Roaccutane dan sonra sebamed sabun kullanilir mi?

Miinikkedii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
2
0
1
29
Arkadaşlar,roaccutane tedavim bitti.Ama ben yüz temizleme rutinime geri dönmek iatiyorum.Cildiye doktoruma sordugumda çay ağacı sabunu önerdi ama sabunu bulamadım.Eskiden sebamed sabun kullanıyodum.Yine kullansam sorun olur mu diye sorucam.Roaccutane dan sonra cilt hassaslaştığı için biraz tereddütlüyüm.Yardımcı olursanız sevinirim:))

Çay ağacı sabununu çoğu yerde bulabilirsiniz. Eczanelerde de Moos markası var. Roaccutane kullandıktan sonra cilt gerçekten hassaslaşıyor. Yüzünüz için güneş kremi kullanmalısınız yoksa lekeler oluşabilir. Yüzünüzü yıkadığınızda yakmayacak şeyleri kullanın bence. En azından ben öyle yapmıştım :) Basit bir sabun bile yeterli olur. Özellikle çok amaçlı (hem yüz temizleme jeli hem peeling hem de maske olarak kullanılan) ürünlerden kaçınmanızı öneririm. Fazla işlem yapmayın zaten yorgun olan cildinizi ve karaciğerinizi daha fazla zorlamayın. Ve elbette doktorunuza danışmadan peeling, lazer vb. şeyleri uygulamamalısınız. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…