilir mi?Zira ağrıdan öleceğim..

Son düzenleme:
O iğrenç ilacı kullanmayın hemn bırakın zatn faydası yok bıraktığınız an eski sıkıntı devam eder.geçici yani .güzel olucam derken organlarınızı ,kas ve iskeletlerinizide bozmanın anlamı ne?

Ben de o ilaci derhal birakmanizi oneririm intahara tesebbuse yol acacak kadar cok yan etkisi var (prospektusunde bu bilgi var diye hatirliyorum), kardesim kullanmisti, hem psikolojisi hem bunyesi mahvoldu. Kaldi ki o ilactan goremedigi faydayi bir cilt bakimi setinden gordu. Son birkac yildir akne problemi yok, cildi normale dondu.

Alerjik bir reaksiyon gösteriyorsunuz ve acile gitmek yerine buraya mı yazdınız?
Kalkıp acile gitmelisiniz.

Ben de o ilaci derhal birakmanizi oneririm intahara tesebbuse yol acacak kadar cok yan etkisi var (prospektusunde bu bilgi var diye hatirliyorum), kardesim kullanmisti, hem psikolojisi hem bunyesi mahvoldu. Kaldi ki o ilactan goremedigi faydayi bir cilt bakimi setinden gordu. Son birkac yildir akne problemi yok, cildi normale dondu.
Markası ne acaba merak ettim o seti?

Burada marka yazmak yasak mi bilmiyorum ozel mesaj atarim. Ben o markanin urunlerini kullaniyordum o donemler, kardesime "sana da alayim dene, kaybedecegin tek sey para olur zaten onlarca markayi denedin, bu markanin urunleri gercekten ise yariyor" diyip ikna etmistim. "Ise yaramaz ama neyse deneyeyim bu kadar israr ediyorsan" dedi, denedi. 2 haftada cildi baya duzelmisti. 6-7 ay icinde tamamen normale dondu (hic problemsiz cilt oldu) ama biraktiginda yeniden akne oluyordu. 1-2 yil duzenli kullandi sonra birakti artik normal cildi (orta fiyatli dermo kozmetik markalari kullaniyor artik). Halen onun "akne zamanlari" aklimiza gelince konusuruz; "o markanin urunleri kurtardi cildini" diye.. Ben o zamanlar Amerika'da yasiyordum orada TR'ye gore neredeyse yari fiyatina alip getiriyordum. Avrupada da pahali (TR gibi fiyatlar) Kanada-Amerika'dan getirttirebileceginiz biri varsa daha uyguna gelir.

Bu ciddi bir şey mi dersiniz? Nolurbdaha fazla yorum... kullananlardan yorumlar bekliyorum lütfen..

Ben kullandim canim, hic oyle bi etkisi olmadi, bazilarinda eklem yerlerinde agri olabiliomus ama seninki cok fazla sanki, bence doktora gitmelisin, ne zamandir boyle?

İlk aylarda bana da olmuştu sırtım, ayak bileklerim hareket etmekte zorlanıyordum ama sonraları azaldı. Aynen sizin dediğiniz gibi, penguen gibi niye yürüyorsun diyordu herkes daha sonra her ay ay başka eklem ağrısı ama çok azaldı bende.
Birde ilacın dozuyla alakalı olabilir diye düşünüyorum doktoruna sorsan senin için bir şeyler önerir belki.
İlacı kullanma bunu kullan yok çok kötü diyen arkadaşlar yüzünden kötü bir hale geldim. Birisi bu iyi dedi onu kullandım başkası işte benim falan akrabam, arkadaşım şunu kullandı hiçbir şeyi kalmadı sende kullan dediler ama bende işe yaramadı dahada kötüye gitti. Yüzümde iri iri yanaklarımda neredeyse tamamen acıyan kaşınan sivilcelerle doldu aynaya bakamaz hale geldim depresyona girmek üzereydim sonra dedim ki çok kötü dediler bu ilaç için ama artık çare kalmadı diyerek 9 ay kullandım başlarda yan etkiler zorladı ama ruh halim düzeldi azaldığını gördükçe mutlu olmaya başladım çok su içtim ve şuan harikayım gerçekten ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.(Doktor kontrolünde Ağır yan etkiler görülmediği sürece)
Biraz uzun oldu kusura bakmayın çok doldum bu konuda :)

İlk aylarda bana da olmuştu sırtım, ayak bileklerim hareket etmekte zorlanıyordum ama sonraları azaldı. Aynen sizin dediğiniz gibi, penguen gibi niye yürüyorsun diyordu herkes daha sonra her ay ay başka eklem ağrısı ama çok azaldı bende.
Birde ilacın dozuyla alakalı olabilir diye düşünüyorum doktoruna sorsan senin için bir şeyler önerir belki.
İlacı kullanma bunu kullan yok çok kötü diyen arkadaşlar yüzünden kötü bir hale geldim. Birisi bu iyi dedi onu kullandım başkası işte benim falan akrabam, arkadaşım şunu kullandı hiçbir şeyi kalmadı sende kullan dediler ama bende işe yaramadı dahada kötüye gitti. Yüzümde iri iri yanaklarımda neredeyse tamamen acıyan kaşınan sivilcelerle doldu aynaya bakamaz hale geldim depresyona girmek üzereydim sonra dedim ki çok kötü dediler bu ilaç için ama artık çare kalmadı diyerek 9 ay kullandım başlarda yan etkiler zorladı ama ruh halim düzeldi azaldığını gördükçe mutlu olmaya başladım çok su içtim ve şuan harikayım gerçekten ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.(Doktor kontrolünde Ağır yan etkiler görülmediği sürece)
Biraz uzun oldu kusura bakmayın çok doldum bu konuda :)
Çok haklisiniz..bu konuda yalniz olmadigima sevindim,40 mg kullaniyorum.Daha once denemedigim kozmetik urunu kalmadi en iyi en pahalilarini aldim hicbir etki yok.Bir gun kullanmasan eski haline anında donuyor.Buda tuketiciye bir oyun kozmetik urunlerine bagimli kalmak yillarca para harcatilmak uzere satildigini dusunuyorum.Çozum varsa bile bize sunmuyorlar.Roaccutane kullandigimdan biri daha ikinci ayımdayım ve cildim hic ummadigim kadar mukemmel oldu.Bu ilaca baslamadan once cok tereddut ettim ama bir cok tanidigim kullandi ve onlari gozlemledim ve baslama karari aldim.Ama bu ayak bilegi agrisi cok nadir gorulen bir sey olmali.Bugun krem surdum bir yarim saat gecti,sonra yine basladi.Demekki surekli nemlendirmem gerekiyor..

X