- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
- Konu Sahibi lindsaylohan
-
Uzun süreli bir tedaviniz var öncelikle onu belirteyim. Kullanmaya başlayınca hemen sivilcelerden kurtulacağım gibi bir düşünceniz olmasın. İlk önce sivilceler artacak, sonra cildiniz kuruyacak ama öyle böyle kurumak değil su bazlı nemlendiricilerle sık sık nemlendirmeniz gerekecek. Göz kuruluğu bile yaşayabilirsiniz. Bu kuruluğun en güzel yanı, saçlarınızı en son ne zaman yıkadığınızı unutacaksınızÇünkü saçlarınız da yağlanmayacak
Düzenli karaciğer değerlerinizi kontrol edecektir doktorunuz. Bu ilacı kullanırken kesinlikle hamile kalmamanız gerekiyor, kan bağışında bulunamazsınız, a vitamini ekstra kullanmayın, mutlaka güneş koruyucu kullanın çünkü cildiniz hassaslaşacak ve deriniz incelecek bu sırada lekelenme sorunu çıkmasın başınıza.
Tedavinin sonunda ne bir sivilce ne bir siyah nokta hiç birşeyiniz kalmayacak, ama bazı kişilerde tekrar akne sorunu olabiliyor ama genelde bir kür yeterli geliyor.
İlk zamanlarda sivilcelerinizin artması çok normal. Ben de 8 ay boyunca kullandım bu ilacı. İlk 3-4 ayda sivilcelerim neredeyse iki katına çıktı. Sonra hızla azalmaya başladılar. Malesef bu ilaç çukurlara etki etmiyorMerhaba arkadaslar cildimde 8 9 senedir akne problemi var..fakat son 4 aydır cildimdeki akneler oldukca büyük ve yogun cıkıyorlar bircogu da derinin altında kalıp cıkmamak icin inat ediyorlar .. bu olay canımı cok sıkıyor..bu zamana kadar hicbiri bu kadar buyuk duruma gelmemıstı.. 16 17 yasında dümdüz bi ciltle dolasıp 26 yasnda aynada aknelerle ugrasmak gercekten can sıkıcı :/ doktora gittim ve durumun normal oldugunu bazı ergenlık sıvılcelerının bu yaslarda artıp 35 yasına kadar devam ettigini söyledi .. bu canımı daha da sıktı tabi :/ bana roaccutane isimli ilacı yazdı.sabah 10 aksam 10 mg kullanmaya basladım. bugün 6. günüm kullananların yorumlarını okumak istedim.bu ilaca mucize gözüyle bakanlar,harika sonuclar alıp mutlu olanlarınız var mı ? eczaneden ilacı aldıgım sırada eczacı ' bebek gibi cilde sahip olacagımı, etrafında bu ilacı cok fazla kullanan insan oldugunu ve cok güzel ciltlere sahip olduklarını söyledi.. umarım öyle olur :/
Ablamin tıpkı sizin gibi sorunları vardı ve cildi çoook kötüydü. Bu ilacı kullandı 8 ay ilk 3 ay felaket sivilcesi arttı dudakları yüzü kupkuru oldu. Ben bırak bu ne daha kötü oldun fln dedim tabi bilmiyodum bu ilacın içten tedavi ettiğini. 5. Aydan sonra sıvılcelerı hızlı bi şekilde yok olmaya başladı siyah noktalar çukurlar yağ bezeleri büyük irinli sivilceler hepsi yok oldu 8. Ay bittiğinde Ablamin gerçekten bebek poposu gibi harika bi suratı oldu simdi tek bb krem sürüyor o bile purussuz gösteriyor. Eğer disimi sıkıcam 8 ay dayanıcam dersen sonunda çok mutlu olursunMerhaba arkadaslar cildimde 8 9 senedir akne problemi var..fakat son 4 aydır cildimdeki akneler oldukca büyük ve yogun cıkıyorlar bircogu da derinin altında kalıp cıkmamak icin inat ediyorlar .. bu olay canımı cok sıkıyor..bu zamana kadar hicbiri bu kadar buyuk duruma gelmemıstı.. 16 17 yasında dümdüz bi ciltle dolasıp 26 yasnda aynada aknelerle ugrasmak gercekten can sıkıcı :/ doktora gittim ve durumun normal oldugunu bazı ergenlık sıvılcelerının bu yaslarda artıp 35 yasına kadar devam ettigini söyledi .. bu canımı daha da sıktı tabi :/ bana roaccutane isimli ilacı yazdı.sabah 10 aksam 10 mg kullanmaya basladım. bugün 6. günüm kullananların yorumlarını okumak istedim.bu ilaca mucize gözüyle bakanlar,harika sonuclar alıp mutlu olanlarınız var mı ? eczaneden ilacı aldıgım sırada eczacı ' bebek gibi cilde sahip olacagımı, etrafında bu ilacı cok fazla kullanan insan oldugunu ve cok güzel ciltlere sahip olduklarını söyledi.. umarım öyle olur :/
Şimdiden çukurluklar geçmeyecek dedim ama ilaçla geçmeyecek. Lr'ın ürünleri ile çok memnun kalan hastalarım oldu Önce roaccutane tedavini bitir sonrasında başlarsın olmadı.cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin bugün 12.günüm sabah 10 aksam 10 mg kulanıorm henz bi yan etkisi olmadı cabuk yoruluorm sdece gözlermde ilk hafta kuruluk hissini yaşadım ama sivilcelerm artmaya basladi(( siz de kullandınz sanırım bu ilacı ? benm su an suratm cok kötü durumda cukurluklar var sivilcelerin cukurlukları bunlarda gececek mi
Şimdiden çukurluklar geçmeyecek dedim ama ilaçla geçmeyecek. Lr'ın ürünleri ile çok memnun kalan hastalarım oldu Önce roaccutane tedavini bitir sonrasında başlarsın olmadı.
Doktor değil eczacıyım. Roaccutane kullanmış bir eczacısiz doktor musunz ?? Lr nin hangi ürünleri acb ben de k var aı var ama bu ılacı kullanırken onları kullanmam sakncalı olmaz mı ? cukurluklara ıyı gelmeyecek ılac yanı ole mı(( cok derın degller ama ?
Doktor değil eczacıyım. Roaccutane kullanmış bir eczacıŞuan ilacınız dışında sadece nemlendirici kullanmanız gerekiyor kuruluğu gidermek için. Görmeden konuşmak çok doğru değil ama yüzeysel sivilce izlerini de geçirecek ilacınız. Tedaviniz bittikten sonra isterseniz tekrar konuşuruz şikayetleriniz doğrultusunda.
izleri nasıl geçirdinizEğer ki sivilce izi yoksa sadece akne sorununuz varsa bebek cildi olma ihtimali yüksek.Ama eğer sivilceleri patlatıp sıkıp iz bıraktırırsanız bebek cildi hayal olur.Ben de bu ilacın aynı içeriği olan zoretanin kullandım 6 ay.Çok sivilcem vardı ve koparıyordum da.Sivilcelerden eser kalmadı.3 sene oluyor adet dönemindeyken bir iki tane çıkıp geçiyor.Ama izlerimden muzdaribim.Ona da farklı tedavilerle belli belirsiz hal kaldı.Küçük yaşımdan beri üniversiteye gidene kadar çok büyük sivilve sorunları yaşadım.Çok şükür geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?