Merhaba, Benim de karma bir cildim var, zaman zaman çok fazla sivilcelenme oluyor ve geçmişte rooaccutane kullanmışlığım da var. Roaccutane böbreklere ve vucuda çok zararlı, kullanma derim. Eskiden beri neredeyse her türlü cilt ürünü ve kremini denedim. Ancak 4 ay önce bir ürün markasıyla tanıştım. Hücre yenileyici özelliğiyle sivilce, egzama, yaşlanma gibi cilt sorunlarına iyi gelen bir ürün serisi var: Luminesce. Sivilcelerim geçti ve yüzümdeki kurulukları nemi öyle güzel dengeledi ki. Bir taraftan hücre de yeniliyor çünkü insan kök hücresi içeren bir ürün. Kesinlikle faydasını görürsün, herkese öneriyorum. Cildi daha canlı ve diri parlak nemli hale getiriyor, hücre yenileme ve onarma özelliği var çünkü. Piyasadaki bitki ve hayvan kök hücreli ürünler bu ürün karşısında kısıtlı kalıyor maalesef ve herkese beklenen sonucu vermeyebiliyor. - paran da boşa gidiyor, dediğim gibi pahalı markalar, eczane ürünleri, doktor önerileri herşeyi denedim ve hiçbirinden bu seriden aldığım güzel sonucu almadım. Temizleyici, serum, gündüz ve gece kremi var. Bunları sabah akşam düzenli kullanmak gerekiyor. Satın almak istersen konuşalım özelden yönlendiriyim seni. Umarım faydasını görürsün ve işe yarar. Sevgiler,