Roaccutane ile birlikte antibiyotik?

LostSoul18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
61
2
28
Merhaba arkadaşlar. Bir durumdan dolayı antibiyotik kullanıyorum. 3 gündaha kullanmam gerekiyor. Bugun cildiyeye gittim ve roaccutane yazdı. Doktora antibiyotik(enfexia) ve roaccutane i birlikte kullanabilir miyim diye sordum. Bisey olmaz ama ntibiyotik bittikten sonra başlasan daha iyi olur dedi. Eczaneye sordum bisey olmaz dedi. Ama içim rahat değil kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ne yapmalıyım? 20 mg ile basladim. Roaccutane ile antibiyotik ve ağrı kesici aynı anda alinirmi?

Bende o tedaviyi gördüm antibiyotik falan hiç kullanmadım .zaten antibiyotik tedavinin bitir .daha sonra içmeye başla .5 buçuk ay düzenli her gün içtim hapı ama 1 aydır ara vermek zorunda kaldım .bu arada başka haplar kullandım ağrı kesici de dahil .endişe etme keşke hap a ekim gibi baslasaydin sicak larda zor olur .sabır diliyorum zor süreç .

Merhaba arkadaşlar. Bir durumdan dolayı antibiyotik kullanıyorum. 3 gündaha kullanmam gerekiyor. Bugun cildiyeye gittim ve roaccutane yazdı. Doktora antibiyotik(enfexia) ve roaccutane i birlikte kullanabilir miyim diye sordum. Bisey olmaz ama ntibiyotik bittikten sonra başlasan daha iyi olur dedi. Eczaneye sordum bisey olmaz dedi. Ama içim rahat değil kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ne yapmalıyım? 20 mg ile basladim. Roaccutane ile antibiyotik ve ağrı kesici aynı anda alinirmi?
bu hap zaten yan etki manyağı bir hap zaten yazın kullanılması tavsiye edilmez nasıl bir doktor verdi bunu hayret şimdi kullanma antibiyotiğin bitsin sonra başlarsın

antibiyotik bittikten sonra kullanın,roaccutane 3 gün sonra başlamanız tedevinizde
herhangi bir risk yaratmaz zaten uzun dönem kullanacağınız bir ilaç, doktorunuzun tavsiyesine uyun

roaccutane'ı neden yazın ortasında kullanıyorsun ki?bu ilacı kullanırken kış ve bahar güneşinden bile sakınman gerekirken resmen kendine cinayete teşebbüs bu??
ayrıca kusma dönemi diye bişey yok o nerden çıktı?
sorunun cevabını verecek olursa 3 gün daha bekle bişey kaybettirmez.

Doktor kabul etmedi ama ben ısrar ettim. Kusma dönemini okula kadar atlatmak istedim. :/
keşke biraz doktorunuzu dinleseniz, bu sıcaklarda ve güneşte
ömür boyu cildinizde kalacak lekeleriniz bile oluşabilir,
karar sizin ancak çok zorlu bir süreç, okullar açıldıktan sonra yan etkileri azalmayacak(ekstrem durumlar hariç)

Ya neredeyse disariya hiç cikmiyorum. O yüzden kullanmak istedim. Umarımkotu bi ssonuç olmaz. İlginiz için tesekkur ederim.

Bende kullandim roaccutane, bi cesit antibiotique var onunda icilmio, hatirlamiyorum uc sene oldu kullanali ama doktorum demisti, antibiotik cesitleri varmis

Bak canım bu ilaç deli gibi vücudu dudakları heryeri kurutan bi ilaç.

Cilt soyulup soyulup kendini atıyo ve güneşten. Sakınman lazım kendini yaz başlamak için hiç uygun bizaman değil.

Eşim bu ilacın mümessilliğini yaptı bi de kendisi kullandı.

2 yıl sonra tekrar başladı problemleri şuan ölsem bidaha aynı şeyleri yaşamam diyo ve kullanmıyo.

Yaptıkları araştırmaya göre tekrarlama ihtimali sivilcenin yarı yarıya yakın.

100 kişiden 45inde tekrar sivilce başlıyo.

Bi dünya yan etkisi var ayrıca eskiye Dönme ihtimalinde var.

Ben olsam kullanmazdım.

X